Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnsanlar konuşur, başka işleri yok
İlk dediğin nedir Just, beynine kodlanmış ilkin yasını tutuyorsun
Bak ben on yılı devirmiş bir ilişki bitirdim, her şeyimin ilki o derdim
Değilmiş
İlk ne biliyor musun; sevildiğin, sayıldığın, seni üzmeyen bir adamla yeni güne uyanmak
O günü yaşadığında bu dediklerimi hatırla
Bir zaman sonra onunla yaşadığın hiç bir şey aklına gelmeyecek
Şu an çok hassas bir dönemdesin, her söylenenin aklında kalması bu yüzden
Bundan bir sonra öfke dönemini geçireceksin
Ve öyle bir zaman gelecek ki hiç bir şey hissetmeyeceksin
Ben şu anda öyleyim, inan bana zaman dedikleri şey doğru
Sen değerlisin, Just olduğun için değerlisin; Ahmet'in Mehmet'in eşi olduğun ya da olacağın için değil
İlaveten güçlüsün; o etrafında konuşanlar var ya, beş para etmez kocalarını boşayacak cesareti asla gösterememiş, bu cesareti gösteren hemcinslerinden hıncını alan insanlar. Boşver ...

Yok yok ben Just'ı anlıyorum. Sadece bir cümlesi ile onun moralini bozan kişiye sinirlendim ben.
Böyle toplumun ALLAH cezasını versin Tulipa . Cidden versin. Keşke ölseler böyle düşünüp insanların ruhunda yaralar açanlar.

Kalp bos kalamiyor bence, kalp bosluk kabul etmiyor. Giden ne yapmis olursa olsun, insan asik olunca eskide kalan rezillikleri unutuyor.
Sevememe korkusu bende de vardi, ama gordum ki yersizmis.

Ben daha once asik oldum, basimdan cok kotu seyler gecti. Inanin, tekrar yani 2. kere baska birine asik oldugumda eskiyi unuttum gitti, adamin yuzunu bile hatirlamiyorum.

Konu sahibesi de baskasina asik olacak, diger bosananlar da....dert edinmeyin bence kardesler

Son düzenleme:

Bosanma sureci travmatik bir surec.elbette duygularin karisacak gecmise donup sorgulayacaksin.bu tur yaralarin iyilesmesi zaman alir.onemli olan senin kararindan emin olman.emin olduktan sonra hicbirceyin onemi yok.kendini bir beladan kurtariyorsun daha ne olsun.koca omrunu yiyip bitirmektense yurumeyen evliligini bitiriyorsun.etrafin ne dediginin bir onemi yok.insanlar konusur.iyiligine de konusur uzmek icin de konusur.evlenmekte bosanmakta normal hayat akisi icerisinde.yasitinla evlenip bosansaydin degmis mi olacakmis.ne sacma ve cahilce bir soz.uzuntu ayni uzuntudur nihayetinde.bosanmakla degersizlesmiyorsun aksine kendi kendini bir izdiraptan bir yanlistan kurtardigin icin buna cesaret ettigin icin guclusun bana gore.
Yanlis evlilikte israr etmenin bir yarari yok.bitmisse bitmistir.sanirim cok gencsin.onunde uzun bir hayat var
Bu gunleri de unutursun.zaman herseyin ilacidir.duygularin da endiselerin de durulacaktir zamanla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazıları destek yerine köstek olmayı tercih ediyorlar buna akrabaların en yakının en sevdiğin de dahil, sen cok hassas bir donemdesin ve sayfayı tam olarak kapatmadigin icin aklindaki bu karmaşık sorular bence, yani diyeceğim oki olmuyorsa olmuyor deger veripde o degeri alamadığın biri icin senden sonra ne yaptığını kimle birlikte olacağını düşünüpte kendini heba etmeye gerek, seversen kalbinde kaliyo nefret edersen aklında ama kimler neler unutmadı ki, tabiki cok yeni ve ciddi bir durum tek ihtiyacın olan şey zaman... zaman.. Allah yardımcın olsun ins...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dur dur acele etme herşey sırayla ve zamanla

sonuçta önce yaşadıklarını kabul etmen gerekiyor

Dogru diyorsun aslinda iyi bisey de yapsan laf ediyorlar ki kotu seyler yasadiginda nasil etmesinler olsun sana sozum olsun yarin baba evine gidince gosteririm resmimi sana ablacim bu cirkine biraz moral verirsin :))

Aa dogru dimi senle karsilikli resimlerimizi gostermistik ben kocami da gostermistim sana tesekkur ederim ama sen de cok cok guzelsin cidden bi masumluk sevimlilik var yuzunde masallah :)

Ilk optugum cocugu da hatirlamiyorum meselaa..

Yillar degil ya hemen gecsinn :)

Aa dogru dimi senle karsilikli resimlerimizi gostermistik ben kocami da gostermistim sana tesekkur ederim ama sen de cok cok guzelsin cidden bi masumluk sevimlilik var yuzunde masallah :)

Ilk optugum cocugu da hatirlamiyorum meselaa..

sağol canım boşver seni haketmeyen biriyse neden aklına gelsin ki.......

Yani ben boyle olmasini istemezdim ki ne demek degseydi bari dimi soylencek laf mi bu da sanki genc biriyle olsa bunlari yasasam cok mu fark edecekti yoo insallah silinir.

Kalemero insallah sen de kendini kurtarirsin o adamdan cunku evlensen bile benim yasadiklarimi yasarsin tecrubemden biliyorum ben de sen gibi bagimliydim esime sukur kopardim o bagi keske daha once yapsaymisim diyorum simdi ve cok rahatladim inan bana sen de rahatlarsin asla oyle bi adama donme canim yazik etme kendine

Arkadasinizdaki de iyi cesaretmis valla simdiden evlenmek istiyorum demesi ben bi 10 sene daha evlenmem diyorum kendime :)

Ama o ikinci ornekte soylediginizi bana abim babam yasinda bi meslektasim soyledi genc kiz gibi olmussun sana noldu yuzun isildiyor dedi ben cokmedim aksine daha hayat doluyum meger sirtimda bi yuk varmis benim bi oh cektim ha boyle seyleri takiyorum ama inanilmaz derecede sakin ve bekledigimden cok daha mutluyum sukurler olsun ki :)

Dayak yedigimi soylemedim tabii ki herkese cok yakinlarim haric bilen yok olmadi anlasamadik diyorum aa cabalasaydin yuvayi disi kus yapar vs laflari duymazdan geliyorum bilmiyorlar cunku ne yasadigimi. O disi kuslar kocalarinin tursusunu kursun.

Insallah kardesim hepimizin karsisina ciksin oyle duzgun bi adam hatirliyorum sen de evlenmek istiyorsun insallah hatali secim yapmazsin ben gibi sukur ki cok guclu hissediyorum zaten pozitifim de ama bazi dangalak soylemlere karsi cok hassas ve alinganim elimde degil

Gemiyi ileri sur diyorsun haklisin ilahi guldurdun beni ayni zamanda keske dusunseymisim hmm acep deger mi bosanmaya diye :) ya da tuh degmez deyip omur boyu dayak yeseymisim

canm koptum sayılır ama devam eden alışkanlıklar var ama benm kopmamı sağlayan başka birinin olabileceğini görmem önceden ben saf gibi onsuz asla onun dışında biriyle mümkün değil diye düşünürdüm ama gördüm ki öyle değil.... Allah baksın yüzümüze böyle insanlarla karşılaştırmasın bizleri yazık ediyoruz kendimize inşallah senn karşınada kendini hazır hissettiğinde seni hakeden sevecek biri çıkar

Valla hicbi zaman cok da muhim bi mesele olmadi ne benim ne ailem icin bu lafi duyana kadar hic de aklima dusmemisti vay simdi dul ve bekreti gitmis hatun olucam diye. Bi kere ovunmek gibi olmasin da bi erkege ilk olmasindan ote sunabilcegim bisuru sey var neseliyim hayat doluyum yanimdaki insana hep destegim vs ha istemeyen de kucuk ogluna almaz benim anne babam takmiyor millete noluyor benim cuzdanim bacak aram bilmiyorum insani zorla zihniyetlerine cekip bunalima sokacaklar

kendini değersiz hissedecek ne var ki?şimdi boşanmana laf eden o insanlar evlenirkende kendinden büyük biriyle evleniorsun die laf etmemişler miydi?evlensen laf ederler ..ayrılsan laf ederler..bende söz attım 5 ay önce..bak aradan 5 ay geçmiş enişteme kırk kez anlattım işte sevmiordum o yüzden attım die.ogün bana yine dior ki"kız sen yüzüğü nie attın" yani gel de çıldırma...ama onu eniştem olacak adamın tensizliğine cahilliğine veriorum..o sana genç olsaydı bari dien kadının çocukları yok mu??nee herşeye büyük konuşup duruyor..diyeceğim o ki sırf millet laf etmesin die şunu yapmiim bunu yapmiim dersen inan hayatını kendin karartırsın..ben sadece söz attım allah bilir yıllarca konusacaklar..ben bunları biliordum tüm bu dedikoduları göze almısdım atarken..millet laf etmesin die atmasaydım hayatım zehir olacaktı..eğer kararlıysan vazgecme derim..bak ne güzel italyaya gidecekmişsin..belki aşk yeniden orada bulur seni..hep güzel hayaller kur..hayat sürprizlerle dolu..mutlu olman dileğiylee

Acikcasi coktan unuttum gibi bisey hic mutlu gunleri hatirliyorum diyemiyorum zira mutlu gunum bi elin parmaklarini gecmez ki ozluyorum da diyemiyorum neyini ozlicem her gun aglamayi mi siddet gormeyi mi onun yuklerini tasiyip cokmemi mi yok bidaha istemem de onu ama kastettigim de baska biseydi ne biliyim sanki o ozelmis gibi geliyor hani ilk esim ilk sevistigim ilkler unutulmaz diye bi masal var ya aslinda benim icin yok ilk sevgilimi de hatirlamiyorum ilk optugum cocugun da bi kiymeti kalmamisti esimle tanisinca ilk esim ilk sevistigim tip boyle igrenc bi insan bu beni degersizlestirir mi demek istemistim oyle hissettim cunku o densiz oyle soyleyince "degseydi bari" ..

bende neye alındıgını anlamadım
değseydı bari diyorlar ne demek ıstıyorlar anlamıyorumda sen neyıne alınıyorsun bu lafın
değdimi değmemişki işte
benimde değmedi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…