Kendimi 80 yaşında hissediyorum

Klasik evli turk erkegi iste

hah ben de onu demek istiyorum. Tabi ki insan eşiyle de gezip tozmak ister. Bunu da sevgililik aşamasında yaparak anlar eşinin yapısını, sizin durumunuzdaysa koşullardan dolayı böyle olmamış anlıyorum.
O zaman dediğimiz gibi eskiden neler yapıyorsanız bazılarını yapmaya başlarsınız yeniden, eşiniz yokken yaptıklarınızı. Eşinizi de arada sevdiği ilgi alanları dahilinde dahil edersiniz, birlikte maça gitmek belki ya da oyun oynamak.
Eski haliniz tam nasıldı bilemediğim için tam ne yapmak istediğinizi anlamadım ama psikolojik olarak böyle bir döngüye girdiyseniz bundan çıkmak da planlar yaparak ve uygulayarak sizin elinizde. Biraz gezince zaten yeniden yavaşça açılırsınız diye düşünüyorum.

Mutluluğunuzu eşinizin davranışlarına bağlamamaya çalışın, kendinizi mutlu edecek baska şeyler bulmaya çalisin. Erkekleri değiştirmek çok zor malesef.

Eskisi gibi sen şakrak hareketli sosyal olmak istiyorum.
Eşim de öyleymiş, hatta gittigi yerlerj anlatir beraber gideriz derdi ama imza atınca ne oluyorsa artık birden değişiyorlar.

Haklı olabilirsin ama daha neler.

evet abarttım ama benzer bi sevgilim vardı yaşadığını anlıyorum yani.

adamdan ayrılınca ruhum gençleşti resmen. hatta bikaç yaş küçük birilerinden hoşlandım sonra (flörtü geçmedi) ama o bile bana güzel bi enerji verdi kendimi yine ergen gibi midemde kelebekler uçuşurken buldum. bence insanı etkiliyor karşısındaki kişinin ruhsuzluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…