kendimi eve ve çocuklara adapte edemiyorum ne yapacağım ?

Bende de inan ki aynı şey oluyordu şimdi kahvemi de içiyorum işlerimi de yapıyorum motive olmaya bakın duş bile almak istemiyordum yorgunluktan ve mutsuzluktan
evet evet duş almiyorum resmen zorla yani ...eskiden her gün girerdim bakımlar saç falan ...şimdi duşa girmek fikri bile ağlama hissi veriyor çok garip

Etrafınızda arkadaşınız yokmu çıkın gezin çocukları çıkarın dışarı artık havalar ısındı coronadan dolayı çıkmıyordum ama baktım bunalımdayım bazen çıkıyorum çıkamadığım zaman balkona çıkıyorum çocuklara çok iyi geliyor

Onu sütten ayırın ve ilaca dönün ya da Dra gidin Baska ilaç baslasın süt ve mutsuz anne mi sütsüz mutlu anne mi.
Vicdan yapacak bişey yok. Kendinize bir tarih koyun vedalaşın ayrılın. Hepimiz yasadık.

İz
Bizdekileri oylesine alıyorlar ki onlarda yüksek çıkması normal.% 90lardi yanlış hatırlamıyorsam anneden sütle aldığı B12. Benim 110a düşmüştü B12 vitaminim. Karpel tunnel sendromu oldum. B12 psikolojik etkilerin en büyük sebebidir. Hatta Bir dersimizde hocamız danisana öncelikle bu gibi durumlarda öncelikle B12 vitaminine baktrn demişti. Benim pskiljk bir şeyim olmadı şükür ama çok zordu o hastalık resmen elin kolun tutmuyor.

Durumunuz böyle olmasa kesmezdiniz şahsen yanlış anlamayın sütüm olsa oğlumu emzirmek isterdim zaten durmuyorlar bazen emerken uyuyor durmadığı zamanlar öyle sakinleştiriyorum sizin vitamin eksikliğiniz olabilir bi gidin doktora falan sizede yazık çocuklara da daha sevgiye ilgiye muhtaçlar sizde mutlu huzurlu dolaşırsın ilgilenirseniz çocuklarla

yok ne yazikki samimi olacağım kimseyi edinemedim ..bir iki tane var onlarda farklı şehirde ...ya çocuklarla gideceğim yerler belli zaten park ..onlar için zorla da olsa gidiyorum ama ben yine mutlu değilim ki

benim direncim var aslında benimki gerçekten psikolojik....birde bebeklerde normal mi yulsek çıkması...mesela onlarda en fazla 700 ken benimki 1004

işte sütüm var bebeğim mutlu nasıl kendimi düşüneyim

Onu sütten ayırın ve ilaca dönün ya da Dra gidin Baska ilaç baslasın süt ve mutsuz anne mi sütsüz mutlu anne mi.
Vicdan yapacak bişey yok. Kendinize bir tarih koyun vedalaşın ayrılın. Hepimiz yasadık.
öylemi yapayım bilemedimki...bebeğe en az etkileyecek şeyi verdiği halde hemen kötü oldu çocuk gözünü acamadinuykudan ishal falan ..bidaha o riske girmek istemiyorum acikcasi

Lütfen kendinizi zorlayın aynı şekilde gelişti bende de inanın bazen bu dünya da bağlayan tek şey çocuklarım gibi bile geldi. İçiniz istemese bile isteyecek hale getirmeye çalışin naçizane fikrim, aile büyükleri eğer olabiliyorsa saatlik tenefus e çıkarsınlar sizi yani yardım isteyin var ise yakinlariniz. Çünkü gerçekten bazen tek olmuyor durmakla olmuyor bu meret öyle bisey ki bataklık gibi çekiyor siz kendinizi muhakakk çekin

hiç bir zaman calisamadom eşim mani oldu bu da benim için ayrı bir trawma
Simdi,cok klasik ama depresyonda olabilirsin.10\4 oranla cocuklu anneler bu durumu yasiyor.Mesela cocuklarla etkilesimin eskisinden daha az olabilir,Gun icinde konusma konusunda isteksizlik yasayabilirsin.Sosyal geri sarimin zaten varmis.
Odaklanma zorlugu,suphe duyma,kendini degersiz gorme,kilo kaybi ve rutin yemek duzenin bozulmasi,hatta cinsel olrak arzu ve istek kaybi..Basarisizlik ve sonunda gelen bogulma hissi.Dogru tasvir etmissem depresyon olabilir.Yukarida bir forumdas yurus onermis gayet makul ve mantikli.Hatta imknainiz var ise bir gun kendiniz bir gun de cocuklarinizla yuruyus yapin +- yarim saat kadar yurumek faydali gelecektir.Cok sinirli oldugunuzda da cocuklarin yanindan uzaklasip sakinlesmeye calisin.
ilac tedavisi de baslanabilir ama once yuruyusu deneyim derim ben.

öylemi yapayım bilemedimki...bebeğe en az etkileyecek şeyi verdiği halde hemen kötü oldu çocuk gözünü acamadinuykudan ishal falan ..bidaha o riske girmek istemiyorum acikcasi
Dokunduysa denemeyin tekrar ya drubuzla görüşün durumu anlatın ya da dediğimi yapın. Yani ben de 3 tane emzirdim sütten kesme dönemleri zor oldu anlıyorum sizi ama dediğim gibi bir tarih verin mesela 1 temmuz diyin kimseye haber vermeyin ayyy erken diyen olacaktır. Bebehe diyin sen artık bardaktan içeceksin vs böylece kabulleneceksiniz.
Kendinizi toparlamaya bakın

Vallaha benim burdan gördügüm tükenmis ve yalniz bir anne. Kendinize zamaniniz ve özel alaniniz birakilmamis o yüzden kendinizi salmissiniz. Esinizi de hic öyle "seviyor" kategorisine koymadim: süt vermenize karisiyor halinizi gördügü halde, calismaniza engel olmus, evin bütün yük sizde. Eh tükenmiceksiniz de ne edeceksiniz? Biz kendimize bakmasak daha cabuk tükeniyoruz cünkü baktigimiz 3 kisi daha var. Yani kendinize zaman ve alan ayiracaksiniz..gerekirse disardan yardim alarak.

kesinlikle güzel ozetlediniz öyle zaten ...tükendim bittim resmen ...evlendiğimden beri hizmetçi modundayim...yapmak istediklerinde saygı duyulmadi hep mücadele ettim işe girebilmek için ...en sonunda böyle kaafayi yedim ....bir sgalik sorunum doğdu daha yeni bunun üzerine tamam git çalış dedi ...annem bebeğe bakarsa clisavagim insalah...ama tükenmişlik halinde bir iş başvurusu iş arayışı nasıl olacak bilmiyorum tecrübe desen yok

öylemi kesiyorsunuz gerçekten yaa ..kimseye dememek lazım dimi ...çok haklısınız ...hala vicdan yapıyorum anne sütü malum faydalı ...benim psikolojim bozuldu böyle de gündelik fyadam yok onlara ne yapsam bilmiyorum ....aslind abirtek gece emiyor ...gündüz bir kere anca

Vallahi biz tükenmeyekte kim tükensin.
Hep ev hep ev ev ev ev mutfak çocuk mutfak çocuk çamaşır bulaşık zıttırı vıttırı. Delirmesek iyi. Ben'de şu aralar sinirimden mutfaktaki tabak çanakla sirtaki yapcam anca o zaman kendime gelirim heralde. Ahhhh bi kaça bilsem bu evden, bi ayağımı memlekete atabilsem o zaman değme keyfime.

Sende evden uzaklaş biraz, çocuklarla toplanıp gidebilecegin bi yer varsa derhal git bence. Kabuk yenilersin, enerjin yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…