• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi haddinden fazla sıkıyorum sanki

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
:KK68::-):KK68::KK36::KK52:selamun aleyküm benim işin içinden çıkamadıgım bir konu var bana fikir verirmisiniz kızlar aslında belki bir çogunuza anlatacaklarım dert değil gibi gelir ama bana göre öyle kızlar . Şimdi ben nişanlıyım bu agustosta allah izin verirse düğünüm olucak . Çalışan bir bayanım aldıgım maaş 2200.. evlendikten sonrada çalışmayı düşünüyorum ve kendimi düğüne yakın son zamanlarda aşırı sıkıyorum. Birikim yapayım diye çünkü nişanlımın evi yok aileside ancak düğünü yapar maddi açıdan ev için destek vericeklerini düşünmüyorum. Mesele bu değil zaten mesele benim kendimi çok sıkmam içten içe . Mesela örneğin kıyafet almaya gidicem buğün ama gitmiyorum onun yerine altın alıp kenara atsam diyorum. Bi tarafım daha çok gençsin ilerde bu gençliği bulamazsın gez toz harca diyor diger tarafımda ne gerek var diyor . Ben kendimi çokmu sıkıyorum kızlar ya . Nişanlımda tutumlu ama elinde fazla bir parası yok onunda maaşı benimle aynı evlenince ev alma düşüncemiz var ama . Kendimi bu kadar kasmam erkeğe rahatlık verirmi sizce bundan korkuyorum . Siz benim yerime olsaydınız ne yapardınız ? Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda şimdiden teşekkür ederim

Bu stresler normal bence.
Ama bi çeyrek 300ken bi kıyafet o kadar değil neticede, o kadar da kasmayın.

Istanbulda bu maaşla ev almak biraz zor değil mi canım ya umudunu kırmak gibi Olmasın ama :KK43:
Tutumlu ol bence insan herseye heves ediyor ama az öz severek al .
Zor canım işte ama ya erkeğe yüz vermekte gelmiyor içimden insanlara güven olmuyor işte kafam çok karışık bu konuda

Back
X