kendimi ezik hissediyorum

Üniversite. Radyoterapi teknikeriyim. Çalışmıyorum. Muhtemelen.
Yanlış düşünüyorsunuz bence her okuyan diploması olan çok mu kendini geliştirmiş sizce cevremde o kadar okumuş yüksek mevkilerde olan kişiler var ki ama hala bi ortamda konuşmayı bilmeyen kendini geliştiremeyen insanlar. Yani siz kendinizi geliştirin doktor olmanıza gerek yokBu fobinizi de yenin kendinizden emin olun ☘

Ben de ev hanımıyım ne var bunda. Bu bir tercih meselesi herkes çalışacak ya da herkes ev hanımı olacak diye bir şey yok. Ben de bazen herkesin çalıştığı bir ortama giriyorum konuşulan konuda fikrim varsa dahil oluyorum bilmiyorsam dinleyip bir şeyler öğreniyorum.

Teşekkür ederim

Ev hanımı olmakla ilgili bir problemim yok. Hatta sorumluluğu o kadar fazla ki. Aynı zamanda çalışmak zorlayıcı. Fakat dediğim gibi eşimin çevresi.

Çalışmıyorum demiştim. Yani ev hanımıyım evet.
Konu sahibi bunlar sıkıntı değil. Onların bilgisi yüksek diye senden yüksekte değiller.
Senin de onlardan üstün çok farklı ozellikerin vardır illaki.
Ha yine de ben cekiniyorum dersen eşin seni rahat ettirecek şekilde davranmalı onların yanında.
Senden de bu dünyada bir tane var. Teksin önemlisin ve dünyaya bir kere geldin birilerinden çekinerek geçirme hayatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…