iyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin