- 31 Ağustos 2022
- 312
- 116
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Evet düşündüm ama gerçekten çirkin miyim yoksa psikolojik mi onu bilmiyorumPsikoloji destek almayı dusundunmu
Teşekkür ederim :) eskiden ben de tatlı buluyordum ama ne bileyim herkesi gördükçe dümdüz dişli kendimi kıyasladım sanırımDişlerin gayet temiz ve kötü görünmüyor. Ayrıca lütfen dişinden dolayı ilişkin olmadığını düşünme. Çünkü hiçbir alakası yok.
Kendini sev ve kendine değer ver. Benim de bir dişim yukarda, vampir dişi gibi:) hatta o dişimden dolayı ortaokul zamanında kendimi vampir olarak hayal ederdim , vampir filmleri izlerdim hep .
Bazı şeyler bize güzel anlamda farklılık katıyor bence. Önüne gelen estetik yapıyor her şey yapaylaşmış. Yine de rahatsız oluyorum diyorsan dişçiye gider yaptırırsın sen bilirsin.
Siz her halinizle güzelsiniz bence psikolojik bu durumEvet düşündüm ama gerçekten çirkin miyim yoksa psikolojik mi onu bilmiyorum
Bana dogal olmayacak derecede duzgun ve asiri beyaz disler cok itici geliyor, yaslilarin takma disleri gibi. Tarkanin disleri mesela.Çok mu itici sizce peki? Yalnızlığımı buna bağlamaya başladım artık
Para kazanmak için öyle demiş olmalı.. çünkü saçmalamış.. hiç öyle bir durumun yok gayret güzeller..Aslında diş doktoru yaşlı gösteriyor hani yaşlıların dişleri olmaz dudakları içe kaçar öylesiniz dedi
Teşekkür ederimSiz her halinizle güzelsiniz bence psikolojik bu durum
Evet bana da öyle geliyor ama ne bileyim böyle yamuk olunca da evlensem eşim beni öpmek istemez gibi geliyor tövbe estagfurullah :)Bana dogal olmayacak derecede duzgun ve asiri beyaz disler cok itici geliyor, yaslilarin takma disleri gibi. Tarkanin disleri mesela.
Tel tedavisi görürken mi yamuldu? Geçmiş olsun. Şeffaf plağa başlamadan bıraktım doktorum parayı aldı bir daha ses soluk çıkmadı sinirlendim ben deBenim dişlerim tavşan dişi gibi ağzım da büyük 3 sene tel tedavisi gördüm yamuldu. Sonra şefaf plak kullandım sıkıntı olmadı memnunum. Sakın gülüş tasarımı vs yaptırma. Neden yarım bıraktın ki? Ayrıca dişle ne alakası var sen onu takıntı yapmışsın. Kimse fark etmez ben ediyorum mesela çünkü diş sorunu yaşadım.
E gidip sen konuşacaksın doktor peşinde koşmaz. Hayır ben ergenlikte kullandım çıkardım 4 sene sonra yamulduTel tedavisi görürken mi yamuldu? Geçmiş olsun. Şeffaf plağa başlamadan bıraktım doktorum parayı aldı bir daha ses soluk çıkmadı sinirlendim ben de
Çok sağ olun. Sevdiklerim diyince üzülmeyeyim diye demiş gibi geliyor. Onlar da öyle dedi paragözmüş zaten doktor. Hayatımda ilk kez dolandırılmış hissediyorumPara kazanmak için öyle demiş olmalı.. çünkü saçmalamış.. hiç öyle bir durumun yok gayret güzeller..
Benim kulaklarım kepçe mesala yazın saçımı toplarım hicde umrunda olmaz seninde olmaliTeşekkür ederimbu psikoloji beni mafetti
Ne kadar naziksiniz sağ olunKız yok dişlerinde birsey gayet hoş ve güzel duruyor ve eminim ki daha tatlı oluyorsundur sen biraz hayatında öz güven eksikliği yaşıyorsun o bendede oluyor ama takmıyorum ama bazen takıyorum önce kendimizi sevmeliyiz bunu sende bende unutmamalıyız kı bazı doktorlarada güvenmemeliyiz herşey öz güven
İşte onu diyorum ben de. Doktoru arıyorum ulaşamıyorum. Gidicem klinik kapalı doktor yurtdışında diyorlar. Planlama yapılmadı 3 hafta geçti. Yapınca atıcam sana dedi atmadı. Şimdi planlamayı yaptık paranı geri veremem diyorE gidip sen konuşacaksın doktor peşinde koşmaz. Hayır ben ergenlikte kullandım çıkardım 4 sene sonra yamuldu
Allah hep güldürsün inşallah:)Ayyy üniden arkadaşımın iki köpek dişi seninkinin üç katı çıkıktı. Yine de çok sohbetliydi, kahkahalarla gülerdi. Giresunlu eşi onun için Tekirdağ’a yerleşti.
Tamam tedaviye devam et işte.İşte onu diyorum ben de. Doktoru arıyorum ulaşamıyorum. Gidicem klinik kapalı doktor yurtdışında diyorlar. Planlama yapılmadı 3 hafta geçti. Yapınca atıcam sana dedi atmadı. Şimdi planlamayı yaptık paranı geri veremem diyor
Dediğim gibi eskiden severdim bile dişlerimi. Zaten hep dişlerimi göstererek gülerim. Ama son zamanlarda çok taktım kendime. İyice de saldım kendimi çirkin buldukçaSagl
Benim kulaklarım kepçe mesala yazın saçımı toplarım hicde umrunda olmaz seninde olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?