HAdi dedim sex için yanaşıyorum, kocam değil misin dedim. Ne o bakir vücudunu kötü emellerime alet mi ediyorum dedimSex diyip yapıştır cevabı
Tamam Hamza dayı sen daha fazla yorma kendini biz anladık.HAdi dedim sex için yanaşıyorum, kocam değil misin dedim. Ne o bakir vücudunu kötü emellerime alet mi ediyorum dedim
Sanki ben erkek o kadın. Evlendik beri zaten doğrudürüst bi yanaşmaz zaten odunTamam Hamza dayı sen daha fazla yorma kendini biz anladık.
Bahanesi benceHiç öyle hissetmeyin.Sürekli sex için yanaşan biri değilseniz sevginizi de gösteriyorsanız yeri gelince böyle davranması aşırı
He valla aklıma gelmedikac para ulan da deseydin yakisirmis ortama
hala geç kalmış değilsiniz, gece sevişirseniz sabah komodinin üstüne bırakırsınız ahahahaHe valla aklıma gelmedi
Aman naparsa yapsın, kendj yanaşsada benden geçti şaka bi yana bayan olarak hep reddedilmek hem de sapık yerine konmak çok gurur kırıcı oluyorhala geç kalmış değilsiniz, gece sevişirseniz sabah komodinin üstüne bırakırsınız ahahaha
Tecavüzcü coşkun hissettim kendimiOhoo bu yaşta böyleyse 10 sene sonra içeri attırır bu sizi tacizci diye
ben olsam bir bıçağı bileyip getiririm, kullanmıyorsan orada durmasının ne anlamı var ki der gözlerinin içine manalı bakarım. artık sabaha kadar hangi şarkıyı paylaşırsa paylaşsın ondan sonraAman naparsa yapsın, kendj yanaşsada benden geçti şaka bi yana bayan olarak hep reddedilmek hem de sapık yerine konmak çok gurur kırıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?