Kendimi çok kötü hissediyorum

Yani en önemli aleti de öğrenmeyeceksen neden o bölümdesin sonra kasap gibi dişçiler oluyor milletin ağzını mahvediyorlar. Ülkece yatmaya meyilliyiz ya gerçekten her sektörde böyle. Ben öğretmenim bizim sektörümüzde de çok vardı çalışırken delirirdim çocuğa bir beceri kazandırmayı o benim sorumluluğum değil ben uğraşmam der tıkkıdı tıkkıdı gezerlerdi. Şimdiki nesil çok daha prenses. O nedenle hiç kafanıza takmayın bu tür insanlar her yerde olacak. Siz de laf sokun öğrenmek istemiyorsan evinde yat deyin.

Sizin gibi hekimim olsun isterim cani gonulden umarım benim oğlumda sizin gibi diş hekimi olsun Çok güzel yerlere gelin

Böyle yarım yamalak konulara uyuz oluyorum, ne aletiymiş bu şimdi.
Piyasemen mi Anguldurva mı ?
Konuda erkeklere niye bu kadar yüklendiniz, basit sınıf içerisinde alay etme konusu gibi.
Piyasemen anguldurvayı bilip bunu üçüncü sınıfın son gününde öğrendiğimizi düşünmeniz rubber dam takma, ben rubber dam desem anlaşılmaz diye yazmadım

Son düzenleme:
Devlletteyiz ne apex locaterı tek günde öğrenmemesi gerekiliyor zaten de biz çekilmiş dişle çalıştığımız için rubber dam takmayı bilmiyorduk

Dik durmaya devam et. Dogru yaptigindan eminsen kimseyi takma.

Devlletteyiz ne apex locaterı tek günde öğrenmemesi gerekiliyor zaten de biz çekilmiş dişle çalıştığımız için rubber dam takmayı bilmiyorduk
Ahahaha bizde devlette okuduk ama biz aramızda staj grubu olarak para toplayıp almıştık yani apex locater olmadan kanal da ne bileyim
Eee sizi fantom laba çıkartıp orda fantomlara rubber dam taktırmadılar mı? Ya da klinik gözlemde falan görmediniz mi?
Ya ben yine konuyu biraz dramatize edilmiş buldum. Anlamayan insanlar için de biraz korkutucu hatta

Fantoma taktık işte zaten, klinik gözlemde gördük de kendimiz yapmadık, birkaç hafta fantomda rubber damle çalışacağız aslında. Zor bir şey de değil fantoma takmak zaten Normalde çekilmiş dişlerle çalışıyorduk o fantomdaki dişlerin kanalları gerçek diş gibi olmuyor direkt buluyoruz diye.
Sınavımız da böyle olacak
Apex locater da seneye alırız herhalde bu sene basit kanal dolumlarımızda gerek yok inşallah cjdcjdjjf

Dramatize değil sınıf temsilcisi bana sanki hiç öğrenmeyecekmişiz gibi davrandığı için kötü hissettim. He şu konuda haklısınız ben bunun gibi şeylere takılsam stajlarda beni öldürürler herhalde.
Rubber dam takmayı bilmeden de 4’e geçemeyiz hoca zaten sınavı bundan yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…