Kendimi cok mutsuz hissediyorum

Kldgyrdndvm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
336
91
13
29
Merhaba 9 aylik evli siniz eşiniz herdefasinda sizin kadinligiNizi eleştiriyor ve ensonki tartışmada yine aynısını yaptı ve siz ona bu böyle olmaz sürekli kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dediniz kocanız da Size sen bilirsin ben gidene dur demem dese ne yaparsınız?

Kadınlığı eleştirmek derken bedensel mi temizlik mi yemek ki hangi anlamda eleştiriyor ve ne diyor
İlk aylarda çocuksu ded i bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol dedi en sonunda erkekgibi evde geziyorsundedi patladım babmn evindeyim ne aradı ne sordular

İlk aylarda çocuksu ded i bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol dedi en sonunda erkekgibi evde geziyorsundedi patladım babmn evindeyim ne aradı ne sordular
Sizi beğenmiyor paşazade. Seksepalite vs arıyor olabilir. Eğer Aranızda sevgi varsa bi evlilik terapistine gidin bence.Bazi insanlar istediklerini dogru ifafe edemeyebilir Yok eğer sevgi yoksa yol.yakınken dönün.

Kadınlığı eleştirmek derken neler diyor mesela? Örnekler verir misiniz en ağır cümleleri neler, başka ne dedi?
Yazdıklarınızda çok ağır bir şey göremedim ben "Çocuk gibisin az kadın ol" filan ortalama bir sitem cümlesi olarak geldi bana ama "Gidene dur demem" atarı çok kıro ya, "Gidene dur demem, giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir" filan arabesk arabesk ıyh.

Bekara avrat boşamak kolay demişler... vurur kapıyı çıkardım sanırım.. Ama zor bir durum kardeş .!! insan nasıl sevdiği karısı illa helali ile böyle konuşabilir.. sen artık ona emanetsin çok ayıp ya böyle erkeklere yemin ederim tokatlamak istiyorum ....

Sizi beğenmiyor paşazade. Seksepalite vs arıyor olabilir. Eğer Aranızda sevgi varsa bi evlilik terapistine gidin bence.Bazi insanlar istediklerini dogru ifafe edemeyebilir Yok eğer sevgi yoksa yol.yakınken dönün.
Ben geldikten birkaçgün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim

Bana erkek gibi evde geziyorsundedi
Bir erkek bence ayrılmak için ancak bunu bahane edebilir.
Daha neyi neden istediğini bile açıklayamayan bir "şeymiş" bu ... kişi desem olmuyor, insan desem olmuyor, adam hiç olmuyor!
Sanki konuyla alakalı bir başlığın daha vardı ama emin olamadım. Senin de mutlu olacağın gün gelecek elbet.

Arkadaşlar ben de bunu anlamıyorum beğenmiyorsan neden Evleniyorsun ...??neden ilişki yaşıyorsun ? gözün körmü ya da ne biliyim çok mu zengin çok mu iyi kalplie bunlarda tek başına bir işe yaramıyor yani yazık günah değil mi sevmeden etmeden evlenip insanların günahına giriyorlar ...

Bunlar i söylerdi benimde zoruma gidiyor du dedim bu sekilde söylersen birgün giderim dedim ben gidene dur demem dedi yıkıldım insan karisina sahip cikmazmi o kapıdan cikamassin demezmi demedi

Bir erkek bence ayrılmak için ancak bunu bahane edebilir.
Daha neyi neden istediğini bile açıklayamayan bir "şeymiş" bu ... kişi desem olmuyor, insan desem olmuyor, adam hiç olmuyor!
Herkese evlenir çoluk çocuğa karışır mutlu evli kleri olur birde bana bakın 23 yasinda dul kaldim ne suçumuz vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…