- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Işin kötüsü annesi anlatıyor evlenmeden önce ne kadar şakacı olduğunu. Anne babasının yanına gidince bir sen şakrak oluyor anlatamam. Ama evimize gelince sürat bes karış gözler uykulu. Onu öyle görünce benim de modum düşüyor. Acaba ben de mi bir sorun var diye düşünüyorum.yaşla hiç bir ilgisi yok insanın içinde olacak. annemle babam ikisi de 55 i çoktan geçtiler ama benden çok gezerler. yazık senin ruhuna da yazık etmiş olacak bu gidişle. aile terapistine gitmeyi deneseniz. uzman bir elden yardım alsanız. büyük sabırla ve sakinlikle tekrar tekrar anlatsanız. bu gidişle nefes alan bir ölü olacağım ve bu senin suçun falan deseniz ne biliyim.
Hayır maalesef. Film seyredelim mısır patlatayim diyorum, hep beraber oyun oynayalım onu da kabul etmiyor. Boş vakitlerinde sürekli uyuyor.e evde birlikte kaliteli vakit gecirebiliyor musunuz bari ?
adam depresyon daHayır maalesef. Film seyredelim mısır patlatayim diyorum, hep beraber oyun oynayalım onu da kabul etmiyor. Boş vakitlerinde sürekli uyuyor.
Ben anlayışlı bir insanım. Karşıdakine hep saygı duyarım ama karşımdakiler bana saygı duymaz maalesef. Eşim de bunu çok güzel kullanıyor.dominant ol biraz fikirlerin sabit olsun.karar verdim diyince ona laf düşmesin
yzhu biz kadınların isteyip yapamıycagı ne var
o zaman altında başka bir sebep yatıyor olabilir mi? illa sizinle ilgili olmasına gerek yok. işiyle, kendiyle ilgili.Hayır maalesef. Film seyredelim mısır patlatayim diyorum, hep beraber oyun oynayalım onu da kabul etmiyor. Boş vakitlerinde sürekli uyuyor.
Hayır maalesef. Film seyredelim mısır patlatayim diyorum, hep beraber oyun oynayalım onu da kabul etmiyor. Boş vakitlerinde sürekli uyuyor.
Kocanı değiştirmek lazım dediğinde kişilik olarak değil kişi olarak değişiklikten bahsediyorsun sandımBilsem evdekini duzeltirdimogrenirsen banada soyle
7 senedir çıkamadı herhaldeadam depresyon da
Dün akşam tartışınca aynen öyle söyledim. Ev arkadaşı oluruz biz ancak dedim. Bozuldu. Kalbi kırılmış.Çirkin ve yetersiz olan sen değil seni bu hale getiren çok afedersin angus eşin.
Para kazanmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktı madem ne diye evlendi,üzerine de çocuk yaptı.
Kenara çek baba ben kendime ev arkadaşı değil hayat arkadaşı arıyordum. Yanlış yere dükkan açtık heralde de.
Hahaha aklima kotu fikirler getirdin bacimKocanı değiştirmek lazım dediğinde kişilik olarak değil kişi olarak değişiklikten bahsediyorsun sandımAmma köklü çözüm
doktora yonlendirin, belki vitamin eksikligi vs vardir,
veya gercekten depresyondadir.
Hadi siz bir sekilde esiniz olmadan cikip gezdiniz diyelim de,
cocugunuz da var, o da babasi ile gezmek ister,
sonra ailecek yapilacak etkinlikler herkes icin guzel olur, illa cikalim gezelim olmasa da olur, ama insanin bir sosyal hayati olmali.
[/QUO
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ciddi bir depresyonda ama kabul etmiyor. Bir müddet tedavi gördü değişeceğim dedi. Bir kutu ilaçtan sonra bıraktı.
Kırık kalp iyi olur keskinleşir deseydin sende :)7 senedir çıkamadı herhalde
Dün akşam tartışınca aynen öyle söyledim. Ev arkadaşı oluruz biz ancak dedim. Bozuldu. Kalbi kırılmış.
Bankacı ve çok yorulduğunu söylüyor. Hemen tv ve kumanda. Ama kumandayla zaping yapmak inanın daha yorucu. Bizimle vakit geçirse kafasını boşaltacak. Kendi de söylüyor ama yapmıyor.o zaman altında başka bir sebep yatıyor olabilir mi? illa sizinle ilgili olmasına gerek yok. işiyle, kendiyle ilgili.
Çok teşekkür ederim.böyle bir durum yaşamadım ama yaşayacak olsam muhtemelen düzelmiyorsa ve düzelmek için çaba harcamıyorsa kendi yoluma bakardım. arkadaş çevremi genişletir, yeni sosyal aktiviteler edinirdim. hatta biraz inat olsun diye daha bakımlı olur süslenir süslenir çıkardım. maddi durumun yettiği kadar yeni kıyafetler falan alır saç şeklimi değiştirirdim. çocuğu bırakıp gitmek iyi fikir. en azından birkaç saatliğine. bir kahve içip iki lafın belini kırmak arkadaşlarla 2 saat oturmak insana çok iyi geliyor. hatta zamanla çocuğa bakmak zor gelebilir ve böylece birlikte gidelim diyebilir :)
Insan eşiyle gezmek ister. Bu normal değil mi? Bizim oralarda bekarken gezip tozmaya çok laf eder , özellikle benim ailem. Kacak köçek buluşurduk.( 10 sene önce )Herkes bir sürü güzel öneri vermiş. Kendiniz gezin diye çocugunuzu alın arkadaşlarınızla çıkın diye. Siz hala eşinizi dahil etmekten bahsediyorsunuz. Konuyu sürekli onu ikna etmeye getirmenizin nedenini merak ettim? Kendi başınıza da hareket edebilirsiniz, başka insanlar da eğlenebilirsiniz.
Şimdi Türk aile yapısı ve sizin durumunuz itibariyle gerçekçi olursak(boşanma şeçeneği yok yani), eğer eşinizin karakteri buysa ne yapılabilir ki? Böyle kabul edeceksiniz.Belki hem siz gezdikçe o da heveslenir.
Haklı olabilirsin ama daha neler.adamı sıpıtır genç biri bulurdum. bu yaşta içiniz geçmiş gibi ne bu böyle. aynı yaştayız ama siz annemlerle aynı hayatı yaşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?