Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enişteniz size yüzmeyi öğretecek herhalde, ama borç içinde...dun konu açmıştım enişteme yeğeni ile görüşmek istemediğimi söyledim oda baya uzun kizarcasina yazmış nolmus ki üç beş gün düşünmek istemiş sen hep arkadaşlarına göre çok fevri davranıyorsun falan filan adam daha ilk konuşmada ben bı hafta düşüneyim demiş adamı n borcu var boşanmış ama o düşünüyor...bilemedim enişteme çok sinirlendim hakksizmiyim acaba
Hocam etme eyleme. Bak ön sayfada iki yorum beğendim, zaten tek beğenen ben değilim on numara beş yıldız yorumlar. Titre ve kendine gel.Yaş otuz beş öğretmen im MDR yard sınavına çalıştım evde kaldım psikolojisindeyim galiba ondan
Paramı yiyip gezip tozmak verken, bir çapsızın borçlarını ödeyeyim, pis donunu yıkayayım, bana verdiği kıymet zaten arşaa çıkmış, ilk görüşmeden belli diyorsun yani.Yaş otuz beş öğretmen im MDR yard sınavına çalıştım evde kaldım psikolojisindeyim galiba ondan
Şu yurdum erkeklerinin ezik halleriyle bile kendilerini bir halt sanmalarına çok özeniyorum yahu.
Siz bir de "gözüm yükseklerde değil" mi dediniz gerçekten?
Bu böyle bir erkeğe daha çok ezme hakkı verir. Bu ilişki olmasın da ilerideki ilişkilerinizde de bunu demeyin. Bazı şeyleri istemek hakkınız
Enişte ve yeğen kulis yapmışlar anlaşılan
Tabiki öyle ama erkek Lee de yaş otuz beşi geçince kendilerine küçük gelin arıyorlar Max 18. 20 hemde memur olcak hemde çok güzel olcak okadar okulda çalıştım yaşları kırka dayanmış biride bana teklif etmedi bide ben öyle çirkin falan da değilim hani onlarda bred pıt değil