- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Haifif bir depresyondasınız sanki. Ama kötü anne olsanız vicdan azabı duymazdınız. Unursamazdınız ve kendinizi düEltmeye çalışmazdınız. Çocukşar bazen çok gıcık olabiliyor. Oğlum bazen beni bitiriyor. Düşününki işten gelmişim 4-5 saat uykuyla 8-10 saat çalışmışım adım atmaya mecalim kalmamış akşam ona yemek yedirmeye çalışıyorum ve şımarıyod tabiki sabrım taşıyor tabiki bağırıyprum ama bence bu beni kötü bir anne yapmadığı gibi sizide yapmaz. Bağırmyan anne var mı? Ben olduğuna inanmıyorum. Eğer yemek yapmaya üşeniyorsanı haZır söyleyin. Balığı pişirme evlerinde pişirtin. Dudumunuz varsa yardımcı tutun. Çocuğun okula gitmeside kural öğrenmede faydalı oluyor. Yemek yemediği zaman bırakın aç kalsın ama abur cubur veya sevdiği şeyleri vermeyin mecbur kalınca sebze balık yiyorlar açlıktan. İnatlaşmayın tamamkızım yrmekalk sofradan diyin ve ilgilenmeyin. Ben oğlumda öyle yaptım biz babanla yiycez dedim ve keyifle yiyo gibi yaptık güle eğlene yedik baktıki bir şeyler kaçırıyor geldi oturdu sofraya. Böyle ufak tefek taktiklerle inatlaşmadan çözün.