Kendimi sevmiyor muyum?

Dişlerine tel taktırmayın, plak şeffaf kullan ya da restoratif uzman doktoruna gidin.
Kötü bir şey yokki dişlerinde dudakların inceymiş çok az dolgu yaptırabilirsin abartmadan onu da bilen birine yaptır iyice araştırmadan yaptırma.
Bana kalsa hiç bir şey yapmana gerek yok gülüşün çok tatlıymış. Dişlerinde problem yok.

Çok teşekkür ederim

Çok güzel olmuş
Teşekkür ederim valla 2 sene önce 3 binemi ne yaptırdım ama ne yalan söyleyim işimi gördü telle falan uğraşamam ben çıkarınca bi sürw sonra yine bozuluyor çünkü. Altta yamuk sekilde durması rahatsız etmıyo ya da saglık açısından sorum teşkil etmıyor. Foto cekılırken gülemiyordum iyi oldu. İstersen sende bi danış. İzmirde olsan gittiğim yeri söylerdim sana hemen hallolurdu

Yeni görüyorum mesajınızı :) çok sağ olun.

Yeni gördüm mesajınızı :) çok haklısınız olduğumuz gibi sevilmemiz lazım ama işte yalnızlığıma kalp arıyorum sanırım

Küçükken geçirdiğim bir rahatsizliktan dolayı dişlerim çok kötüydü kimisi hiç çıkmadi kimisi yarım çıktı.18 yaşından beri porselen diş kullaniyorum.ve insanın ağzında tabaka gibi duruyor bence.Ben küçük kusurları seviyorum mesela bazı dişler Hafif yamuk oluyor ama insan gulumsedigi zaman çok hoş duruyor.Herkesin fabrikadan çıkmış gibi aynı burun ayni disler aynı yüz yapısında olması bana hos gelmiyor kilo almaya çalışıyorum demişsiniz bence önce buna ağırlık verin haddinden fazla zayıfsaniz dişler çok ön plana çıkıyor hafif kilo alırsanız dişlerinize o kadar on plana çıkmayacaktir

Geçmiş olsun haklısınız, ben her şeyi bırakıp psikolojik destek almaya karar verdim zaten :) önce kendimi sevmeyi öğrenmeliyim

Aaa neresi acaba? Benim de böyle yle bir şeye ihtiyacım var.

Merhaba bende aynı durumdayım.Seffaf plak tedavisine başladım, bu kadar zor olacagini tahmin etmemiştim, bı okadar para verdim geri de dönemem,psikolojim altüst olmadan bı bitseydi ,daha ilk haftadayim

Merhaba şeffaf plak tedavisi ne kadar sürdü, ben de başladım ilk haftadayim,çok zor pişmanım ama dönemem geri, mesela iş ortamında,insanlarla konuşurken hep mesafeliyim ,kendi icime kapaniyorum kimseyle konuşmak istemiyorum,belki rahatsız edici bir durum olur diye cekiniyorum

Alti ay planlandi fakat altı ayda düzeleceğini sanmıyorum,
bana da başta 5 ay planlandı sonra iptal ederken hani 1 buçuk yıldı demiştim. O ilk plan, bittikçe yeni planlama yapacağım demişti. Belki sizin de sonra planlanacaktır. ya da çok çapraşık değil ise belki hızlı bitecektir.
o tat meselesi beni de düşündürmüştü. ağzımda plastik tadı kokusu olursa diye. allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…