Kendimi kötü hissediyorum

yaşadıkların çok ağır ve hislerinin seni bu noktaya getirmesi anlaşılır. çocukluk travmaları, aile içindeki sevgisizlik ve üstlendiğin sorumluluklar seni fazlasıyla yormuş olabilir. bunları tek başına taşımak zorunda değilsin, bir uzmandan destek almak sana iyi gelir. küçük adımlarla kendine alan açman ve güvendiğin biriyle konuşman yükünü hafifletir, seni daha güçlü bir noktaya taşır.

Bir yerde okumuştum sanırım. Hepimiz aynı denizde yüzüyoruz diye aynı derinlikte boğulmak zorunda değiliz diyordu. Herkesin suyu kendine derin. Sen yüzmeyi öğrenmelisin

Bu travmalar her şeyimi etkilemiş. Kendime guvensizim, insanlar ile iletişim kurmakda çok fena zorlanıyorum, duygularımı dilde ifade etmekde güçlük çekiyorum ve bunu başaramıyorum..

Bedeninizle ilgili sizi eleştiriyorlar mı neden öyle hissediyorsunuz? Kaç yaşındasınız ve kendine zarar verme derken tam olarak ne yapıyorsunuz?
Bileğimi çiziyorum elimi tırmalıyor araba kazası gecirmek yada ağır hastalık ile ölmek istiyorum. Canımı yaktığım zaman sinir anında gelen o duyguyu yatıştırmak icin kendime boyle şeyler uyguluyorum galiba

Kaç yaşındasın..
Neler yapmaktan hoşlanır sin..
Neler yapıyorsun
Arkadaşın var mı
Bahceniz varmı yada balkon
Komşuluk iliskilerin nasıl
Kardeşleri kaç yasindalar?

...
Bu ve benzer vidyolari dinlemeni tavsiye ederim .
Kendimizi yeniden inşa edebiliriz . Kendini sev ,anla ve tanı lütfen. Ne kadar kıymetli olduğumuzu anladığında hayatında guzellesecektir umarım... Sevgiler

Kaç yaşındasın..
Neler yapmaktan hoşlanır sin..
Neler yapıyorsun
Arkadaşın var mı
Bahceniz varmı yada balkon
Komşuluk iliskilerin nasıl
Kardeşleri kaç yasindalar?
24 yaşındayım
Baş başa kalmaktan doğa ile iç içe olmaktan hoşlanıyorum.
Çalışıyorum.
Arkadaşım yok.
Bahçe balkon yok ama köyde evimiz var orada annem yaşıyor orada var.
Kapı komşum yaşlı bir rus teyze beni çok sever bazen yolda görse sarılır.
Kardeşim biri 18 diğeri 16

Erişemedim. Ismini söyleyebilirmisin
Pedagog Adem Güneş , bilinç altı.. konulu vidyolari dinlediğin de ,nasılda ayarlarimizin bozulduğunu fark ettiğinde ,sana iyi geleceğini düşünüyorum..
Ne güzel kardeslerinde genc ,egleneceginiz birşeyler bulun ,günde bir gün bile olsa,içinden gelmese bile..
Yaşama tutunmak zorundayız ,bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek ,azıcık bunun için gayret etmek ,iyi hissetmek için.. artık yaşamın kumandası bizde değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…