Kendimi çok küçük düşürdüm

Konu sahibi senin hayat rutinin nasıl?
Neden sence karşına kimse çıkmıyor?

Sevgili meslektaşım bu düşünceler bir öğretmene yakışmıyor.Ne demek yaşım geçti?Bu kafayla gidersen bu adamla olmasa bile başka biri ile çok yanlış bir evlilik yaparsın.Herkes evlenmek zorunda değil,ya da evlenememek çok korkunç bir şey değil.Yanlış kişilerle evlenmektense hiç evlenme daha iyi.32 yaşında evlendim,hiç acele etmedim,yaşımın geçtiğini de hiç düşünmedim.Hayat evlenmeden de güzel

Yani bilemiyorum okula gidiyorum çok gezen bir insan değilim ama arkadaş çevremde var yine de beni tanıştırmak için kimse kılını kipirdatmiyor yoksa çevremde sevilen biriyim uyumluyumdur

Yorumun için teşekkürler benim çevremde bu yaş ileri düşünülüyor ve çocuğun olmaz bak diye sürekli laf sokuyorlar aslında takmamak lazım demek ki içten içe uzulmusum

:110:dun konu açmıştım enişteme yeğeni ile görüşmek istemediğimi söyledim oda baya uzun kizarcasina yazmış nolmus ki üç beş gün düşünmek istemiş sen hep arkadaşlarına göre çok fevri davranıyorsun falan filan adam daha ilk konuşmada ben bı hafta düşüneyim demiş adamı n borcu var boşanmış ama o düşünüyor...bilemedim enişteme çok sinirlendim hakksizmiyim acaba
Ne demek yaşım geçiyor evlilik yapmam lazım... hiç de lâzım değil yaş için diyorsanız. Çocuk olmaz diye endişeleriniz varsa doktora gider sorarsınız donma işlemi yaparlar orda donmuş şekilde sizi bekler. Yani evlilik bu değil. Ne güzel mesleğin var elinde. Niye bu kadar kendini hor görüyorsun, ezik duruma düşürüyorsun kendini. Bu mu yani hakettiğin istediğin yaşam biçimi. Çok mutsuz olursun böyle düşündüğün için ilerde pişman olursan.

Kendine değer vermeni takdir ediyorum sorun şu ki ben görüşelim tamam diyorum karşı taraf ses seda Yok bu yıl kimseyle bir çay icemedim mesala . arkadaşım kardeşi ev kızı ve benden üç yaş küçük ama ona teklif edenlerin sayısı okadar cokki hani oda benim gibi normal yaş olarak ben kismetsiz olduğumu düşünüyorum

Kendine değer vermeni takdir ediyorum sorun şu ki ben görüşelim tamam diyorum karşı taraf ses seda Yok bu yıl kimseyle bir çay icemedim mesala . arkadaşım kardeşi ev kızı ve benden üç yaş küçük ama ona teklif edenlerin sayısı okadar cokki hani oda benim gibi normal yaş olarak ben kismetsiz olduğumu düşünüyorum
Kısmetsizlik diye bir şey vardır belki ama kişinin kendi hakkında biraz objektif yaklaşabilmesi lazım.

Hayatını enerjini rutinini düşünce tarzını gözden geçir.

Çevre değiştir. Yeni ortamlara gir. Başka insan tanıdıkça kendi çevrenin ve kendi bakış açının artı eksilerni anlarsın

Yoksa ben kısmetsizim yok nasipsizim

Herkesin nasibi biraz da çabasına bağlı

Şu yurdum erkeklerinin ezik halleriyle bile kendilerini bir halt sanmalarına çok özeniyorum yahu.
Siz bir de "gözüm yükseklerde değil" mi dediniz gerçekten?
Bu böyle bir erkeğe daha çok ezme hakkı verir. Bu ilişki olmasın da ilerideki ilişkilerinizde de bunu demeyin. Bazı şeyleri istemek hakkınız
Enişte ve yeğen kulis yapmışlar anlaşılan
Esra Erol'u özledim ya. Çalıştığım için senede 2 kez anca denk geliyordum. Çok matrak oluyordu. 40 larında adamlar 25 den büyük talip istemem diyorlardı. :KK70: :KK70: türk erkeğini dötünü arşa çıkaran yine bizim kadınımız çünkü... çamurdan olsun ama erkeğüüüm başımda olsun. :halay:

Ya böyle düşünmeyin...siz haklısınız sonuçta sizin hayatınız...yanlış anlamayın benimde etrafımda aklı başında insanlar var bekar.. nerde sizin gibi biri... bulmayı istemezler mi?
Mutlaka hayırlısını bulacaksınız inşallah...

Valla ben 0 km iken 2. Eli kabul etmezdim. Herkes eşini suçlar zaten. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi.
Sende kendine gel bu kadar borçlu olan bi adamla gelecek düşünme. Kendi dengini bul. Erkek mi yok piyasada

Eee millet evde iş yapacak kız istiyor mesleği olmayan ee kızda biraz cilvede vardır olamaz mı sizde cilveli olun yeni ortamlara girin yeni kişilerle tanışın ama sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin

Back
X