Kendimi ... gibi hissediyorum.

Ben bu yüzden bu kadar kısa sürede arkadaş olmuş birinin tam bile tanımadan birlikte olmasını doğru bulmuyorum. Şerefsizin biriymiş kendini kötü hissetme elinden geldikçe uzak ol

Sende çok hatalı davranmışsın ve çok cesur davranmışsın, evde yabancı bir erkek daha var insan korkar. Bence bu sayfayı kapat sen bu adamla bir daha muhatap olma

Adam istediğini almış ve sonra bye bye. Bu tarz erkekler çevrede oldukça çok. Sonrasında pişman olacağınız şeyler yapmayın. Pişman olmayacaksanız yapın tabi herkes özgür :)

Ben olsam direkt konuşurdum adam sustu diye siz niye susuyorsunuz ki? Sorardım ben hayırdır noldu diye

Bence amacı en başından beri sizinle birlikte olmaktı, istediğini alamayınca da uzaklaştı.
Yeni tanıdığınız insana da güvenmeyin bir daha, katil mi sapık mı tecavüzcü mü nedir ne değildir bilmiyorsunuz sonuçta.

Sadece bir şeyler yaşamak için sizinle arkadaşlık etmiş. Ne derece bir şey yaşadınız bilmiyorum ama cinsel ilişkiye girdiyseniz alacağını almış zaten ve gitmiş, girmediyseniz , belki de uğraşamayacağı içib belki de bakire iseniz bakire olduğunuz için gitmiş. Yani sonuç olarak niyeti kötü pisliğin tekiymiş. Düşünmeyin boşuna

Siz .....u değilsiniz ama o herif, .....unun erkekler için olan karşılığının sözlük anlamı gibi bir yaratık.
Üzülmeyin.
Bak sinirlendim yeminle. Karaktersiz herif. Cesaretsiz, korkak dümbük.

Reactions: 000
Sorunları sizinle yakınlaşırken aklına gelmemişmi tamamen züğürt tesellisi..pislik adam çok düşünceli biri olsa bıçak gibi sizinle arkadaşlığını kesmezdi zorla nikahına girecek değilsin ya karakter zayıf boşşver

Yaptiginiz dogru ya da yanlis bu sizi ilgilendirir.
Neden hep kadınlar kendini aşağılık olarak düşünüyor ki? Adam gidiyor işine gücüne bakıyor, hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bir de düşünceli ayağına yatıyor. Bence o adam .rospu gibi hissetmeli.

Yerinizde olsam ben de hiçbir şey yok gibi davranirim. Abartı olmamak kaydı ile neşeli olurum. Gördüğümde normal davranirim. Sizde bi etkisi olmadığını anlasın.

Seninle birlikte olmak istemiş. Bunu isterken düşünmedi mi sizi? Ya da bekar evine arkadaşı da varken çağırmış. Ay neresinden tutarsan elinde kalıyor. Bu issiz adam ne zaman son bulacak ya prim vermeyin şu asalaklara.

Eskiden secmece mi dediğimiz tipler ne kadar çoğaldı ya. LÜTFEN PRİM VERMEYİN. Bakisindan hareketinden lafindan sözünden anlam çıkarmayın. İstese neler neler yapıyorlar.

Ben olsam hesabını sorardım..

Cesaretinize hayran kaldım gerçekten. Yeni tanışıp eve gitmeler falan. Iyi başınıza bi iş gelmemiş...
Bu arada bu adamı tek sorunu "karaktersizlik"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…