Çalışırım şuan ikinci yıldayım üniversite okuyorum açıktan 2022de DGS sınavına girip 4 yıllığa geçmek istiyorum örgün den başka şehire geçiş yapmak istiyorum eğer ayrı eve çıkarsam sınava çalışamam diye korkuyorum sadece O yüzden DGS'den sonra çıkmak istiyorum onlar razı olsada olmasadapeki, sizin iyiliğinizi , huzurunuzu , mutluluğunuzu hiçbir şekilde önemsemeyen birini neden dinliyorsunuz? neden katlanıyorsunuz?
korkuyor musunuz , çalışamaz mısınız, kendinize mi güvenmiyorsunuz?....
Zaten şuan internetten satış yaparak harçlığımı ihtiyaçlarımi karşılıyorum aylık 2bin kadar geliri oluyor banaÇalışırım şuan ikinci yıldayım üniversite okuyorum açıktan 2022de DGS sınavına girip 4 yıllığa geçmek istiyorum örgün den başka şehire geçiş yapmak istiyorum eğer ayrı eve çıkarsam sınava çalışamam diye korkuyorum sadece O yüzden DGS'den sonra çıkmak istiyorum onlar razı olsada olmasada
sınava her türlü çalışırsınız hiç merak etmeyin.Çalışırım şuan ikinci yıldayım üniversite okuyorum açıktan 2022de DGS sınavına girip 4 yıllığa geçmek istiyorum örgün den başka şehire geçiş yapmak istiyorum eğer ayrı eve çıkarsam sınava çalışamam diye korkuyorum sadece O yüzden DGS'den sonra çıkmak istiyorum onlar razı olsada olmasada
İşte bu saydıklarınıza kavuşmayı o kadar istiyorum ki, Sürekli birilerine yük olarak hissetmek yaranmaya çalışmak birilerinin emri altında olmak istemiyorum bunları evlenmeden öncede yaşadım annem babamdan sonra tekrar evlendi ben resmen gözüne batiyordum her hareketimlesınava her türlü çalışırsınız hiç merak etmeyin.
soracağınız tek soru şu : bu duruma ben razı mıyım, razı değilsem bu şartlarda ne yapabilirim ?
para biriktirin, devlet imkanlarını araştırın. siz güçlüsünüz. bunu yapmak için adım atsanız keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz. kafanız rahat olacak, kimseye minnet duymayacaksınız, kimseye yaranmaya çalışmayacaksınız. bu o kadar büyük bir özgürlük ki
Kendisi niye babanıza dönmemiş baskasiyla evlenmiş mademMerhaba Hanımlar ben üç aydır eşimden ayrı yaşıyorum ilk annemin yanına geldim ama ne yazıkki annem gitmem için hergun baskı kurdu üzerimde anneme yük olmayım diye her işini yapmaya çalıştım elimden geldiğince yemeklerini yapıyordum o işten gelmesine, yinede buna rağmen ablamı arayıp hiç yardım etmiyor hiç bir işimi görmüyor yemek yapmıyor gibisinden beni şikayet etmiş. birde annem başka biriyle evli, babamla ayrılar. iki ay sonra annannem her ne kadar istemiyorum seni desede bir müddet sonra kabul etti oraya gittim hem çalışıp hem okumaya çalışıyorum hemde evin her işini görmeye çalışıyorum yinede annannem bugün anneme gidip beni şikayet etmiş hiç beni dinlemiyor kafası neye eserse onu yapıyor, namazını kılmıyor kuran okumuyor diye. Şuan bunları ağlayarak yazıyorum hayatım boyunca kendimi hiç bı yere ait hissedemedim. Birleşmekte istemiyorum kendi evime çıkayım diyorum onada izin vermiyorlar adın sözün çıkar diye bir sürü laf ediyorlar.
23 yaşındayım annem hâlâ boşanmak istiyorum diye evine dön diye çocuk gibi azarlıyor. Yaşadıklarım ağır geliyor herşeyi anlatamadım ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum
Önceki konularimda çok bahsettim o yüzden bahsetmek istemedim ama şunu söyleyebilirim 3 yıllık evliligimde gerçekten çok mutsuzdumEşinizle boşanma sebebiniz nedir özel olmayacaksa tabi. Sorma nedenim de şu.bazen basit kırgınlıklarla da insanlar boşanma karari alıyor.tabi bazen ciddi olaylar da olabiliyor.acaba annenize basit bir sebep gibi mi geliyor? Bir de anneniz de boşanmış bir hanım anladigim kadarıyla.belki de kendi yasanmışlıkları geliyordur gözünün önüne.hırçinlasiyor olabilir.bunlari empati yapabilmek adına soruyorum yanlış anlamayin. Ama yaşınız çok genc. En azindan okulunuzu bitirip öyle kendi hayatinizi kurun derim. Annneanneler ve anneler genelde söylenir. Takmamaya çalışın okulunuuzu bitirin. Allah hayırlı kapılar açsın önünüze insAllah
yani anneniz sizi itiyor. yapabileceğiniz 3 şey var.İşte bu saydıklarınıza kavuşmayı o kadar istiyorum ki, Sürekli birilerine yük olarak hissetmek yaranmaya çalışmak birilerinin emri altında olmak istemiyorum bunları evlenmeden öncede yaşadım annem babamdan sonra tekrar evlendi ben resmen gözüne batiyordum her hareketimle
3 :) peki hem çalışıp hem derslerime nasıl calışabilirim bunun için apartlar dahami uygun acaba maliyetiyani anneniz sizi itiyor. yapabileceğiniz 3 şey var.
1. onları dinleyip koca evine döneceksiniz. razı mısınız?
2.onların bu şekilde sizi ezmesine , sığıntı gibi davranmasına katlanacaksınız. razı mısınız?
3.ipleri kendi elinize alacaksınız, onları karşınıza alacaksınız . razı mısınız?
başka seçenek göremiyorum. varsa siz de ekleyin ve ciddi ciddi karar verin.
tek tek araştırın, arayıp sorun. burda apartta kalanlardan fikir alın. konu açın.3 :) peki hem çalışıp hem derslerime nasıl calışabilirim bunun için apartlar dahami uygun acaba maliyeti
Siz hangi şehirde siniztek tek araştırın, arayıp sorun. burda apartta kalanlardan fikir alın. konu açın.
öğrenci evi benim zamanımda kişi başı 1000 lira aylık kurtarıyordu, şimdi durumu sormak lazım . yurt, özel yurt , öğrenci evi, devlet imkanları, okul imkanları, okulun facebook yada instagramdaki öğrenci toplulukları sayfalarına yazın , mutlaka dönerler.
öğrenci evi gibi diyince sabah akşam parti dedikodu düşünmeyin. iş bölümü yapılır, o gün işini yapan ister odasına çekilir , ister çalışır . muhtemelen evde yaptığınızdan daha az iş yaparsınız.
Nasil ya nasıl şimdi ben kizim bosanip gelince ona nasıl fazlalikmis gibi davranirim ya olabilirmi böyle bir şeyMerhaba Hanımlar ben üç aydır eşimden ayrı yaşıyorum ilk annemin yanına geldim ama ne yazıkki annem gitmem için hergun baskı kurdu üzerimde anneme yük olmayım diye her işini yapmaya çalıştım elimden geldiğince yemeklerini yapıyordum o işten gelmesine, yinede buna rağmen ablamı arayıp hiç yardım etmiyor hiç bir işimi görmüyor yemek yapmıyor gibisinden beni şikayet etmiş. birde annem başka biriyle evli, babamla ayrılar. iki ay sonra annannem her ne kadar istemiyorum seni desede bir müddet sonra kabul etti oraya gittim hem çalışıp hem okumaya çalışıyorum hemde evin her işini görmeye çalışıyorum yinede annannem bugün anneme gidip beni şikayet etmiş hiç beni dinlemiyor kafası neye eserse onu yapıyor, namazını kılmıyor kuran okumuyor diye. Şuan bunları ağlayarak yazıyorum hayatım boyunca kendimi hiç bı yere ait hissedemedim. Birleşmekte istemiyorum kendi evime çıkayım diyorum onada izin vermiyorlar adın sözün çıkar diye bir sürü laf ediyorlar.
23 yaşındayım annem hâlâ boşanmak istiyorum diye evine dön diye çocuk gibi azarlıyor. Yaşadıklarım ağır geliyor herşeyi anlatamadım ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum
Onlarla kalıp her işlerini görüp yine de azar işiteceğinize, ayrı eve çıkın kendi işinizi görerek azar işitin, kat be kat daha iyi.Merhaba Hanımlar ben üç aydır eşimden ayrı yaşıyorum ilk annemin yanına geldim ama ne yazıkki annem gitmem için hergun baskı kurdu üzerimde anneme yük olmayım diye her işini yapmaya çalıştım elimden geldiğince yemeklerini yapıyordum o işten gelmesine, yinede buna rağmen ablamı arayıp hiç yardım etmiyor hiç bir işimi görmüyor yemek yapmıyor gibisinden beni şikayet etmiş. birde annem başka biriyle evli, babamla ayrılar. iki ay sonra annannem her ne kadar istemiyorum seni desede bir müddet sonra kabul etti oraya gittim hem çalışıp hem okumaya çalışıyorum hemde evin her işini görmeye çalışıyorum yinede annannem bugün anneme gidip beni şikayet etmiş hiç beni dinlemiyor kafası neye eserse onu yapıyor, namazını kılmıyor kuran okumuyor diye. Şuan bunları ağlayarak yazıyorum hayatım boyunca kendimi hiç bı yere ait hissedemedim. Birleşmekte istemiyorum kendi evime çıkayım diyorum onada izin vermiyorlar adın sözün çıkar diye bir sürü laf ediyorlar.
Etmezse etmesin, sana sahip cikacagi gunde evden atmaktan beter etmis, kendi başinasin bu hayatta,öyle düşün bundan sonra,kendin icin ne gerekiyorsa onuyap, sana senden başkasından fayda yok belli kiBen bunları yapınca asi hayırsız kendi başına buyruk inatçı evlat oluyorum sonra annem hakkımı helal etmemlerle dolaşıyor ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?