- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Aynı hatayı tekrar ediyorsunuz. Konu hobiyse heryerde bununla ilgili tavsiyeler bulabilirsiniz, kendiniz araştırıp ilginize uygun olana yöneleceksiniz. Burada hangi öneri en çok konuşulursa onu yapıp yine mutsuz olmayın.Karar alırken aileme sorarım hep insanların fikirlerinden çabuk etkileniyorum galiba ama sonrasında mutlu olmuyorum.
Öyle mi diyorsunuz sanki o küçük kemer bana karakteristik bir özellik katıyormuş, sanki ben öyle güzelmişim gibi geliyor. Kendimi suçluyorum. Ben de çok severim bisiklete binmeyi aslında kafa dağıtmak için çok güzel ama biraz devamlı olarak bana bir şeyler katacak bir alana yönelmek istiyorum sanırımValla çok düşünme derim kemerli burun kimseye yakışmaz ödemin vardır zamanla geçince daha çok seversin. Neyi bastırırsan göğsüne soludukça büyüyen o olur. Ben böyle zamanlarda dışarda bisiklet sürmeye çıkıyorum. Harika aktivite al letgodan bi tane ucuzundan akşam sakince gez dolas açılırsın.
Bir karar aşamasında kendinizi çok iyi dinleyin sonuçlarını düşünün. Mutlu olup olmayacağınızi iyice tartin bicin. Fikir almak guzeldir ama hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin en iyi karar verenler herkesten fikir alıp kendi mantik süzgecinden geçirip kendi aklıyla karar verenlerdir.
Karar alındı sonuç mutsuz mu ediyor hala bu da tamamen sizinle alakalı .
Belki burnunuz çok güzel su an. Siz eskiye gidip kendinizi uzuyorsunuz. Kendinizi sonuclarinizla sevmeyi öğrenin. Sonra her sey çorap sokugu gibi gelecektir
Verdiğiniz kararın da arkasında durun geçmişe özlem duymayin.Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum. Burnum güzel ama ben kendime yakıştıramıyorum sürekli eski halimi özlüyorum eski resimlerime bakıp kendimi çok yıpratıyorum. Bundan sonra umarım mantıklı karar verebilirim
Nickinizi çok beğendim ceketine ihtiyacım yok yüreğimi üşütme yeter kaydediyorumVer
Verdiğiniz kararın da arkasında durun geçmişe özlem duymayin.
Çok doğru. Böyle düşünmeye çalışıyorumVer
Verdiğiniz kararın da arkasında durun geçmişe özlem duymayin.
Kimse bişeye pat diye alışmaz bence bekle eminim zamanla beğenmeye başlayacaksın. Bide hani şu an ki hislerimiz normal değil zaten corona dönemi hep sosyallikten uzak kalmaz bizi çok bozdu kendimize taktık kafayı. Ben böyle düşünüyorum elbet bi hobin olsun ama yapacak bisey bulamasan da boş durma film izle , bisiklet bin , resim çiz vs vs böylece odağımızı tek bir yerden çekebiliyoruz.Öyle mi diyorsunuz sanki o küçük kemer bana karakteristik bir özellik katıyormuş, sanki ben öyle güzelmişim gibi geliyor. Kendimi suçluyorum. Ben de çok severim bisiklete binmeyi aslında kafa dağıtmak için çok güzel ama biraz devamlı olarak bana bir şeyler katacak bir alana yönelmek istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?