Kendimi 18 aylık bebeğime bağırırken buluyorum

Ben en sakin insanlardan biriyimdir valla sesimi kimseye yükseltmem. Aynen bebeğine bağırıp çağıran bi soylusun sen ben de buna kötü dedim diye saldırganım
Sesinizi yükseltmemenize inanamıyorum şu an kusura bakmayın. Dediğinize yanlış diyen yok, deme şekliniz konuşmalarınız… neyse

Alıntı yapıp durmayın cevap vermicem ben kötü bir şey demedim bi bebeğe bağırmak fiziksel şiddetle aynıdır. Öfkesine sahip çıkamayan da tedavi olabilir

Alıntı yapıp durmayın cevap vermicem ben kötü bir şey demedim bi bebeğe bağırmak fiziksel şiddetle aynıdır. Öfkesine sahip çıkamayan da tedavi olabilir

Bir de kötü bir şey desen ne olacaktı
Bu arada hamileyken yaşanan streste çocuğa zarar verir.. umarım destek almak zorunda kalmazsınız bebişinizle

Sesinizi yükseltmemenize inanamıyorum şu an kusura bakmayın. Dediğinize yanlış diyen yok, deme şekliniz konuşmalarınız… neyse
ben kimseyi kırmak istemiyorum hele bi anneyi ama sizin bana yaklaşmanız hiç doğru değil. Ben bebekler konusunda hasasım kötü yanlış bir şey demedim. Hala da böyle düşünüyorum. 1 kerelik 2 kerelik olay değil sen de farkındasın. Sorunun da belli. Hıncını bebeğinden çıkarıyorsun. Buna 1 haftada 2 günde çözüm bulamazsın. Evet ben kimseye sesimi yükseltmem

Bir de kötü bir şey desen ne olacaktı
Bu arada hamileyken yaşanan streste çocuğa zarar verir.. umarım destek almak zorunda kalmazsınız bebişinizle
Alırız gerekirse ayıp bir şey değil. Ben bebeğimi kaybettim 2 ay sonra hamile kaldım. Haliyle bebeğimi kaybetmekten korktum. Elimden geldiğince de stressle baş ettim çok şükür sağlıklı mutlu huzurlu bi bebeğim var. Anksiyeteme rağmen normal bile doğurdum yıllarca terapi aldım çünkü hatamı biliyordum. Çok şükür sakin biriyim içime atmayı bıraktığımdan

Ayıp olduğundan değil gerek duyamamak o duruma gelmezsiniz
Bakın insanlar bazen elinde olmadan bazı süreçlerden geçebiliyormuş.
Burada en çok senin anneye sarılman lazım, anlaman lazım..
Hikayen daha bitmedi Gisla büyük cümleler kurma derim

Yahu ben anneye destek alması gerektiğini söylüyorum sanki git kendini camdan at dedim. Bu kadın kötü babayı 1 günde mi değiştirecek? Destek almazsa daha fazla patlamayacak mı

Onlar duygularını düzenleyemez bağırır çağırır biz de ne olursa olsun bagirmayalim benimde 24aylik olacak ins ev dağıtır yüz kere toplarım dediğiniz gibi mutfakta un su herr her yerde toplamakla supuekle geçiyor hava güzelse disardayiz o o an neyle meşgul olmayı seviyorsa ben katlanabiliyorum şimdilik şükür dagitsin atsın savursun topluyorum geçen parmak boyayla kendine kadar boyadı. Çamaşırları yıla duvarları sil onu yıla vs. Parmak boyayı iyice büyümeden vermeyeceğini ikna oldum gerçi.

Doktora git sakinleştirici iç. Bebek karşındaki bebek ha vurmuşsun tekme tokat ha bağırmışsın farkı var mı?

Çözümü yazdım işte ah vah pohpohlama yapamam kimseye direkt yazarım

Buraya konu açıp cevap alınca niye sorun anlamadım? Bebeğine bağıran sensin. Ha döv ha bağır farkı yok yazık o yavruya kıyamam ya

Yahu ben anneye destek alması gerektiğini söylüyorum sanki git kendini camdan at dedim. Bu kadın kötü babayı 1 günde mi değiştirecek? Destek almazsa daha fazla patlamayacak mı

Al yazdıklarını tekrar oku.
Söylediğin şeyi nasıl söylemişsin

Birçok anne burda ne güzel yorum yapmış destek al diyende olmuş bir de onların yorumlarını oku

Sen demek istediğimizi anladın da işte işine gelmiyor.. neyse kaçtım ben

Sokaga cikin ve gezin dolasin, ikinizede iyi gelir. Parka goturemesenizde bebek arabasina koyun gezdirin, yuruyuz ve temiz hava strese iyi gelir.

Bulunduğunuz yerde anne-bebek grupları varsa katılabilirsiniz belki, sosyalleşmek iyi gelebilir. Eşiniz için zorlada yaptırılmaz demişsiniz çocukla ilgilenme konusunda. Zorla ilgilendirilir arkadaşım, bırakın çıkın odadan hatta evden iki üç saat sonra dönün. Çocukların babaylada oynamaya, vakit geçirmeye ihtiyaçları var.

Konu sahibi, sen alakasız konuşmalarla canını daha fazla sıkma. Mükemmel anne diye bir şey yok. Bu kadınların birbirine söylediği bir yalan sadece. Sen de bir insan evladısın. Bir yerde patlamışsın artık çözüm arıyorsun. Cesaretini kaybetme. Belki emzirirken içebileceğin ilaçlar vardır. Doktora danış ve mutlaka eşinle birlikte git. İlaç tabi ki hayat şartlarını değiştirmicek ama sakin kafayla hareket etmene imkan tanıyacak. Ayrıca bebeğin bu zamana kadar senin etinden sütünden fazlasıyla yararlandı. Odasını ayırmadıysan ayır, emzirmeyi sonlandır. Artık bağımsızlaşma zamanı. O senden koptukça emin ol daha da rahatlayacaksın.

Bu arada tekrar hamile kalmamaya dikkat et. Ben yanlışlıkla başa döndüm

Yaptırılmıyor emin olum bazen kapıyı kapatıp çıkıyorum kızım bağırıyor içeri bi giriyorum eşim elinde telefon koltukta uzanıyor böyle bi adama nasıl güvenil 2-3 saat bırakıp gideyim. Bu xamana kadar ne altını değiştirdi, ne uyuttu ne yemek yedirdi, üstünü bile değiştirmesi bir elin parmağını geçmez. Emin olun ki zorla hiçbir şey yaptırılmıyor.

Teşekkür ederim. Kızım memeye aşırı bağımlı, gece uyuması falan hep memeyle memeyi bıraksam kimden yardım alıcam. Daha da gerlirsem diye korkuyorum ve asla cesaret edemiyorum. Yardım alma konusunu eşimle de konuştum her şeyi sadece onaylar zaten.

Hayırlı evlat olsun, annelerin en büyük korkusu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…