canım ailemle konuştum ailem birçok aileden çok daha benim arkamda olan insanlar...her ne karar verirsen ver arkandayız diyolar...bu durum annemi de çok üzüyo çünkü o da nişanlıma güvenini kaybetmek üzere ...bana hayat senin hayatın yapabilirim ben devam edicem dersen arkadayız...ama yapamıycağını düşünüyosan hiç birşey için geç kalmış değilsin dedi...her zaman arkanda olduğumuzu bil dedi...:çok üzgünüm:nişanlınız bana kurnaz bi tip geldi açıkcası a.s
emrivakilerle bu ilişki yürümez, sizi "pazarlık" yapmakla suçluo ama kendisi ihaleye girmeden işi kapmaya çalışıo
insan sevdiğiyle heryere gider lafı biyere kadar geçerli benim için, eğer ben baştan konuşup anlaştıysam ama sonradan yan çiziosam tamam haklıdır, ancak bana farklı şeylerin vaadleri veriliosa ve bunlara uyulmuosa işte o anda ben aşkı devre dışı bırakırım bisüre :umursamaz:
evlilik 2 taraflı bişedir, tek tarafın keyfiyle istemesiyle uygun görmesiyle olmaz bu..
7yaşında çocuk değilizki evcilik oynayalım, akşam olunca evlerimize dağılalımlmaz:
ailenden destek al bu konuda, tek başına başa çıkamıo gibisin nişanlın baskın taraf gibi duruo, kesinlikle durumunu ailene anlat, sonuçta onlarada karşı çıkcak değildir die düşünüorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?