Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bisiy olmaz bence, ozellikle de guzel bir bayansan, bir suru insan cikar zaten karsina. Erkeklerden cok kadinlar ilki varmis ilki yokmus olayina takiliyor kanimca.

Ayrica, yuz kizartici bir sey yapmadin ki, ustuen yapissin kalsin.

Son düzenleme:

Aa ben hatirladim seni simdi konundan okuyunca insallah cok mutlu olursunuz ve kendine oyle deme lutfen ben bile falan yani sen dusuk bi konumda degilsin ki bence anlamistir nisanlin da onemsememis ne guzel boyle acik fikirli adamlar lazim :)

Cok tesekkur ederim iste duymak istedigim de boyle orneklerin varligiydi :)

ozamaaaaannn sana şu şarkıyı armağan ediyorum :

"ben senin hayatından gittim oglum
yerime koy birini koyabilirsen.."

sezen ablam güzel soylemiş

Aslaa koyamaz o boyle bidaha kendinden bu kadar genc bu kadar kahrini cekecek kim olabilir ki bi ben salak iste :)

Bisiy olmaz bence, ozellikle de guzel bir bayansan, bir suru insan cikar zaten karsina. Erkeklerden cok kadinlar ilki varmis ilki yokmus olayina takiliyor kanimca.

Ayrica, yuz kizartici bir sey yapmadin ki, ustuen yapissin kalsin.

Sana gostereyim resmimi bilgisayardan girince ablacim sen karar ver bakalim guzel miyim :)

Sinir oldugum da bu erkek bir arkadasim kurtulmana sevindim dedi benim surekli surundugumu goruyordu seni cok iyi gordum asmissin bile gibi moral depolayici seyler soylerken kadinlar neden birbirine kostek anlamiyorum.
Benim anne babam bile oyle insanlar degil babam daha evlenmeden bu adamla aranda ozel bisey olduysa bile evlenemezsin istemiyorum demisti simdi de annem cok mutlu ben o adami birakiyorum diye cunku bigun cok mutlu olucaksin dengini bulunca seni mutlu gorucem diye seviniyor kadin

O sahis oyle soyleyince igrenc bi duruma dusmus gibi hissettim ondan ustune yapismak gibi hissettim

Muhtemelen guzelsin diye dusunuyorum, eh idare eder biri olsan zaten sana acirlardi, boyle konusmazlardi. Malesef bayanlar birbirlerini cok kiskaniyor. Ozellikle de yakinda olan insanlar. Ben de acikcasi farkediyorum, bazen kiskandigimi bazi durumlarda ve kendime cok sasiriyorum. Yani hepimizin hissedebilecegi duygular, ama kendiyle de barisik deyil ve doyumsuzsa, baskalarinin acilari onlari mutlu ediyor, o zaman diyolar ki, hee, bak ben iyi durumdayim, bak basina ne geldi diye. Yuzune lok lok oyle laf etmeleri demek ki kiskancliklarinin baya koyu oldugunu gosteriyor. He de gec, ama uzak ol derim bu tur insanlardan. Ve bu turlu laflari yersin bir sure daha, sonra da iyi birini bulursun insallah, o zaman gene laf yersin :) Hayat bu, bu olmasa baska konuda laf yerdin, yada iftiraya maruz kalabilirdin.

Son düzenleme:
öncelikle sen çok güzel bi kadınsın bunu hiç unutma canım moralini düzeltmek için değil gerçekten güzel bi kadınsın. o pisliği de unutacağından eminim, duygusal izlerini sil kafandan çıkar aklına bile gelmez yeniden sevilmenin yollarına bak o sevdiğin adamla ten tene buluştuğunuzda eski anıların aklına geleceğini hiç sanmıyorum.

Zamanla geçecek biliyorum çok klişe geçecek sadece ara ara aklına gelecek bazen kızacak bazen iyiki diyeceksin ama seni üzemeyecek umursamayacaksın
Ne zaman mı yıllar sonra ama geçecek

Konuşanları boşver hayat acı mutluluk hepsi senin kimseyi umursama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsanlar boş boş konuşmaya çok meraklı. Tabi ki değerlisin. Boşanıyor olman seni değersiz yapmıyor. Çevremde 2. evliliğini yapmış çok daha mutlu bir dünya insan var. Bence senin de karşına biri çıkacak ilerleyen zamanlarda ve geçmişini hatırlamayacaksın bile. O ilk kavramı da silinecek

bence her şeyi bir kenara bırak kim ne derse desin sen kendini düşün gerekirse seni incitmeyen tek kişi ile konuş her şeyini insanların ne düşündüğü senn için neden öenmli sen şiddeet gördüğünde aşağılandığında onlar senn yanında mıydı şimdi bu hakkı nerden buluyorlar bence o insanlardan şu süreçte uzak dur emin ol her şey unutuluyor sen kendini hızlıvca toparla sonra gör bak bunlara gülüyorsun ve bu adamla yarın bir gün yaşadıklarını hatırladığında çok tuhaf ama ben bunları yaşadım mı diyeceksin emin ol her şey düzeliyor sen sadece şu an kafanı dağıtacak şeyler yap ve bu tür yorum yapan insanlardan uzak dur

Bu sorulardan kurtulurum degil mi zamanla onemsizlesir bunlar da..

Merhabalar, benim arkadaşım şu an boşanma sürecinde 4 aylık evli.yani kesin boşanacaklar yanlış bi evlilik oldu vs. Ama şu an onu güçlü gördükçe ben bile daha iyi hissediyorum kendimi. "İnşallah çanuk atlatırım ben evlenmek istiyorum hayat arkadaşı istiyorum yanlış bi insan olmuş olabilir ama ben mutlu olmak istiyorum" diyor

Seviyorum böyle insanları. Hayat o kadar da nanemolla değil :) haklısınız kolay bi süreç değil ama insanlar neleri atlatıyorlar.inşallah siz de kısa zamanda toparlanacaksınız.
Üst komşumuz boşanmıştı eşinden psikolojik şiddet görüyodu sadece. Kadını bi gördük sonraki dönemlerde,saçlar değişmiş yürüyüşü bile değişmiş yüzüne fer gelmişti. Hayırlısı inşallah siz takmayın boşboğazları onların da ne olduğu belli değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insanlar ne kadar patavatsiz ve dangalak.......... yani dayak yemissiniz, kotu bir evlilikten cikmissiniz, insanlarin dusundugu seye bak: opusme, sevisme,.......insanlarimizin beyinleri gercekten kafalarinda degil uckurlarinda yasiyor.

Uzulmeyin kardes, bosanan ne ilk ne son kadinsiniz. Ben karsiniza adam gibi bir adam cikacagina ve mutlu olacaginiza inaniyorum, siz de inanin. Su an kotu bir psikolojide odlugunuz icin tabi ki hayata pozitif bakin diyemem. Yine de guclu durmaya calisin, kendinizi telkin edin bence.

Just canim benim insanlar hep konusur zaten bunu sende biliyorsun.
Bosandin bari degseymissin gibi sacma birsey söyleyen insanin ben aklindan süphe ederim.
Hangi kadin evlendim bosandim ama degdi diyebilir ki Allah askina?
Insan mutlu olacagina inandigi icin evlenir, aman olmazsa bosanirim ama bu deger diyemez kimse.
Kimse senin neler yasadigini asla bilemez.
Seni cok güzel günler bekliyor, senin simdi hayallerine odaklanman gerekiyor, hedeflerin var, planlarin var.
Dün gecmiste kaldi, sen o adamin elini biraktin ve o adam arkada kaldi, simdi dönüp dönüp arkana, onunla yasadiklarina degil önünde ki yollara bakman gerekiyor.

Bu bakirelik, biriyle sevişme etme ne kadar önemli insanlar için yahu !
Oysa insanların birbirine kimyalarının uyması kadar önemli bir şey var mı ?
İlklerin ne önemi var ? Mühim olan son nefesinde yanında elini tutacak olan olmalı .
Mühim olan birini sevmek. Ondan öncesini zaten hatırlamaz ki insan sevdiği zaman.
İnsanlar artık öğrensin bunu ya lütfen ... Bu ne zarcılık ya bu kadar ?

Mileltimizin beyni uckurunda gercekten , yorumunuzu alkisliyorum Bekaretti, zardi bilmem neydi derken beynimizi yediler resmen .

Son düzenleme:
Yok sorcha'cığım zar değil de daha çok onu sevdiğim gibi vabşkasını d asevebilecek miyim diyor..Yoksa hep böyle önemli mi kalacak diyor..
Hayır başkasını da sevecek..Önemli kalmayacak..Yeni olduğu için insana böyle gelir zaten..

Ben unuttum eski eşimi,herşeyi..
Ama izleri kaldı o ayrı..
Zaman uzadıkça,,
Yine sevilmedikçe..

İnşallah sende izleri kalmaz..
Herkesin gidişatı farklı olur..

Ama toplumu biliyorsun sorcha..
Ona sözümüz geçmiyor..

Mileltimizin beyni uckurunda gercekten , yorumunuzu alkisliyorum Bekaretti, zardi bilmem neydi derken beynimizi yediler resmen .

Ben kadınlar için gerçekten çok üzülüyorum. Yani düşünsene, sen bunca sene kendini büyüteceksin edeceksin ama adamın biri dur bakalım sen bakire değilsin diyecek. Yok yaaa !!!

Şimdi Just'ı , Just yapan şeylerden biri de başından geçen bu olumsuz evlilik.

Hep derim,belki bana aşık olacak adam bendeki ürkekliği sevecek ama bende bu ürkekliği, güvensizliği oluşturan o şerefsiz adamlarla tanışmasaydım bana aşık olacak adam bu huyumu sevemezdi, çünkü ben o adamlar sayesinde öğrendim bu duyguyu.
İnsanın kişiliğini oluşturan yaşadıklarıdır. Ve kimse kimseyi geçmişinden ötürü değil, şimdisiyle seçmelidir.

Çok yazık çok . İnsan mı öldürdük nihayetinde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…