- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
belkı sana oyle gelıyordur.. kı soyle bır durum var zaten kemerı torpulenınce otomatık olarak burun seklı degısecektır.İşte şeklinden dolayı değil ki üzüntüm değişmesinden dolayı, yine de teşekkür ediyorum
Hic mahvolmamis, sis ve toparlanacak zaman gectikce.Çok anormal geliyor bana belki öyle değil ama düşünsenize önden eskisi gibi bir burnunuz var ve bu mahvolmuş. Benim için büyük üzgünlük oldu.
Ama benim çevrem de olsun burda olsun. İnsanlarda o kadar minimal değişim oluyor ki. Belli bile değil. Dr bana da öyle yaptığını iddia ediyor ama iştebelkı sana oyle gelıyordur.. kı soyle bır durum var zaten kemerı torpulenınce otomatık olarak burun seklı degısecektır.
Arkadaşım, kazayla elini , bacağını kaybedip hayata devam eden insanlar var. 2 ay olmuş, ki görüntü kötü de değil diyorsunuz, yapacak birşey yok...kabullenip yolunuza devam etmeniz lazım artık. Sizi siz yapan beden değil ruhunuzdur. Beden olsa hani nerede 5 yaşında ki, 15 inde ki Maviş?Arkadaşlar bu son konum artık bıktım bu durumdan. Burun ameliyatı oldum. Nefes alamıyordum dr kemeri de hafif törpüleyelim dedi. Ben de asla kabul etmesem de kendisi baya ısrarcı olunca ama asla ve asla şekli değişmesin. Kendimi ve burnumu seviyorum dedim. Ne yazık ki istemediğim şekilde değiştirmiş. İki aya yaklaştı ve ben bu gerçekle yaşayamıyorum. Çok mutsuzum, başka bir şey düşünemiyorum. Artık kendimi sevmiyorum. Eskiyi çok özlüyorum. Geceleri gözüme uyku girmiyor üzüntüden. Dr a çok kızıyorum. Kendime de tabi. Sorun şeklinin çirkin olması değil benim eski halini özlemem. İstemediğim halde kafasına göre işlem yapması. Kendimi suçlu hissediyorum. Hep doğallıktan yana oldum. Sevmiyorum estetiği. NErden girdim bu işe. Keşke nefes için de olmasaydım.
Haklısınız başka çarem yok. Düşünmeden duramıyorum. Ah bir başarabilsemmesaj çift gitmiş
Gercegı söylemem gerekırse burnunun eskı hali baya kötü .
şimdiki hali güzel.
ama bu bana göre ve sen alışamıyor olabilirsin o zaman törpületmemeliydin. Kemer alınsın demişsin de sende alınacak hafif bir kemer yok yandan bakınca ben gayet güzel almış.
Yani hafif değişim olacak bır Burun yok sende baya baya kemık var alınca boyle olması çok tahmın edılebılır.
şimdiki hali de eskiye göre gerçekten güzel burun takıntılı bır ınsan olarak söylüyorum.
Alışamıyorsan eski haline döndür estetikte sınır yok. Yapanlar vardır.
Yazık ama, düşünsene 25 in de corona'dan ölenler var...benim 28 in de bir arkadaşım vefat etti aniden.Haklısınız başka çarem yok. Düşünmeden duramıyorum. Ah bir başarabilsem
İnanın o kadar haklısınız ki. Ben de öyle şeyleri düşünmeye çalışıyorum. Şükretmeye çalışıyorum. Takıntı haline geldi. Kendim için de üzülüyorum. Çok teşekkür ediyorumYazık ama, düşünsene 25 in de corona'dan ölenler var...benim 28 in de bir arkadaşım vefat etti aniden.
Genceciksin, gayette güzel olduğun belli. Bu kadar küçük bir detay için bugünü heba etmen yazık değil mi? bak 2 aydır aynı psikolijideyim diyorsun, bi şekil aşmazsan 2 ay 2 yıl da olur. 60'ı göreceğimizin garantisi mi var... Toprakda böcükler yiyor o bedeni, Maryln Monreau da olsan Gargamelde olsan netice aynı. Hala 2 ayak üzerinde durabiliyorken, bugünü dolu dolu yaşamalı.
Eskiye döndürmenin bir yolu yok ki maalesef. Ah keşke olsa. Eski hali çok kemerli değil di hatta dr ve herkes aynı şeyi söylüyor çok dikkat çekmiyordu sanki ama tabi haklı da olabilirsiniz. Öyle bile olsa ben eskiyi çok seviyormuşum
Evet aynen dediğiniz durumu yaşıyorum tüm yüzüme baktığınızda yüzümle uyumlu olan o eski burunmuşşöyle bir şey de olabılır burda sadece buruna bakınca bu hali daha güzel evet ama tüm yüze verdiği ifade de önemli.
mesela gözleri büyük olanlara bu şekilde bir burnu ben yakıştırmıyorum.
bazı yüzlere bu şekilde bir burun gitmez yapmacık durur.
Yüz ifadesinde sıkıntı olduysa çene burun yüze bısı yapıyolar dolguyla ıfade duzelıyor ona bır bakın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?