Kendimi degersiz hissediyorum.kafam bir milyon offffff.!!Moralim eksilerde.

Siz artık yetiskin bir birey olmussunuz. Cocuk yaparken size bakariz, yardim ederiz dememislerse gonul koymaya hakkiniz yok. Babaannem halamin ogluna bakıyordu, halamlarin evinde dolabi acip istedigini yiyemez, enistem oldugu icin Geceligini giyip ayaklarini uzatip oturamazdi gece parmak ucunda tuvalete giderdi aman uyanmasinlar rahatsiz etmeyeyim diye.

Ben boyle dusunmuyor ve hissetmiyorum. Annelik bana uygun bir makam degil. Her kadin anne olabilir diye bir sey yok, kendimi taniyorum ve gercekten istemedigime eminim.
Ekleme : Pardon bu mesaja degil bana yazilmis mesajaydi cevabim.

Bende hamileyim annemin gelmesini cok istedim ama gelemicegini soyledi çünku yasli bi babaannem ve dedem var annem onlara bakiyor anca doguma 1 ay kala gelirim dedi bazen hersey istedimiz gibi olmayabiliyor buna benzer bir engel yoksa eşinizden cekiniyo olabilir bazi anneler rahat olamayabiliyor..

Ben boyle dusunmuyor ve hissetmiyorum. Annelik bana uygun bir makam degil. Her kadin anne olabilir diye bir sey yok, kendimi taniyorum ve gercekten istemedigime eminim.
Ekleme : Pardon bu mesaja degil bana yazilmis mesajaydi cevabim.
Bende sizin gibi düşünuyordum istemeden hamile kaldim ağladım üzüldüm yapamam dedim taki hamileligimin 3.ayına kadar sonra hareketlerini hissettim mutlu oldum sevmeye basladim simdi 6.ayimiz ve bebegime bisey olucak die ödüm kopuyor onunla hayaller kurmaya basladim artik seviniyorum ogluma kavusacagim günü dua ile bekliyorum belli olmaz belki bigün sizde böyle hissedersuniz muhtesem bisey annelik asıl dogduktan sonra baslicak mutluluk hissediyorum

Görümceniz fedakar ve iyi bir insanmış, anneniz de ben merkezli düşünmüş, üzülmeyin ona göre davranırsınız siz de ona.

Bakabileceğin kadar çocuk yap ..
Kimse baksın diye değil ..

Yihhh onlar nasil kardes nasil anne tavrini koy. Gecmis olsnnm

Kirilmayin. Gurbette olmanin ne demek oldugunu yasamayan bilmez. Allah sizi elden ayaktan düsürmesin. Cocuklariniza saglik versin Rabbim. Geriye kalan her sey geciyor...

iyi de beklentiye girmeyin

bu anneniz bile olsa

gel dahi denmemeli bence

sen derdini anlatırsın

kızım geleyim mi yardıma derse iyi olur gel dersin

demezse de kendince çözüm ararsın

bakıcı bulursun, ev işini başkasına yaptırırsın, eşin akşam yapar vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…