Ahh ahh doğurmakla anne olunmuyor ne yazık ki, arkanızda durup sizi yüreklendirmek varken… Çalışın, para biriktirin ve kendi evinize çıkın. İnsan annesine bile yük oluyorsa artık kendi başının çaresine bakmalı. Arkanıza bakmak, o adamla bir araya gelmek gibi bir hata da yapmayın. Sabredin ve acınızı paylaşarak hafifletin. En karanlık gecenin bile sonu gündüzdü
hanımefendi izin isteyen kim? anne ben eve çıkacam izin verir misin falan mı dediniz?Boşanmamı istemiyor sözde iyiliğimi istiyor ama böyle yaparak beni kendinden uzaklaştırıyor kendine ait bir iş yeri var ben tek başına kitap parası doktor parası harç parası derken o kdar zorlandım ki, Tek bir yardım bile etmedi zorlansında eşine geri dönsün diye
Ben bunları yapınca asi hayırsız kendi başına buyruk inatçı evlat oluyorum sonra annem hakkımı helal etmemlerle dolaşıyor ortadayok evim olmasına izin vermiyorlar, izin alamadım, ama evde de istemiyorlar falan geçin bunları. izin isteyen kim ?
bende evlatlık hakkımı helal etmiyorum , inşallah elime düşmezsin , bana yaptığının aynısını yapacam sana diyeceksiniz.Ben bunları yapınca asi hayırsız kendi başına buyruk inatçı evlat oluyorum sonra annem hakkımı helal etmemlerle dolaşıyor ortada
Tabikide izin istemedim ben ayrı eve çıkacam dedim direk kıyamet koptu zaten ben der demez yok elalem ne dermiş flanhanımefendi izin isteyen kim? anne ben eve çıkacam izin verir misin falan mı dediniz?
zaten yardım etmiyor , köstek olsa gene iyi, üstüne süründürüyor hem ruhen hem maddi.
izin mizin hikaye. siz çocuk değilsiniz. ayakları üstünde durmaya çalışan genç bir kızsınız. siz o evden çıkın. bakın hayat nasıl değişiyor
Boş versenize ne derse desin kendi bildiğinizi yapın. Demek ki boşanmanız gerekiyor ki bu kadar direniyorsunuz. Madem boşanma annenize göre tü kaka kendi neden boşanmışBoşanmamı istemiyor sözde iyiliğimi istiyor ama böyle yaparak beni kendinden uzaklaştırıyor kendine ait bir iş yeri var ben tek başına kitap parası doktor parası harç parası derken o kdar zorlandım ki, Tek bir yardım bile etmedi zorlansında eşine geri dönsün diye
elalemin ne dediği sizin umrunuzda mı ?Tabikide izin istemedim ben ayrı eve çıkacam dedim direk kıyamet koptu zaten ben der demez yok elalem ne dermiş flan
Ah demez olurmuyum bu laflari ama o anne o hep haklıdır her zamab bu gözle bakıyor malesefbende evlatlık hakkımı helal etmiyorum , inşallah elime düşmezsin , bana yaptığının aynısını yapacam sana diyeceksiniz.
bir atasözü var yazarsam ayıp olur
Hak tek taraflı mıymış? Ben kadınlık onurumu korumaya çalışırken, ayaklarımın üstünde durmaya çalışırken neden hayırsız evlat olayım diyemediniz mi?Ben bunları yapınca asi hayırsız kendi başına buyruk inatçı evlat oluyorum sonra annem hakkımı helal etmemlerle dolaşıyor ortada
peki, sizin iyiliğinizi , huzurunuzu , mutluluğunuzu hiçbir şekilde önemsemeyen birini neden dinliyorsunuz? neden katlanıyorsunuz?Ah demez olurmuyum bu laflari ama o anne o hep haklıdır her zamab bu gözle bakıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?