- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
-
Üniversite. Radyoterapi teknikeriyim. Çalışmıyorum. Muhtemelen.Mesleğiniz ve eğitim durumunuz nedir acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye sordum
Radyoterapi mezunu olabilirsiniz de ne iş ile meşgulsunuzev hanimiysaniz ev hanımıyım deyin ayıp değil
Kendinizi evde pasif hissettiğinizden bence böyle hislere kapiliyorsunuzÇalışmıyorum demiştim. Yani ev hanımıyım evet.
HayırKpss ye hazırladınız mı?
Kendinizi evde pasif hissettiğinizden bence böyle hislere kapiliyorsunuz
Neden? Durumunuzdan madem bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz çaba gösterin işe girmek için
Doğum izninde ben de öyle hissediyordum.Sonucta eğitimli birisiniz onlar gibi,öyle düşününEvet çok pasif hissediyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz bence her okuyan diploması olan çok mu kendini geliştirmiş sizce cevremde o kadar okumuş yüksek mevkilerde olan kişiler var ki ama hala bi ortamda konuşmayı bilmeyen kendini geliştiremeyen insanlar. Yani siz kendinizi geliştirin doktor olmanıza gerek yokÜniversite. Radyoterapi teknikeriyim. Çalışmıyorum. Muhtemelen.
Çünkü bölümümün puanları aşırı yüksek ve ataması az. Ben de tekrar üniversiteye yazıldım.Neden? Durumunuzdan madem bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz çaba gösterin işe girmek için
Yanlış düşünüyorsunuz bence her okuyan diploması olan çok mu kendini geliştirmiş sizce cevremde o kadar okumuş yüksek mevkilerde olan kişiler var ki ama hala bi ortamda konuşmayı bilmeyen kendini geliştiremeyen insanlar. Yani siz kendinizi geliştirin doktor olmanıza gerek yokBu fobinizi de yenin kendinizden emin olun ☘
Hangi bölümü seçtiniz bu sefer? Yolunuz açık olsun inşallahÇünkü bölümümün puanları aşırı yüksek ve ataması az. Ben de tekrar üniversiteye yazıldım.
Ben de ev hanımıyım ne var bunda. Bu bir tercih meselesi herkes çalışacak ya da herkes ev hanımı olacak diye bir şey yok. Ben de bazen herkesin çalıştığı bir ortama giriyorum konuşulan konuda fikrim varsa dahil oluyorum bilmiyorsam dinleyip bir şeyler öğreniyorum.
Hangi bölümü seçtiniz bu sefer? Yolunuz açık olsun inşallah
Konu sahibi bunlar sıkıntı değil. Onların bilgisi yüksek diye senden yüksekte değiller.Çalışmıyorum demiştim. Yani ev hanımıyım evet.
Ben de ev hanımıyım ne var bunda. Bu bir tercih meselesi herkes çalışacak ya da herkes ev hanımı olacak diye bir şey yok. Ben de bazen herkesin çalıştığı bir ortama giriyorum konuşulan konuda fikrim varsa dahil oluyorum bilmiyorsam dinleyip bir şeyler öğreniyorum.
Anlattığınız kadarıyla eşinizin çevresinde bir problem yok bu sizinle ilgili bir şey.Ev hanımı olmakla ilgili bir problemim yok. Hatta sorumluluğu o kadar fazla ki. Aynı zamanda çalışmak zorlayıcı. Fakat dediğim gibi eşimin çevresi.
Açıkçası ben olsam sosyal hizmetler okumak yerine kpss ye yüklenirdim.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sosyal hizmetler. Önlisans ama.
Napıyorlar mesela?Ev hanımı olmakla ilgili bir problemim yok. Hatta sorumluluğu o kadar fazla ki. Aynı zamanda çalışmak zorlayıcı. Fakat dediğim gibi eşimin çevresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?