Siz evli ve cocuk sahibi misiniz acaba ?? Pek anlayış içeren bir mesaj gibi gelmedide bana ondan sordum.Kusura bakmayinBen de olsam bakmam mesela cocuk sesi bile deli ediyor beni. Evimden baska yerde aylarca yasayamam ayrica. Yardimci bir bayan tutmasini soylerdim ben kardesimin esine boyle bir durumda.
Evliyim de cocuk kesinlikle dusunmuyorum. Yani zulum gibi gelir bana cocukla ugrasmak. Anlayista olsa hayatimin belli bir kismini boyle bir olaya adayamam baya bir bencilim bu konuda. Sunu yaparim, maddi durumlari yoksa bakici parasini ben veririm.Siz evli ve cocuk sahibi misiniz acaba ?? Pek anlayış içeren bir mesaj gibi gelmedide bana ondan sordum.Kusura bakmayin
annemi ve kız kardeşimi telefonla arayıp çok zor durumda olduğumu yardıma ihtiyacım olduğunu ve hemen birilerinin yanıma gelmesi gerektiğini söyledim.
Eğer bir anne böyle düşünerek koşmuyorsa evladına ben ona "anne" dememhaklısın ama sen çocuk sahibi olurken kimseye güvenmedin herhalde inşallah zamanla herşey yoluna girer kırılma bence onların da kendilerinc sebepleri vardır hem bahsettiğin az bir yol değil kimseyi düzenlerini bozmak istemedikleri için suçlayamazsın
Yanlış anlama ama sen de görümcen dardayken koş bundan sonra annenle kardeşine koşmazsın olur biter..Şuan gorumcem Burda ve dün annem aradı ben yarın geliyorum sonrada baban gelecek çocukları görüp birkaç gün sonra döneriz dedi.Yanımisafir gibi ggelip gidecek . Onada bozuldum.
Evet belli.Dunyanin en güzel sesi çocuk sesine bile tahamulunuz yoksa size söylenecek bisey yok.Hayatınızda mutluluklar.Evliyim de cocuk kesinlikle dusunmuyorum. Yani zulum gibi gelir bana cocukla ugrasmak. Anlayista olsa hayatimin belli bir kismini boyle bir olaya adayamam baya bir bencilim bu konuda. Sunu yaparim, maddi durumlari yoksa bakici parasini ben veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?