Kendimi kötü hissediyorum gerçekten hakkına mı girdim?

Çok duyduk bunları canım hepsi numara yok zarar vermişte bilmem neymişte yani ergen numaraları bunlar.Adam zaten seni aldatmış hergün hakaret ediyormuş yani o senin hakkına hiç girmiş olmuyor mu ???
Bağırıp çağırıp kafasını duvara vurunca ben suçlu oluyorum iste

Bağırıp çağırıp kafasını duvara vurunca ben suçlu oluyorum iste
Ya güzelim sen niye suçlu olasın allah aşkına adam sana çok iyiydi dört dörtlüktüde sen mi ayrıldın??? İlişkiniz çok güzeldi de sen mi aldattın?? Bu onun seçimi sen bunu ona yap demedin sonuçta kendini niye suçluyorsun

Bu adamdan uzak durun. Her turlu sorun var kendisinde. Saygisizlik, aldatma, siddet egilimi (bagirip cagirma), egitimsizlik, anne ve kiz kardesi sevgiliye karsi kiskirtma, asiri kiskanclik, egoistlik (o sizden ayrilinca sorun yok, ama sizin ayriligi kolayca sindirdiginizi gorunce delirmis) ve niceleri de eklenecek. Cok daha iyisini cok rahat bulabilirsiniz. Etrafiniza bakmaniz yeterli.

Vicdanınıza oynuyor, kimsenin hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin, yolunuza bakın

Ne kadar saçma bir soru bu. Ne alaka hakkına girmekle. Aldatmış, küfretmiş, ailesine sorununuzu anlatıp size saldırmalarına neden olmuş, başka ne yapacaktı? Hakkına girmişsin, ayrılmamalıydın diye tek kişi yazmaz şurada. Tabi ironi yapmıyorlarsa. Gerçekten oldukça saçma bir soru.

Ya güzelim sen niye suçlu olasın allah aşkına adam sana çok iyiydi dört dörtlüktüde sen mi ayrıldın??? İlişkiniz çok güzeldi de sen mi aldattın?? Bu onun seçimi sen bunu ona yap demedin sonuçta kendini niye suçluyorsun
İste mesaj atıp kendime zarar verdim diyordu sonra da ben kendimi kötü hissediyordum

hem aldatmış.
hem hakaret ediyor.
hem psikopat.
ayrılmayıp ne yapacaktınız acaba..
hakkına girdiysen bile kaç ki zaten hak filan yok ortada.
hakkına girmiycem diye ömür boyu bu adamı çekmeyi mi düşünüyordun yani??

Bu adamdan uzak durun. Her turlu sorun var kendisinde. Saygisizlik, aldatma, siddet egilimi (bagirip cagirma), egitimsizlik, anne ve kiz kardesi sevgiliye karsi kiskirtma, asiri kiskanclik, egoistlik (o sizden ayrilinca sorun yok, ama sizin ayriligi kolayca sindirdiginizi gorunce delirmis) ve niceleri de eklenecek. Cok daha iyisini cok rahat bulabilirsiniz. Etrafiniza bakmaniz yeterli.
Bitti zAten. Bir daha bana ulaşacağını sanmıyorum. Engelledim de zAten. Onla sonum yoktu. Hayırlısı böyleymis

hem aldatmış.
hem hakaret ediyor.
hem psikopat.
ayrılmayıp ne yapacaktınız acaba..
hakkına girdiysen bile kaç ki zaten hak filan yok ortada.
hakkına girmiycem diye ömür boyu bu adamı çekmeyi mi düşünüyordun yani??
Zaten sürekli hak hak deyip beni sindiriyordu. Ama artık geri dönüşü Yok. Onun dA vazgeçtiğine inanıyorum. Suan beni huzursuz edip kendi gülüp eğleniyordur dA eminim

Ne kadar saçma bir soru bu. Ne alaka hakkına girmekle. Aldatmış, küfretmiş, ailesine sorununuzu anlatıp size saldırmalarına neden olmuş, başka ne yapacaktı? Hakkına girmişsin, ayrılmamalıydın diye tek kişi yazmaz şurada. Tabi ironi yapmıyorlarsa. Gerçekten oldukça saçma bir soru.
Haklısınız artık geri dönüşü yok

Kendimi kötü hissetmem için her yolu deniyor :(

"Bakmaz kıçının samsağına, çıkar dağın yükseğine."
Hal böyle olunca da yürümemiş, kendisine kendi klasmanından arkadaşlar edinsin, siz de eğitim farkını çok küçümsemeyin bir dahaki sefere. Lise mezunu ama iş sahibi olsa neyse.

Neysr, bi gariban falan sevindir bence, büyük dertten kurtulmuşsun

"Bakmaz kıçının samsağına, çıkar dağın yükseğine."
Hal böyle olunca da yürümemiş, kendisine kendi klasmanından arkadaşlar edinsin, siz de eğitim farkını çok küçümsemeyin bir dahaki sefere. Lise mezunu ama iş sahibi olsa neyse.

Neysr, bi gariban falan sevindir bence, büyük dertten kurtulmuşsun
Gercekten hic umursamadım. Sevdim gercekten. Ama bana çektirmediği kalmadı. En son yaptığı hareket ve ailesinin söyledkleri bardağı taşıran son damla oldu

Back
X