- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Su içiyor musunuz? Su az içiyorsanız onu artırın. Metabolizma yavaşlıyor sanırım içmeyince. Ben sizin gibi az yiyebilsem hemen vermeye başlıyorum. Yeşil çay, rezene çayı da hemen hemen her gün içiyorum.çok fazla su içiyorum. Ama çok fazla yediğim için malesef gitmiyor kilolarım ramazanda 20 gün oruç tuttum hemen 3 kilo kalıcı gitti bi daha geri almadım o kiloları. Benim de göbeğim, beş çevrem korkunç geliyor gözüme. İnşallah ikimiz de bir şekilde kendimizi aşar veririz. Bebeğimi 24 aydan sonra sütten kesip su orucuna başlamak var aklımda bi araştırın isteseniz o baya aklıma yattı ama ben irade gösterir miyim kendime güvenmiyorumBende doğum kilolarimdan ne yapsam kurtulamiyorum 18 ay oldu emzirdigim icin mi bilmiyorum, Cok yiyen biri de degilim aslinda yürüyüsede cikiyorum ama olmuyoBoyum 157 kilom şuan 70 benden iyi durumdasin boyun kaldiriyordur. Minyonum normalde ama kilolarla yürüyen bi varil gibi hissediyorum kendimi
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Ekran resmi alıp ara ara okumak uygulamak istiyorum. Çok çok su içiyorum. Günde 1 bardak limonlu yeşil çay, bazen de 1 bardak rezene içiyorum hemen hemen her gün içmeye çalışıyorum. Açlık sorunum yok aslında çok acıkmıyorum. Benim sorunum tok olduğum halde pisboğazlık yapıp yemek. Kardeşim var erkek, diyor ki bi insan doyduktan sonra nasıl yer ya. Annem bu akşam pasta getirdi ben çok yedim, o benim tatlı yememem lazım dedi hiç yemedi. Spor yapıyor dikkat ediyor ama ben hiç onun gibi irademe sahip değilim. Görünce gözüm dönüyor. Markete gidemiyorum pek, çocuklarla evden çıkamıyorum kolay kolay ama bi misafirlikte önüme konunca veya da annem bir şeyler alıp gelince hiç tutamıyorum sorunum oYemeğe oturunca kendizine zaman verin. Yavaş yavaş yemek icin. Mesela yemek yerken kitap filan okuyun. Yavas yerseniz erken doyarsiniz.
Diyelim ki çok acıktınız hemen ceviz tüketin . O kadar tok tutuyor ki. Aklınıza daha yemek gelmez.
Hamur işi yapmayın eve. Ben mesela 5 senelik evliyim hic kek yapmadim
Yemem çünkü. tatlı ile asla aram yoktur. Yapmam.
Mor lahanayi limonlayın tuzlayın. Salata gibi. Eksi ekşi. Hem lezzetli hem de faydalı.
Su için. Bol su .
Markete ac karnina gitmeyin. Eve abur cubur almayın.
Ac kalmaktan korkmayin. ac kalmayacaksınız. Buna kendinizi ikna edin
Ben hiç-bir zaman kilolu olmadım hayatimda . Abur cubur alışkanlığım yok çünkü.
Kolay gelsin
Su bol içiyorum severim su icmeyi. 3 litreye yakin içiyorum sicak yerse yaşiyorum zaten. Aralikli oruç dietini denedim 9 kilo verdim aslinda ama devamini getiremedim unutkanliğim artti saclarim aşiri dökülmeye başladi biraktim bende. Şimdi yine baslayamiyorum cesaretim yok galiba kafami toplayip başlayamiyorum biseyeSu içiyor musunuz? Su az içiyorsanız onu artırın. Metabolizma yavaşlıyor sanırım içmeyince. Ben sizin gibi az yiyebilsem hemen vermeye başlıyorum. Yeşil çay, rezene çayı da hemen hemen her gün içiyorum.çok fazla su içiyorum. Ama çok fazla yediğim için malesef gitmiyor kilolarım ramazanda 20 gün oruç tuttum hemen 3 kilo kalıcı gitti bi daha geri almadım o kiloları. Benim de göbeğim, beş çevrem korkunç geliyor gözüme. İnşallah ikimiz de bir şekilde kendimizi aşar veririz. Bebeğimi 24 aydan sonra sütten kesip su orucuna başlamak var aklımda bi araştırın isteseniz o baya aklıma yattı ama ben irade gösterir miyim kendime güvenmiyorum
Bebek bakımının manevi yükü altındasınız. Psikolojik olarak yoruluyorsunuz. İnsan mental olarak yorulunca kendine iyi geleceğini bildiği şeyleri bile yapamıyor bazen.Çok iyi niyetlisiniz çok teşekkür ederim beni tanımasanız da benim için dertlendiniz. Kendimi frenlesem, az yesem biraz da yürüsem çok rahatlarım ama çok istesem bile şu an neden bilmiyorum yapamıyorum bana engel olan yine benim.
Evet psikolojim çoğu zaman iyi değil sürekli bi depresyon hali var üstümde. İyi gelecek olan şeyleri bilip yapamıyorum aynen öyle, namaz kılmak, ibadet yapmak, çok çalışkan olup ev işlerini şipşak yapmak istiyorum ama çok zor oluyor herşey 2bebekle biraz da ben kendimi çok salıyorum malesef kendime hükmedemiyorum tam anlamıylaBebek bakımının manevi yükü altındasınız. Psikolojik olarak yoruluyorsunuz. İnsan mental olarak yorulunca kendine iyi geleceğini bildiği şeyleri bile yapamıyor bazen.
Tamam çok teşekkürler yarın sabah izlicem inşallahBu videoyu izlemenizi oneriyorum. Kanal sahibinin bu içerikte baska videolari varsa onlara da bakin mutlaka.
Harikaymış ekran resmi aldım açıp açıp okurum inşallah hayatıma da geçirebilirim çok sevdim bu erteleme yöntemini gerçektenmerhaba. öncelıkle eve almayın. hıç bı şekılde abur cubur almayın. hamurişi yapmayın. ekmek almayın, kepek ekmeği alın . yeme şeklınızı komple duzenı değiştirmeniz lazım. ayrıca yemek ıstedığımde ben erteliyorum. 2 saat sonra yıyım ya dıyorum o an su ıcıyorum salatalık havuç fılan yıyorum. 2 saat sonra unutuyorum tekrar ıstersem tekrat erteliyorum. sonra yarına ertelemeye başlıyorum. sabah yıcem fıla dıyorum sabahta aman vazgeçmışım fılan dıyıp yememeye çalışıyorum işe yarıyor yemıyorum sonuç olarak gece o an o nutellayıumarım düzeltebılırsınız duygusal yeme bence sızın problem.
Merhaba,aralikli oruc diyetini ben nacizane olarak hic saglikli bulmuyorum. Bir cok rahatsizligi da tetikleyecegini düşünüyorum.Saglikci vs degilim ,lisede besin teknolojisi bransimdi.Yapim geregi diyetle, sporla ugrasmis biri olarak bünyeme zarar verecegini kestirebiliyorum.Kiloyu nasil verirseniz,öyle alirsiniz.Kısa sürede ,belli bir yöntemle verilen kilolar kesinlikle o yöntem bittiginde geri alinir.Bu nettir.En iyisi saglikli beslenmeyi hayata yayarak ve bunu aliskanlik olusturarak yasamaktir.Her seyden de yemek gerekir.Hayatimdan şekeri ,hamur isini cikardim diye bir cümleyi de kabul etmiyorum.Ne yediginizden ziyade ne miktar yediginiz önemlidir.Aksi takdirde hayatimdan cikardim dediginiz seylerde kalicak hep akliniz.sade kahve yaninda bi parca bitter cikolatanin,haftada 2 kez ara ögün olarak az sekerli bir sütlacin kime ne zarari olabilir saglikli kiside.Ben gercekten o cok ac kalmalı diyetleri nasil yapabildiklerine inanamiyorum.Bazi doktorlar da surekli bunu telkin ediyor.Belki tam tahlilleri yapilmis ,sagligi bu diyete uygun genc yasta kisilere gözetim altinda uygulanabilir ama evden öyle hic bir tahli vs yaptirmadan ,sanal gruplara katilip bunu uygulamanın cok yanlis oldugunu düşünüyorum.Bilinmeyen cok rahatsizliklarimiz olabilir cunku.Sizde sac dökülmesi olmus,muhtemelen ferritin dusuklugu olmus olabilir.Baktirmak gerekir.Su bol içiyorum severim su icmeyi. 3 litreye yakin içiyorum sicak yerse yaşiyorum zaten. Aralikli oruç dietini denedim 9 kilo verdim aslinda ama devamini getiremedim unutkanliğim artti saclarim aşiri dökülmeye başladi biraktim bende. Şimdi yine baslayamiyorum cesaretim yok galiba kafami toplayip başlayamiyorum biseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?