• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime yeni bir ben lazim!

Evet aslinda bu beni her gun guzel yapar hahahahh ya aslinda bu benim tahminim ama %90 gercek bir tahmin oda inkar etmedi zaten.ama o kiz onun gezebilecegi bir kiz degil hatta onada dedim gercekten duzgun bir kiz olsa onu kiskanabilirdim bile ama bu 18 yasinda sigara icen,alkolik,kufur eden,kiz kavgalarinin aranilan yuzu bir genc kiz.ondan kizla olmasi aslinda bana pek dokunmuyor ama benden iyi benden guzel yada konumu benden iyi bir yerde olsa muhtemelen kiskanir hatta kendime onu hedef bile koyabilirdim.

Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.

Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

oo kız birde senn anlattığın gibiyse dert ettiiğine değmez zaten. Bırak canım ya kaybettiğine yansın o :33::33: Sen bundan sonra her şeyi kendin için yap. Kendini ii hisetmek için

Ben eksilerimin,eksiklerimin farkindayim.benim suan kendime bakma cabamin ilk nedenide bu suan cunku ben kendime olan ozguvenimi kaybettim kendime guvenmiyorum nasil guclu olunur nasil ayaga kalkilir bilmiyorum.bunu ogrenecegim yasta ben ciddi bir iliskinin icersindeydim suan ogrendiklerimi uygulamam gerekirken ben suan hatalarimi telafi etmeyr calisiyorum.evet ayrilik zor evet canim cok yaniyor ama hayatin devam etigini birkac gun once hatirladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım güçlü olmak için acımasız olucaksın vurulmadan vurucaksın hiç kimseye güvenmiyeceksin,mesefeli davranacaksın özelliklede erkeklere hiç güvenme sevsende sevgini belli etme,hiç bir zaman aşkım sevgili felan deme ...güçlü olmanın en güzel yolu kimseyi sevmemek ...

Çok sevdiğin,kafa bir kızarkadaşını yanına al...Boyner gibi bir büyük mağazaya gidip,asla giymem dediğin herşeyi dene :)
Veya bugüne kadar hiç giymediğin giysileri,renkleri,ayakkabıları tek tek giyin.
Hiç tahmin etmediğin parçaların sana daha çok yakıştığını göreceksin.
Böyle netten filan bakmakla olmuyor,birebir giyinip denemek daha güzel.

Uhuu beğendiğine sevindim :)) Ben kızıldan korkarım genelde bu ne kızıl ne kahve ortası gibi böyle ondan çok hoşuma gitti :) Bende bu renge boyatıcam tabii boyatmaya cesaret edebilirsem :)
İyi haberlerini bekliyorumm :)

Bu hafta gidicektim normalde ama dershane bana bir program yapmis sabah 9 da giricem aksam 8 de cikicam gel senin canini okuyalim der gibi :) boyatinca rengimi aticam size

Evet aslinda bu beni her gun guzel yapar hahahahh ya aslinda bu benim tahminim ama %90 gercek bir tahmin oda inkar etmedi zaten.ama o kiz onun gezebilecegi bir kiz degil hatta onada dedim gercekten duzgun bir kiz olsa onu kiskanabilirdim bile ama bu 18 yasinda sigara icen,alkolik,kufur eden,kiz kavgalarinin aranilan yuzu bir genc kiz.ondan kizla olmasi aslinda bana pek dokunmuyor ama benden iyi benden guzel yada konumu benden iyi bir yerde olsa muhtemelen kiskanir hatta kendime onu hedef bile koyabilirdim.

Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.

Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)

oo kız birde senn anlattığın gibiyse dert ettiiğine değmez zaten. Bırak canım ya kaybettiğine yansın o :33::33: Sen bundan sonra her şeyi kendin için yap. Kendini ii hisetmek için[/QUOTE]

Zaten o yuzden bu kiz olayina hic uzulmedim once bir sarsildim sonra kizi inceledim birkac yerden butun uzuntum o an bitti gitti.artik birtek ben varim zaten kendime artik tek basima iyi bakmak zorundayim.

canım güçlü olmak için acımasız olucaksın vurulmadan vurucaksın hiç kimseye güvenmiyeceksin,mesefeli davranacaksın özelliklede erkeklere hiç güvenme sevsende sevgini belli etme,hiç bir zaman aşkım sevgili felan deme ...güçlü olmanın en güzel yolu kimseyi sevmemek ...

Ben burdada hata yaptim.bir adami uykusundan uyandirip tek tel sacin icin suan canimi verebilirim diyebilecek kadar cok veya gozunun icine bakip seni mutlu etmek icin daha ne yapayim soyle herseyi yaparim senin icin diyebilecek kadar cesurca sevdim.ve bunu ona her an hissettirdim.bu yuzdendir galiba beni kaymetmekten bir an olsun korkmadi.

İzmirden kacip gitmek istiyorum ama daha 1 sene daha buradayim malesef.ama bir ara yurt disina gidicem 2 ay o benim icin guzel olucak.umarim antalya banada sans getirir buna cok ihtiyacim var su siralar :)

Umarım canım benimm :3:

Çok sevdiğin,kafa bir kızarkadaşını yanına al...Boyner gibi bir büyük mağazaya gidip,asla giymem dediğin herşeyi dene :)
Veya bugüne kadar hiç giymediğin giysileri,renkleri,ayakkabıları tek tek giyin.
Hiç tahmin etmediğin parçaların sana daha çok yakıştığını göreceksin.
Böyle netten filan bakmakla olmuyor,birebir giyinip denemek daha güzel.

Bugun yirtik kot denedim ki hoslanmam mesela bir farkli oldum o an dedim hergun baska biri ol,baska bir tarz.niye sac rengi seciyorum ki aslinda her ay baska bir renge boyamam daha iyi bence renk secmek yerine renkleri siraya koymaliyim :)

kimse vazgecilmez değil bunu hiç unutma ki zaten sende bunun farkındasın :) umarım hayatında olumlu gelısmeler olur azmini sevdim. kesinlikle hersey yeni başlıyo hayatında. saç önemlidir rengini bulduktan sonra değişimler devam edicektir zaten :) bu arada her ay baska renge boyatma fikri cok da sağlıklı gelmedi bana yıpratırsın bakımlı göruntunden eser kalmaz sonra once rengını bul canm:) bol şanss

Ben burdada hata yaptim.bir adami uykusundan uyandirip tek tel sacin icin suan canimi verebilirim diyebilecek kadar cok veya gozunun icine bakip seni mutlu etmek icin daha ne yapayim soyle herseyi yaparim senin icin diyebilecek kadar cesurca sevdim.ve bunu ona her an hissettirdim.bu yuzdendir galiba beni kaymetmekten bir an olsun korkmadi.

olmamış işte sen baştan hata yapmışsın köpek gibi davransaydın nasıl da severdi seni ,neyse geçmiş olsun bundan sonra karşına biri çıkarsa ilk bir kaç sene bu taktiği uygula baktın gerçekten iyi sende ona iyi davran ama sevdiğini belli etme asla ...dersin ki ben böyle davranırsam da çeker gider bırak defolup gitsinler en azından gururun kırılmaz sonrada geri dönerler,çünkü seni tam elde edemedikleri için dönerler...

Bugun yirtik kot denedim ki hoslanmam mesela bir farkli oldum o an dedim hergun baska biri ol,baska bir tarz.niye sac rengi seciyorum ki aslinda her ay baska bir renge boyamam daha iyi bence renk secmek yerine renkleri siraya koymaliyim :)

evet haklısın ben bu ay siyaha boyayacağım mesela 6 ay sonrada başka bir renk ya da kahveye boyarım karamelde güzel olur bal köpüğü,kuaförler hepsini söylüyorlar zaten canım ...

kimse vazgecilmez değil bunu hiç unutma ki zaten sende bunun farkındasın :) umarım hayatında olumlu gelısmeler olur azmini sevdim. kesinlikle hersey yeni başlıyo hayatında. saç önemlidir rengini bulduktan sonra değişimler devam edicektir zaten :) bu arada her ay baska renge boyatma fikri cok da sağlıklı gelmedi bana yıpratırsın bakımlı göruntunden eser kalmaz sonra once rengını bul canm:) bol şanss

5 aydir yeni geldi ama o azim bunada sukur neyse :) ya iste saclar kotu oldukca kestirir kestirir en son kut sacla modernlige kavusurum :))

olmamış işte sen baştan hata yapmışsın köpek gibi davransaydın nasıl da severdi seni ,neyse geçmiş olsun bundan sonra karşına biri çıkarsa ilk bir kaç sene bu taktiği uygula baktın gerçekten iyi sende ona iyi davran ama sevdiğini belli etme asla ...dersin ki ben böyle davranırsam da çeker gider bırak defolup gitsinler en azından gururun kırılmaz sonrada geri dönerler,çünkü seni tam elde edemedikleri için dönerler...

Ben iliski anlaminda zaten basli basina hataliyim cok yanlis bir tuutum sergiledim.yani yalan yok cok sevdim,ne dese yapardim,gozum hic birseyi hic kimseyi gormuyordu zaten.ona karsi ne bir aksiligim nede bir huysulugum oldu ama ayrildiktan sonra gordum ki boyle olmak yaramiyor vurucsksin kiricaksin o surunucek sen degil.zaten bir daha asik olmam mantigimla gezer tozar 6 7 sene sonrada bulurum kafana gore birini evlenirim.ask benim dengemi sapitiyor.

Ben iliski anlaminda zaten basli basina hataliyim cok yanlis bir tuutum sergiledim.yani yalan yok cok sevdim,ne dese yapardim,gozum hic birseyi hic kimseyi gormuyordu zaten.ona karsi ne bir aksiligim nede bir huysulugum oldu ama ayrildiktan sonra gordum ki boyle olmak yaramiyor vurucsksin kiricaksin o surunucek sen degil.zaten bir daha asik olmam mantigimla gezer tozar 6 7 sene sonrada bulurum kafana gore birini evlenirim.ask benim dengemi sapitiyor.

bende bir daha aşık olamam ,olmakda istemiyorum acı çekmek istemiyorum artık...

Kizlar aralara renk attiriyorun suan kuafordeyim hatta sana cok yakisir dedi kuaforum uclarin hepsine degil aralarina atiyoruz birazda kestiricem kaslarimida biraz incelttirdim ben degisiyorum kizlar :)

Kizlar aralara renk attiriyorun suan kuafordeyim hatta sana cok yakisir dedi kuaforum uclarin hepsine degil aralarina atiyoruz birazda kestiricem kaslarimida biraz incelttirdim ben degisiyorum kizlar :)

Hangi renk peki fotoğraf bekliyorumm :)

boyun kaç 70 kilosun ?öncelikle saglıklı beslenmeyle başla her akşam fırsat buldukça tempolu yürüyüş hem bedenine hem ruhuna iyi gelicektir.

Kizlar pek olmadi gibi sanki 😩

Eklentiler

• $1403543119757.webp
    $1403543119757.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
Bence boyuna ve kilona yakın hollywood ünlülerinden beğendiklerinin tarzlarını incele günlük hayatta ne giyerler saçları nasıl vs mesela kim kardashianın tarzı çok iyi boyu ve kilosu da türk kadını kıvamında $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403548787.026494.webp tarzlarını gözlemle sonra giysi ve aksesuarlarına benzer şeyler almak için alışverişe çıkın saçları da bi değişime uğratın size yakışacak bi şekile sokun tamamdır bu iş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence boyuna ve kilona yakın hollywood ünlülerinden beğendiklerinin tarzlarını incele günlük hayatta ne giyerler saçları nasıl vs mesela kim kardashianın tarzı çok iyi boyu ve kilosu da türk kadını kıvamında Eki Görüntüle 1166780 tarzlarını gözlemle sonra giysi ve aksesuarlarına benzer şeyler almak için alışverişe çıkın saçları da bi değişime uğratın size yakışacak bi şekile sokun tamamdır bu iş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu hatun gibi giyindigim an beni Turkiyede yasatmazlar :)) benimde onun kadar popom var hahaha

Saclarimi boyattim bakin ustte ama tam istedigim gibi olmadi ama kuaforum akinca rengi guzel olur filan dedi.

Back
X