- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
evet evet duş almiyorum resmen zorla yani ...eskiden her gün girerdim bakımlar saç falan ...şimdi duşa girmek fikri bile ağlama hissi veriyor çok garipBende de inan ki aynı şey oluyordu şimdi kahvemi de içiyorum işlerimi de yapıyorum motive olmaya bakın duş bile almak istemiyordum yorgunluktan ve mutsuzluktan
Etrafınızda arkadaşınız yokmu çıkın gezin çocukları çıkarın dışarı artık havalar ısındı coronadan dolayı çıkmıyordum ama baktım bunalımdayım bazen çıkıyorum çıkamadığım zaman balkona çıkıyorum çocuklara çok iyi geliyorsaolun umarım bende atlatirim ...bebeğim bir yaşına geldi ...lohusa iken çok gucluydum neseliydim son bir aydır böyleyim ...dediklerinizi yapacak takatim yok bende çok diyorum kendime , kendine gel diye ama yok kalbim okadar hassaski
sevgisi var ama cinsellik bitti bu ayrı konuEşinizin size karşı sevgisi nasıl
Aynen yaşadıklarımı yaşıyorsunuz ama atlatırsınız merak etmeyinevet evet duş almiyorum resmen zorla yani ...eskiden her gün girerdim bakımlar saç falan ...şimdi duşa girmek fikri bile ağlama hissi veriyor çok garip
hiç bir zaman calisamadom eşim mani oldu bu da benim için ayrı bir trawmaSimdi onceden calisiyordunuz da cocuklar olunca mi isi biraktiniz ?
Boyle bir durum mu ?
Bir anda sosyal etkilesimin kesilmesi ?
Onu sütten ayırın ve ilaca dönün ya da Dra gidin Baska ilaç baslasın süt ve mutsuz anne mi sütsüz mutlu anne mi.bencede aslında zaten bir yaşına geldi ..ama kesincede vicdan yaparım diye ..böyle daha kötü biliyorum ama .eşim diyor sakin çocuğu kesme sütten idare et hiç anlamıyor beni...nasıl kesilirki bilemiyorum ....ne yapsam çok seviyordu emmeyi ama
Bizdekileri oylesine alıyorlar ki onlarda yüksek çıkması normal.% 90lardi yanlış hatırlamıyorsam anneden sütle aldığı B12. Benim 110a düşmüştü B12 vitaminim. Karpel tunnel sendromu oldum. B12 psikolojik etkilerin en büyük sebebidir. Hatta Bir dersimizde hocamız danisana öncelikle bu gibi durumlarda öncelikle B12 vitaminine baktrn demişti. Benim pskiljk bir şeyim olmadı şükür ama çok zordu o hastalık resmen elin kolun tutmuyor.öylemi..peki birşey soracağım benim bebeğim emiyor ve B12 si çok yüksek çıkıyor bunun takibinde doktor ...yani anlamıyorum ..bende eksiklik olsa ona da yansirmiydi...veya bu başka birşey mi ama gidicem en kısa zamanda ..fakat benimki psikolojik olduğunu dusunuyoum bir takım sikintilaryuzundeİzr3
Durumunuz böyle olmasa kesmezdiniz şahsen yanlış anlamayın sütüm olsa oğlumu emzirmek isterdim zaten durmuyorlar bazen emerken uyuyor durmadığı zamanlar öyle sakinleştiriyorum sizin vitamin eksikliğiniz olabilir bi gidin doktora falan sizede yazık çocuklara da daha sevgiye ilgiye muhtaçlar sizde mutlu huzurlu dolaşırsın ilgilenirseniz çocuklarlabencede aslında zaten bir yaşına geldi ..ama kesincede vicdan yaparım diye ..böyle daha kötü biliyorum ama .eşim diyor sakin çocuğu kesme sütten idare et hiç anlamıyor beni...nasıl kesilirki bilemiyorum ....ne yapsam çok seviyordu emmeyi ama
yok ne yazikki samimi olacağım kimseyi edinemedim ..bir iki tane var onlarda farklı şehirde ...ya çocuklarla gideceğim yerler belli zaten park ..onlar için zorla da olsa gidiyorum ama ben yine mutlu değilim kiEtrafınızda arkadaşınız yokmu çıkın gezin çocukları çıkarın dışarı artık havalar ısındı coronadan dolayı çıkmıyordum ama baktım bunalımdayım bazen çıkıyorum çıkamadığım zaman balkona çıkıyorum çocuklara çok iyi geliyor
benim direncim var aslında benimki gerçekten psikolojik....birde bebeklerde normal mi yulsek çıkması...mesela onlarda en fazla 700 ken benimki 1004İz
Bizdekileri oylesine alıyorlar ki onlarda yüksek çıkması normal.% 90lardi yanlış hatırlamıyorsam anneden sütle aldığı B12. Benim 110a düşmüştü B12 vitaminim. Karpel tunnel sendromu oldum. B12 psikolojik etkilerin en büyük sebebidir. Hatta Bir dersimizde hocamız danisana öncelikle bu gibi durumlarda öncelikle B12 vitaminine baktrn demişti. Benim pskiljk bir şeyim olmadı şükür ama çok zordu o hastalık resmen elin kolun tutmuyor.
işte sütüm var bebeğim mutluDurumunuz böyle olmasa kesmezdiniz şahsen yanlış anlamayın sütüm olsa oğlumu emzirmek isterdim zaten durmuyorlar bazen emerken uyuyor durmadığı zamanlar öyle sakinleştiriyorum sizin vitamin eksikliğiniz olabilir bi gidin doktora falan sizede yazık çocuklara da daha sevgiye ilgiye muhtaçlar sizde mutlu huzurlu dolaşırsın ilgilenirseniz çocuklarla
öylemi yapayım bilemedimki...bebeğe en az etkileyecek şeyi verdiği halde hemen kötü oldu çocuk gözünü acamadinuykudan ishal falan ..bidaha o riske girmek istemiyorum acikcasiOnu sütten ayırın ve ilaca dönün ya da Dra gidin Baska ilaç baslasın süt ve mutsuz anne mi sütsüz mutlu anne mi.
Vicdan yapacak bişey yok. Kendinize bir tarih koyun vedalaşın ayrılın. Hepimiz yasadık.
Lütfen kendinizi zorlayın aynı şekilde gelişti bende de inanın bazen bu dünya da bağlayan tek şey çocuklarım gibi bile geldi. İçiniz istemese bile isteyecek hale getirmeye çalışin naçizane fikrim, aile büyükleri eğer olabiliyorsa saatlik tenefus e çıkarsınlar sizi yani yardım isteyin var ise yakinlariniz. Çünkü gerçekten bazen tek olmuyor durmakla olmuyor bu meret öyle bisey ki bataklık gibi çekiyor siz kendinizi muhakakk çekinteşekkür ederim ben bunları yaparak aslında bu zamana kadar geldim ..son bir aydır zaten hobilerime elim kalkmıyor psikolojik olarak içim istemiyor aglama hissi falan var normalde çok güzel hobilerim vardı ama hepsini kaldırdım rafa çünkü boş boş bakıyorum....müzik anlık iyi geliyor ..sonra rutin işler başlayınca geri sönüyorum ..gece ki aktivite öneriniz güzel bunu deneyeceğim her nekadar ona bile takatim yok gerci
Simdi,cok klasik ama depresyonda olabilirsin.10\4 oranla cocuklu anneler bu durumu yasiyor.Mesela cocuklarla etkilesimin eskisinden daha az olabilir,Gun icinde konusma konusunda isteksizlik yasayabilirsin.Sosyal geri sarimin zaten varmis.hiç bir zaman calisamadom eşim mani oldu bu da benim için ayrı bir trawma
Dokunduysa denemeyin tekrar ya drubuzla görüşün durumu anlatın ya da dediğimi yapın. Yani ben de 3 tane emzirdim sütten kesme dönemleri zor oldu anlıyorum sizi ama dediğim gibi bir tarih verin mesela 1 temmuz diyin kimseye haber vermeyin ayyy erken diyen olacaktır. Bebehe diyin sen artık bardaktan içeceksin vs böylece kabulleneceksiniz.öylemi yapayım bilemedimki...bebeğe en az etkileyecek şeyi verdiği halde hemen kötü oldu çocuk gözünü acamadinuykudan ishal falan ..bidaha o riske girmek istemiyorum acikcasi
Hm anladım canım içinden ne geliyorsa onu yap inşallah bir an önce toparlarsınişte sütüm var bebeğim mutlunasıl kendimi düşüneyim
kesinlikle güzel ozetlediniz öyle zaten ...tükendim bittim resmen ...evlendiğimden beri hizmetçi modundayim...yapmak istediklerinde saygı duyulmadi hep mücadele ettim işe girebilmek için ...en sonunda böyle kaafayi yedim ....bir sgalik sorunum doğdu daha yeni bunun üzerine tamam git çalış dedi ...annem bebeğe bakarsa clisavagim insalah...ama tükenmişlik halinde bir iş başvurusu iş arayışı nasıl olacak bilmiyorum tecrübe desen yokVallaha benim burdan gördügüm tükenmis ve yalniz bir anne. Kendinize zamaniniz ve özel alaniniz birakilmamis o yüzden kendinizi salmissiniz. Esinizi de hic öyle "seviyor" kategorisine koymadim: süt vermenize karisiyor halinizi gördügü halde, calismaniza engel olmus, evin bütün yük sizde. Eh tükenmiceksiniz de ne edeceksiniz? Biz kendimize bakmasak daha cabuk tükeniyoruz cünkü baktigimiz 3 kisi daha var. Yani kendinize zaman ve alan ayiracaksiniz..gerekirse disardan yardim alarak.
öylemi kesiyorsunuz gerçekten yaa ..kimseye dememek lazım dimi ...çok haklısınız ...hala vicdan yapıyorum anne sütü malum faydalı ...benim psikolojim bozuldu böyle de gündelik fyadam yok onlara ne yapsam bilmiyorum ....aslind abirtek gece emiyor ...gündüz bir kere ancaDokunduysa denemeyin tekrar ya drubuzla görüşün durumu anlatın ya da dediğimi yapın. Yani ben de 3 tane emzirdim sütten kesme dönemleri zor oldu anlıyorum sizi ama dediğim gibi bir tarih verin mesela 1 temmuz diyin kimseye haber vermeyin ayyy erken diyen olacaktır. Bebehe diyin sen artık bardaktan içeceksin vs böylece kabulleneceksiniz.
Kendinizi toparlamaya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?