Kendimi çok küçük düşürdüm

Çok saçma ya
Tutarsız istikrarsız birine benziyor bırak boşver.
Önce düşünür ona göre ararsın düşünmemiş mi de aramış.

Enişteniz daha ilk baştan sizin kararınıza saygı duymayıp, yeğeni ile düşüncenizden ötürü diğer taraftan olup size saydırıyorsa, bu işten uzak durmanız için ayrı bir neden. Yarın bir gün beraber olsanız neler söylenecek acaba? Enişteye hemen sınır koyun. Sizi saf sanmış. Vur kafasına al ekmeğini. Enişte bir daha bana öneride bulunma. Yolu açık olsun. Hiç hoş değil dediklerin diye söyleyin.

:110:dun konu açmıştım enişteme yeğeni ile görüşmek istemediğimi söyledim oda baya uzun kizarcasina yazmış nolmus ki üç beş gün düşünmek istemiş sen hep arkadaşlarına göre çok fevri davranıyorsun falan filan adam daha ilk konuşmada ben bı hafta düşüneyim demiş adamı n borcu var boşanmış ama o düşünüyor...bilemedim enişteme çok sinirlendim hakksizmiyim acaba
Enişteniz size yüzmeyi öğretecek herhalde, ama borç içinde...
Bence kendi önden buyursun. Siz de o adamla görüşmek istememekle iyi bir karar aldınız.

Yaş otuz beş öğretmen im MDR yard sınavına çalıştım evde kaldım psikolojisindeyim galiba ondan
Paramı yiyip gezip tozmak verken, bir çapsızın borçlarını ödeyeyim, pis donunu yıkayayım, bana verdiği kıymet zaten arşaa çıkmış, ilk görüşmeden belli diyorsun yani.

Şu yurdum erkeklerinin ezik halleriyle bile kendilerini bir halt sanmalarına çok özeniyorum yahu.
Siz bir de "gözüm yükseklerde değil" mi dediniz gerçekten?
Bu böyle bir erkeğe daha çok ezme hakkı verir. Bu ilişki olmasın da ilerideki ilişkilerinizde de bunu demeyin. Bazı şeyleri istemek hakkınız
Enişte ve yeğen kulis yapmışlar anlaşılan

Şu yurdum erkeklerinin ezik halleriyle bile kendilerini bir halt sanmalarına çok özeniyorum yahu.
Siz bir de "gözüm yükseklerde değil" mi dediniz gerçekten?
Bu böyle bir erkeğe daha çok ezme hakkı verir. Bu ilişki olmasın da ilerideki ilişkilerinizde de bunu demeyin. Bazı şeyleri istemek hakkınız
Enişte ve yeğen kulis yapmışlar anlaşılan

Aynen enişteyle yeğen konuşmuşlar. Enişte bak sana öğretmen ayarlayayim bu devirde ne yapacaksın ev hanımını falan demiş. Yegende bilerek borcum var demis ki benden düğündür altındır gibi isteklerde bulunma hatta evlenince borcum için de Bana yardım et demeye getirmiş. Ama konuşmayı bilmeyen sığır olduğu için bunu ilk konuşma da söyleyip itici duruma düşmüş bir de üzerine naz yapmış. Enişte de illa ayarlamak için mahalle kadınları gibi uğraşıyor. Ben olsam sen kendine ayarla der enişteye de bir daha selam sabah vermezdim. Niyeti bozuk bir adam. Kadınlarin ya kendi dengi ya da daha ust bir erkek bulmasi lazım. Kendilerinden aşağıda borcu harcı olan adamla asla olmaz.

“Problemli akrabaları düzgün hanımlara iteleyim de belki düzelir” anlayışının güzel bir örneği.
1) Adam eski eşiyle bir ayrı bir birlikte, takıntılı olma ihtimali çok yüksek
2) İlişkiye hazır değil, kendisi de söylüyor. (Borçlar bahane)
3) Bir sürü borcu var, parasını yönetemiyor, bu tek başına yeter

Denginiz değil bu adam, eniştenizi de buradan kınıyorum. 😡

Benzer bir vaka benim de başıma geldi. Ağır depresyon, yurtdışına çıkıp çıkmayacağı belli değil, yaşam amacı belli değil. Neşelendirmeye çalışıyorum o yaşamın değersizliğinden bahsediyor. İlk buluşmada ayrıldık. Akraba aracılığı ile tanışmalarda bu risk var.

Tabiki öyle ama erkek Lee de yaş otuz beşi geçince kendilerine küçük gelin arıyorlar Max 18. 20 hemde memur olcak hemde çok güzel olcak okadar okulda çalıştım yaşları kırka dayanmış biride bana teklif etmedi bide ben öyle çirkin falan da değilim hani onlarda bred pıt değil

Bende isterdim dengim birini bulayım ama ne yapsamda olmuyor ondan bı bunada mecbur hissettim sanki buradaki kadınlar gerçekten akıllı sonuçta görmüş geçirmiş insanlar fikirlerine değer verdim yok dedim

Tabiki öyle ama erkek Lee de yaş otuz beşi geçince kendilerine küçük gelin arıyorlar Max 18. 20 hemde memur olcak hemde çok güzel olcak okadar okulda çalıştım yaşları kırka dayanmış biride bana teklif etmedi bide ben öyle çirkin falan da değilim hani onlarda bred pıt değil

Sıkıntı ''çevrene telaşlı bir enerji saçıyorsun'' çevren o enerjiyi alıyor ve kimse yanaşmıyor. Öncelikle yaşınla barışık ol, sırf evlenmek için evlenme, sırf çocuk yapmak için evlenme. Evlilik nedir hep bu soruyu kendime sormuşumdur. Cevabını kendimce buldum : İnsan daha mutlu ve huzurlu olacaksa evlenmeli. Mutlu ve huzurlu birey, iyi anne ve baba, iyi bir eş olabiliyor. İnsan önce yalnızlığın kötü bir şey olmadığını fark etmeli, kendi kendine yetebilme, kendini sevmeyi öğrenmeli. hiç kendine şunu sordun mu? Bugün canın ne yapmak istiyor? Önce kendinle ilgilen enerjini düzelt , beyninde oluşan yanlış kodları düzelt. Bende bekarım, aynı yaştayız ama ne hikmetse bana gelenler bende 2-3 yaş ya küçükler ya da benle yaşıtlar görüştüğüm kişiler hiç yaşımı sorun etmediler :) ama ila evleneyim derdine düşmedim. Evlilik büyük sorumluluk birini sevmediğim, ağız dolu gülmediğim, eğlenmediğim adamla evlenmem. Sırf çocuk için hiç evlenmem.

Back
X