- 31 Ağustos 2022
- 312
- 116
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Çok mu itici sizce peki? Yalnızlığımı buna bağlamaya başladım artıkÜnlülerin bile kusurları oluyor yaptırmıyor çokda takılmayın herkes aynı tip oldu zaten yeterince
Hayır itici falan değil ama bu kadar takıyorsan diş doktoruna gidebilirsin lamine zirkonyum falan yaparlarÇok mu itici sizce peki? Yalnızlığımı buna bağlamaya başladım artık
Teşekkür ederim çok sağ olun pozitif konuştuğunuz içinHayır itici falan değil ama bu kadar takıyorsan diş doktoruna gidebilirsin lamine zirkonyum falan yaparlar
benim disim bundan cok daha yamuk. eskiden daha normaldi zamanla dişeti cekilmesi, kemik erimesi, 20liklerin bastirmasi, diş kaybi falan cirkinlestiler.Merhaba hanımlar.
Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.
Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.
Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.
Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.
Diş bitse burun çıkar o bitse başka şey çıkar.
Nolur tavsiye verin. Dişlerim çok mu kötü? Tel mi taksam?
Bir yandan da kilo almaya çalışıyorum tel taksam kilo veririm diye korkuyorum
Dislerin çok güzel tertemiz parlıyor inci gibiMerhaba hanımlar.
Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.
Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.
Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.
Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.
Dişlerin gayet temiz ve kötü görünmüyor. Ayrıca lütfen dişinden dolayı ilişkin olmadığını düşünme. Çünkü hiçbir alakası yok.Merhaba hanımlar.
Teşekkür ederim çok sağ olun. İşte diş teliyle idare edebilir miyim diye kendime güvensem gidicem ama ah ahDişleriniz temiz ve güzel bence.
Lütfen kendinizi sevin. Dişlerinizle bir ilişkinizin olup olmamasının hiçbir alakası yok. Kendinizi buna şartlamayın.
Sizi çok rahatsız ediyorsa Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde uygun fiyata ve güzel yapıyorlar. Sadece zaman olarak biraz uzun sürüyor özele göre. (Yaptırın diye değil, yaptırırsanız aklınızda olsun diye yazdım)
Çok teşekkür ederim ne kadar tatlısınızDislerin çok güzel tertemiz parlıyor inci gibi
Kafaya takılacak hiçbir şey yok
Çok güzel dişlerin var
Çok sağ olunBence çok temiz ve tatlı duruyorlar .
seffaf plak düşünür müsün?Teşekkür ederim çok sağ olun. İşte diş teliyle idare edebilir miyim diye kendime güvensem gidicem ama ah ahkeşke küçük yaşta çıksaymış aradan
Aslında diş doktoru yaşlı gösteriyor hani yaşlıların dişleri olmaz dudakları içe kaçar öylesiniz dediDisleriniz inci gibi degil ama cirkin de degil, cok sevimli gorunuyor. Hatta bu disler genelde ergenlerde olur, genc gosteriyor diye japonyada bu tarz disler moda, estetikle yapiyorlar, ismi tsuke-yaeba. Cok kafaya takiyorsaniz ,ben gece takilan damakli dis tellerinden takmistim epey duzeltmisti. Ama benimkiler cok berbatti, duzelmis hali sizinki gibi.
Şeffaf plak için para verdim yarısı yandıseffaf plak düşünür müsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?