- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Çocukları bırakacak yer yok. Ailecek gezmek istiyorum. Sen git dolaş gel diyor.bi hafta sonu sinema bileti al koy onüne. gelirse gelsin gelmezse tek git.
Işte nasıl? Keşke bilsem yolunu..Cok bilindik sorunlar. Kisa vaadeli duzeltmeler icin tatil vs ise yarar, ama esinden ilgi gormuyorsan vs uzun surede gene foss. Kocani degistrmek lazim
Size anlattığım gibi ona da anlatıyorum. Haklisin , falanca gün şunu yapalım. O gün geliyor bakıyorum ki ya bası ağrıyor ya yorgun ya uyuyakalmış.bu durumla ilgili sorunlarını anlattığında sana cevabı ne oluyor? neden bu kadar pasifsin şu güzel günlerimiz tekrar gelmeyecek çocuğumuzu da alıp gezip tozmak güzel anılar biriktirmek varken neden evde pinekliyoruz gibi şeyler söylediğinde bir bahane ile geçiştiriyor mu ciddi sebepleri mi var?
Bilsem evdekini duzeltirdimIşte nasıl? Keşke bilsem yolunu..
Çocukları babaya bırak ve gez diyorsun. Aslında iyi fikir.eşini neden bekliyorsun sosyal olmak içn
valla beklersen ömrün biter
kendine bi arkadaş çevresi bul
onlarla takıl avm sinema tiyatro
erkeklersiz daha güzel geziliyor emin ol.
Yapıyorum ama orası güzel değil şuraya gideriz diyor. O kadar.Önümüz yaz. Durumunuz müsaitse yakın illere gezi planlayın. Ben şimdiden rotamızı belirledim. Mayısın başında kaçıcaz bi yerlere. Bu yazı dolu dolu geçirmeyi planlıyorum. Benim eşimde çok aktif değildir ama ben teşvik ediyorum. Ona kalsa oturalım evde..
Haklisiniz unumuzu eledik eleğimizi astik misali. Halbuki 34 yaşındaaslında eşiniz 80 yaşında davrandığı için kendinizi öyle hissetmeniz normal.
aynen öle madem kendi sevmiyo sana da nefes alma zamanı yaratsınÇocukları babaya bırak ve gez diyorsun. Aslında iyi fikir.
Haklisiniz unumuzu eledik eleğimizi astik misali. Halbuki 34 yaşında
dominant ol biraz fikirlerin sabit olsun.karar verdim diyince ona laf düşmesinYapıyorum ama orası güzel değil şuraya gideriz diyor. O kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?