- 12 Mayıs 2014
- 285
- 121
- 53
- Konu Sahibi Sliimshady
-
Sizin özgüvene ihtiyacınız var
Güzellik merkezlerine gidin bir cilt bakımı yaptırın sivilcelerden kurtulun
kuaföre gidin saçınızı hiç yoksa kestirin fönletin..bakımınızı yaptırım
manikür pedikür yaptırın
birkaç yeni kıyafet ,yada çanta yada ayakkabı
sizi iyi hissettirmez mi?
oncelikle sunu bilin ki size mecbur degil yani sevmese yaninizda durmazdi.
Farkindaysaniz cirkeflesif bakimsizlastiginizin hemen degismeye calissaniza
Ne kadar kolay makyaj ve kiyafetle guzellesmek
Tabi cirkefligi de birakin artik
Ay madde madde sayacağım çünkü çook ama çook bunalımlı bir dönemden çıkıp da madde madde kendinizi kötülemişsiniz gibi:)
Öncelikle önceki kız arkadaşları iyi olsaydı onlardan ayrılıp sizinle olmazdı demek ki en çok sizi beğeniyor en iyi sizinle anlaşıyor(çirkefliğe de güzelliğe de cevaptır umarım)
ikincisi öncekiler güzel sonra birden çirkin kızla mı beraber olayım demiş yapmayın Allah aşkına:)) Onlar ne kadar güzelse siz de en az öylesinizdir diye düşünüyorum.
Üçüncüsüü herkes bir dönem bunalımda olunca bakımsızlaşıp çirkinleşir sonra yeniden toparlanmaya bakınn spor yapın evde müzik açın dans edin bakım yaptırın kuaföre gidinn moral bozmak yok yeniden güpgüzel ve özgüvenli dinç bir insan olun
Bakın size kendi dansedip durduklarımdan birisini yollym çok eğlenceli bunlar deneyin
[video=youtube;n0oDFFiRa2Q]http://www.youtube.com/watch?v=n0oDFFiRa2Q&feature=kp[/video]
Meraba arkadaşlarım,ablalarım.
Konu şöyle 4 yıllık bir ilişkim var fakat nedense ben kendimi ona karşı çok eksik hissediyorum. Karşımdaki insan çok karakterli ve gördüğüm en iyi,yakışıklı da insandır. Benim sorunum şu yönde uzuun bir stresli dönem atlattım kendime hiç ama hiç bakamadım bir de 4 yıl birlikte olmanın verdiği rahatlık vardı. Özellikle bunu geçen haftalarda hissettim ben yine kendimi dağıtmış bir şekilde saçlar desen bağlı tipim ciddi anlamda kaymış elim yüzüm sivilcelenmiş elimde kitaplar böyle bildiğiniz paçoz gibiydim karşımdaki insansa tam tersine gayet bakımlıydı. Sonra etrafıma baktım eski sevgililerine baktım allahım taş gibi fıstık gibi kızlar. Bu sefer bunalıma girdim o kadar güzel kız varken niye ben acaba kendini mecbur mu hissediyor diye. Tabi ki her şey dış görünüş değil ama ben bu yıl acayip anlayışsız ve çirkefleştiğiminde farkındayım. Kendi kendime bunalıma giriyorum kendimi ona karşı çok eksik hissediyorum, sanki annesiyle tanıştığımda ay oğlum bu kız olmaz dicekmiş gibi hissediyorum. Oysa ilk çıktığımız yıllarda özgüvenim tamdı şimdi neden böyle oldu nasıl çıkabilirim bu bunalımdan :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bazen bende de olur bu ama hemen toparlanırımözgüven çok önemli bide sevdiğin insanın yanına gidiyorsun ezilip büzülmektenzs neden dimdik olmayasın ki??:44::44: bi git saçına bakım yaptır kestir kendine gelsin makyaj yap güzelce abartı olmasın ama. giyimine özen göster.
bende özelikle final zamanlarımda ders çalışmaktan bakımsızlıktan ölüyorum birde kpss sınavı atlattım ki o dönemler de hiç kendime bakamadım.. sevgilim süpriz yapmıştı birgün ansızın geldi ya bıyıklarım çıkmış agda yapmamışım kaşlarım alıncak perişanım birde azarladım onu niye geldi diyeo halimle beni görüp bırakmadıysa herhalde hiç bırakmaz artık seni seviyosa her haline anlayış gösterir stersli zmanlardan geçmişsin oda biliyordur bunu... anlıycan bir kuaförlük işin var kolay iş sıkma canını
benimde 3 buçuk yıllık bir ilişkim var ve dönem dönem aynı şeyleri hissettiğim olur. erkek arkadaşıma bakıyorum güzelliğine doyamıyorum -belki de bana öyle geliyor bilmiyorum- kendime bakıyorum, benimle ne işi var acaba falan diyorum.ama o beni çok daha fazla kıskanır, daha çok karışır falan bende kıskançlık yoktu hiç. bir de erkek arkadaşımdan çok daha fazla gezen, çok daha fazla okuyan bir insanım ama herhangi bir tartışmaya girdiğimizde bazen kültürünün altında eziliyorum. epey bir eksiklendiğim oluyor. özgüvenle mi alakalı gerçekçi miyiz onu bilmiyorum ama şu şekilde düşünüyorum : ben böyleyim işine geliyorsa :) bu şekilde kabul eden eder, etmeyen kendi bilir. kimseye kendimizi beğendirmek zorunda değiliz kaldı ki beğeniyorlar ki yanımızdalar.
bende özelikle final zamanlarımda ders çalışmaktan bakımsızlıktan ölüyorum birde kpss sınavı atlattım ki o dönemler de hiç kendime bakamadım.. sevgilim süpriz yapmıştı birgün ansızın geldi ya bıyıklarım çıkmış agda yapmamışım kaşlarım alıncak perişanım birde azarladım onu niye geldi diyeo halimle beni görüp bırakmadıysa herhalde hiç bırakmaz artık seni seviyosa her haline anlayış gösterir stersli zmanlardan geçmişsin oda biliyordur bunu... anlıycan bir kuaförlük işin var kolay iş sıkma canını
Aynı düşüncedeyiz. Bende aynılarını yaşadım. Orası öyle bunu kendide söylüyor ama yine de özgüvenimizin tam olması lazım
dönem dönem kompleksleniyorum ben sonra geçiyor. şu an böyle hissetmiyorum mesela. belki seninki de geçici bir durumdur.
Ya aslında şöyle ki ezilmek değil de ben çok sade biriyim. Makyaj yapmam. Ama çok bakımlı kızları görünce kendimi bu konuda eksik hissediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?