Bana da gulsun o kader :)
Belki bilenler vardir konularimdan esimden siddet gordum ve bosaniyorum. Ama daha simdiden moral bozacak seyler duymaya basladim. Boylesi bi donemde insanlar nasil bu kadar patavatsiz olabiliyorlar anlamiyorum.
Mesela "degseydi bari yasitin duzgun biriyle evlenseydin de bosansaydin" diyen. Cok kucuk bi kelime ama beni yikti. Benim yasadiklarim bosa miydi hic miydi degmedi mi hicbiseye. Benim elimde olsa donup de genc biriyle evlenmez miyim ustume bogazima sIkintilar yapisiyor bu yuzden fenaliklar geliyor
O adam benim ilkimdi ilk esim ilk dokundugum ilk sevistigim. Simdi yok. Bu ustume yapismis ve bi lekeymis gibi hissediyorum. Omrum boyunca bu adami ilk esim ilk sevistigim olarak mi hatirlicam? Boyle bi iti mi hatirlicam? Ustume yapisti mi nasil aticam? Ilk opustugum cocugu unuttum ve umrumda da degil. Bu da oyle olur mu? Olabilir mi?
Beynim buraya takili kalmak istiyor belki de bilemiyorum ama simdi ayriyken gecmisi desiyorum ya acaba surda dogru mu soyledi beni aldatti mi hic vs bu sorulardan nasil kurtulucam? Onemli olan bitti evet umrumda olmamali o halde neden aklima gelip duruyor su an nerde kimle oldugu birini bulup bulmadigi benden sonra bulup bulmayacagi vs. Bu sorular aklima geldikce sacimi basimi yolasim geliyor
Ben bi haftadir cok mutluydum ve hic kafama takmiyordum boyle seyler duyana kadar.
Ozelinizi acmak zorunda degilsiniz biliyorum bi arkadasim ekolunden anlatsaniz bile olur unutulur mu bu da oyle? Ilk olmasi onemsizlesir mi? Belki aranizda bosanan kadinlar vardir bunlari hissetmis olan...
Karşına çıkan adamın adam olmamasını; İnsanların patavatsızlığını ve ettikleri lafların bıçak gibi kesmesini ben de yaşadım. Senin durumundan biraz farklıydı(aslında bayağı da benzer sayılır) ama hissettiklerim ya da hissetmek zorunda kaldıklarım korkunçtu.( geçenlerde şu konuda özetlemiştim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582)
Bak en azından ailen senin yanındaymış. Ben de o da yoktu.
Ve evet seni iyileştirecek biri mutlaka vardır. Ben bile bulduysam sen hayli hayli bulursun.
Sadece biraz etrafına bak.
Arkadasim, bir suru cahil, kiskanc, ilk buldugu firsatta cekememezliklerinden oturu karsisindakini yaralamaya calisan insanlar var.
Kimseyi takma, bu isin matematigi mi var ki tek hakkini kullanmis olasin?
Cok olmadi bir kiz arkadasim eski evliliginden 2 cocugu oldu halde, iyi egitimli, kariyer sahibi, kendinden iki yas daha genc, ustelik hic evlenmemis bir adamla evlendi. Simdi dordunun cok mutlu bir hayati var. cok biliyorsa bunun aciklamasini yapsin sana hakkini kullandin diyen!
Ikinci evlilikleriyle mutlulugu yakalayanlar dersek, cevremde sayamayacagim kadar cok ornek var. Insallah senin de karsina guzel insanlar ciksin bundan sonra, tum yaralarin sarilsin.
.
ozamaaaaannn sana şu şarkıyı armağan ediyorum :
"ben senin hayatından gittim oglum
yerime koy birini koyabilirsen.."
sezen ablam güzel soylemiş
Bisiy olmaz bence, ozellikle de guzel bir bayansan, bir suru insan cikar zaten karsina. Erkeklerden cok kadinlar ilki varmis ilki yokmus olayina takiliyor kanimca.
Ayrica, yuz kizartici bir sey yapmadin ki, ustuen yapissin kalsin.
Sana gostereyim resmimi bilgisayardan girince ablacim sen karar ver bakalim guzel miyim :)
Sinir oldugum da bu erkek bir arkadasim kurtulmana sevindim dedi benim surekli surundugumu goruyordu seni cok iyi gordum asmissin bile gibi moral depolayici seyler soylerken kadinlar neden birbirine kostek anlamiyorum.
Benim anne babam bile oyle insanlar degil babam daha evlenmeden bu adamla aranda ozel bisey olduysa bile evlenemezsin istemiyorum demisti simdi de annem cok mutlu ben o adami birakiyorum diye cunku bigun cok mutlu olucaksin dengini bulunca seni mutlu gorucem diye seviniyor kadin
O sahis oyle soyleyince igrenc bi duruma dusmus gibi hissettim ondan ustune yapismak gibi hissettim
Omru boyunca pisman olsun adi. Tesekkur ederim..
Belki bilenler vardir konularimdan esimden siddet gordum ve bosaniyorum. Ama daha simdiden moral bozacak seyler duymaya basladim. Boylesi bi donemde insanlar nasil bu kadar patavatsiz olabiliyorlar anlamiyorum.
Mesela "degseydi bari yasitin duzgun biriyle evlenseydin de bosansaydin" diyen. Cok kucuk bi kelime ama beni yikti. Benim yasadiklarim bosa miydi hic miydi degmedi mi hicbiseye. Benim elimde olsa donup de genc biriyle evlenmez miyim ustume bogazima sIkintilar yapisiyor bu yuzden fenaliklar geliyor
O adam benim ilkimdi ilk esim ilk dokundugum ilk sevistigim. Simdi yok. Bu ustume yapismis ve bi lekeymis gibi hissediyorum. Omrum boyunca bu adami ilk esim ilk sevistigim olarak mi hatirlicam? Boyle bi iti mi hatirlicam? Ustume yapisti mi nasil aticam? Ilk opustugum cocugu unuttum ve umrumda da degil. Bu da oyle olur mu? Olabilir mi?
Beynim buraya takili kalmak istiyor belki de bilemiyorum ama simdi ayriyken gecmisi desiyorum ya acaba surda dogru mu soyledi beni aldatti mi hic vs bu sorulardan nasil kurtulucam? Onemli olan bitti evet umrumda olmamali o halde neden aklima gelip duruyor su an nerde kimle oldugu birini bulup bulmadigi benden sonra bulup bulmayacagi vs. Bu sorular aklima geldikce sacimi basimi yolasim geliyor
Ben bi haftadir cok mutluydum ve hic kafama takmiyordum boyle seyler duyana kadar.
Ozelinizi acmak zorunda degilsiniz biliyorum bi arkadasim ekolunden anlatsaniz bile olur unutulur mu bu da oyle? Ilk olmasi onemsizlesir mi? Belki aranizda bosanan kadinlar vardir bunlari hissetmis olan...
Bu sorulardan kurtulurum degil mi zamanla onemsizlesir bunlar da..
Bu bakirelik, biriyle sevişme etme ne kadar önemli insanlar için yahu !
Oysa insanların birbirine kimyalarının uyması kadar önemli bir şey var mı ?
İlklerin ne önemi var ? Mühim olan son nefesinde yanında elini tutacak olan olmalı .
Mühim olan birini sevmek. Ondan öncesini zaten hatırlamaz ki insan sevdiği zaman.
İnsanlar artık öğrensin bunu ya lütfen ... Bu ne zarcılık ya bu kadar ?
Mileltimizin beyni uckurunda gercekten , yorumunuzu alkisliyorumBekaretti, zardi bilmem neydi derken beynimizi yediler resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?