• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok yalnız hissediyorum

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
yüzeysel arkadaşım var bir sürü ama ben bir dostum olsun istiyorum. iki dostum vardı, ikisi de benden hoşlandıkları için benle dostluklarını bitirdiler. şimdi ödev yapmam lazım ama bu derin yalnızlık duygusuyla işlerime konsantre olamıyorum. acı çekiyorum mutsuzum.

Dost bulmak öyle ha deyince olacak iş değil ki canım . İlk önce arkadaş olursun. Sonra onların arasından dostunu seçersin .
İnsanın birtane dostu olmalı bence .Benim de birtane var zaten. Ara sıra küser yine barısırız .Küstügüm zaman cok yalnız hissederim kendimi senin gibi , o da aynı sekilde . Hissediyorum bunu . Dostun olmaması evet büyük bir eksiklik . Ama bir dostun olana kadar derdini ailenden biriyle paylasabilirsin bence.Bir dost gibi konusabilecegin biriyle . Eger sadece dert paylasmak icin degil eglenmek gülmek icin de diyorsan arkadaslarınla da gülebilirsin eglenebilirsin canım .Ama dostla her sey paylasılır Bu dostun bı ayrıcalıgıdır .Kendine bir dost edinene kadar ailendn biriyle paylasmayı dene . Ayrıca sosyal bir insan ol .Eve tıkılıp kalma eger öyleysen . O zaman dost bulman daha da zorlasır . Sınıf arkadaslarından güvendigin biriyle daha da samimiyetini arttırabilirsin. Kendini sevdirmeye bak derim . :)

En azından şimdilik kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin :34:

Kaç yaşındasın ...
Ya açıkcası bu konuda kendimi biraz şanslı buluyorum
Çünkü benimle yaşıt 3 tane kuzenim var ve onlardan başka dostum yok
Onlar olduğu için bir dosta ihtiyaç duymadım
Belki ilerde bir ortama girersem olur tabi

Sadece erkek olarak dostu mu kastediyosun orasını anlamadım ?

bencede dost diye bir şey kalmamış .en sadık dost aynaya baktığında gördüğündür ,
kime güvenip ,tamam buldum işte gerçek dostumu, dediğimde her zaman yanıldım ve birkez daha kahroldum
ben artık kimseye dostum demiyorum,herkesle arkadaşım herkes beni sever, sayar değer verir fakat hiç dostum yok ve
bana kim ne yaparsa yapsın artık derinden yaralanmıyorum

herkes çıkar peşinde ne dostluğundan bahsediyorsun:)
sanırım yaşında biraz küçük lise 1-2 gibi geldi bana
takma kimseyi insanların yağtığı gibi işine yarayacağı
zaman cnm cicim işin bitince tanıma :):)

herkes çıkar peşinde ne dostluğundan bahsediyorsun:)
sanırım yaşında biraz küçük lise 1-2 gibi geldi bana
takma kimseyi insanların yağtığı gibi işine yarayacağı
zaman cnm cicim işin bitince tanıma :):)

üni.
iki dostumuda aynı anda kaybettim. sonuncusuna gitme kendimi yalnız hissediyorum bile dedim ama ya sevgili oluruz ya konuşmam dedi ve gitti.

sana ya sevgili oluruz ya konuşmam diyen zaten arkadaşın da değildir ki?
ben de böyle dostum zannettiğim insanlardan öyle bir kazık yedim ki, ne olduğumu şaşırdım, hem de hiçbir sebep yokken.
şimdi mi?
kimseye öyle ha deyince güvenemiyorum.
hayattaki tek dostum ANNEM. rabbim ona hiç dert vermesin, ömrünü de uzun etsin. tek dostum, can yoldaşım annem. eşim de var tabi..
bence insan zamanla öğreniyor hayatı. ve hayatı öğrenirken bazılarımız şanslı, yanlarında dostları var. bazılarımızsa....

hemcinslerin dostluğunun daha samimi ve

gerçekçi olduğunu düşünmüşümdür hep..kendi dostluklarımda

o yönde olduğu içindir belki..dost olmak zamanla gerçekleşen bir

olay..seninde belki çok daha iyi anlaşacağın ya da aslında iyi anlaşıp da birbirinizle az zaman

gecirdiğiniz arkadaşların vardır.eğer varsa öyle arkadaşların biraz daha fazla zaman

geçireblirsin onlarla..kalp kalbe karşı derler ..mutlaka seninde vardır öyle kalbinin

arayacağı bir dostun ama zaman daha sizi bir araya getirmemiş..o zamana kadar biraz yalnız

kalmanın da sana kazandıracağı şeyler vardır..çünkü her durum bize

birşeyler öğretiyor..

derslerinde başarılar...

Son düzenleme:
bir gün gelir yanlızlığı kendi başınalığı ararsın. insanın en iyi dostu kendisidir. bu zaman da dost gibi dost samanlıkta iğne misali...sıkma canını işe başladığında gerçek yaşamın içine girdiğinde eksikliğini hissetmezsin.

Dost diye birşey elbet var

Ama herkesten dost olmuyor çok nadir insanlar bunu hakediyor.

Umarım kısa zamanda bir dost edinirsin kendine

bu zaamanda okadar zor ki birine güvenmeek
10 arkdasın olacagınaa
1 dostun olmalı bencede ;)

dost edinmek kolay değil canım herkes arkadaşın olabilir ama dost olamaz.bazen insan kendi kendine yetmeyi de bilmeli:31:

Back
X