Ah bir bilseniz nasil çaba sarf ediyorum.Adamın sorunları yok bariz pisliğin teki.Yerinizde olsam göz göze bile gelmemek için büyük çaba sarferderdim.
Güçlü ol böyle birşey yaşadın diye dünyanın sonu değil sonuçta oldu ve bitti bu kadar asla düşünme bile.Zamanında bende bunları yaşadığım bir insanla aynı sınıfta yaşamak zorunda kaldım.Ama güçlü durdum asla triplere girmedim.Onun seni kullandığını düşünüyorsan eğer belki de sen de onu kullandın yaşandı ve bitti.Ah bir bilseniz nasil çaba sarf ediyorum.
Tesekkur ederim Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Üzgünüm ama klasik erkek bahaneleri zırvalamış.
Yok sorunları varmış da bilmem ne..
Sizinle arkadaşlık ederken sorunları yok muydu?!
Böyle erkeklerden tiksiniyorum.
Asla aramayın sormayın.
Ve bir daha sizinle konuşmaya çalışırsa kanmayın.
Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Beni öyle bir pozisyona soktu ki görünce bile utanıyorum. Geçen gün onune bir kağıt verdim müdür verdi imza atması için kafama atsaydın diye laf vurdu halbuki yavaşça koymuştum hiç cevap vermedim.Bi de sizden hoşlanan birine akıl mı veriyor şerefsiz. Arkadaşım bir çekim oluştuğunda ilk buluşmada da değişilir bir şeyler yaşanır ben bunlara karşı değilim. Ama iyi tanımadığınız adamlarla bir de iş çevresi gibi yüz yüze bakmak zorunda olduğunuz insanlarla böyle şeyler yaşarken iki hatta üç kere düşünün. Olan olmuş hiç ezik durmayın karşılaşmaktan siz kaçmayın mesafeli durun yeter. Bir de niye kendinizi kötü hissediyorsunuz ki terbiyesizliği çirkinliği medeniyetsizliği yapan o. Sizde şu kadarcık bile hata yok inanın
Hahahahha :) son cümleniz beni bitirdi :)))Gerizekalı bir korkak olduğunu düşünür, bahane üreterek ondan buna koşan sığ herifin teki olduğuna kanaat getirir sallamam. Soğumanız için yeterince sebep var işte, sizinle vakit geçiren adam bir zahmet sizinle, olası ilişkinizle ilgili düşüncelerini-hislerini sizinle paylaşsın. Belki bir gün vakit geçirir takılırsın, ikinci güne "Olmayacak" diyebilirsin mümkündür de, yok mesaja cevap vermemesi, ona buna gidip "Farklı gözle bahhmasınlar, ciddi mi eğleniyoz mu ay ben şey olurum" filan diye salak saçma açıklamalara girmesi, odunsuluk işareti.
Değersiz de hissetmeyin, adam sarraf mı ki altından anlasın? Allahın malı işte.
adam pislik baska adı yok. aradan zaman geçince yine size yanaşır çünkü bu böyle. istediğini alınca gene başa dönecek.. uzak durun . . .Merhaba kizlar burda yeniyim forumu uzaktan takip ediyordum bugün araniza katıldım.
Içimi kemiren bir derdim var yorumlariniz benim icin değerli şimdiden teşekkür ederim.
Kizlar benimle aynı okulda calisan bir adam var ilk zamanlar ilgimi çekmeyen tatlı oyunlarıyla beni kendine bağlayan bir adam. Kendisi bir kere evlenmiş ayrılmış ben ise hiç evlenmedim.Kizlar iki ay boyunca konustuk ve bu zaman zarfında yanimdayken yüzünden gülücükler eksik olmayan sürekli benden hoşlandığını mutlu olduğunu dile getiren biriydi bir gün beni evine davet etti ev arkadaşıda vardi üçümüz bırlıkte sohbet edip kahve ictik ve arkadaşı odasına gitti. Biz biraz sohbet ettik ve ben artık evime gitmek için kalkacaktım yaninda kalmamı ve geceyi benimle geçirmek istediğini söyledi ve evet bende istiyordum bunun arkadasindayim.Kizlar o gece biz çok yakinlastik şuan düşününce gerçekten rüya gibi geceydi çok mutluydum bırlıkte uyuduk bırlıkte uyandık sabah oldu ve beni otobus duragina bıraktı biraz uyuyacagimi söyledim güzelce vedalastik(durağa bırakması garibime gitti ) eve gittim uyudum uyandığımda mesaj attim ve cevap vermedi çok şaşırdım üstüne gitmedim ertesi gün ise gittim ve gördüm beni görünce suratını çevirdi neye uğradığımı şaşırdım suratıma bile bakmıyor kendimi bir .... gibi hissettim o kadsr icim acidiki. Aradan bir ay geçti durum bu hala icim cok acıyor bu aralar suratıma gözümün içine bakıyor ve ben onun olduğu ortamlara girmemeye çalışıyorum aramizda hicbir muhabbet geçmiyor sadece is için bir kac konusma dışında. Bir öğretmen arkadaş benden hoşlandığını söylemiş ona (bana duygularını anlatırken laf arasında söyledi) ve dediği tek sey ciddi bir kiz gönül eğlendirmek için bulaşma niyetin ciddiyse onunla konus mutlu olun demiş duyunca çok bozuldum kimseyle konusmuyorum uzaktan uzaktan beni seyrediyor bazen denk geliyorum canım yanıyor.Ikimizin ortak bir arkadasi var ve ona esinden bosanali bir sene oldugunu yeni bosanmis birisi olarak herkesin bana farkli gozle bakmasini istemedigini ve cok farkli sorunlari varmis benim bundan zarar göreceğimi dusunerek beni birakmis bu aciklamayi yapmis(arkadasim benim konumu acmadan o soylemis ).Keske bir aciklama bana yapsaydi kendimi bu kadar degersiz hissetmezdim.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi merak ediyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayin şimdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?