Kendimi sevmiyor muyum?

Teşekkür ederim :) eskiden ben de tatlı buluyordum ama ne bileyim herkesi gördükçe dümdüz dişli kendimi kıyasladım sanırım

Benim dişlerim tavşan dişi gibi ağzım da büyük 3 sene tel tedavisi gördüm yamuldu. Sonra şefaf plak kullandım sıkıntı olmadı memnunum. Sakın gülüş tasarımı vs yaptırma. Neden yarım bıraktın ki? Ayrıca dişle ne alakası var sen onu takıntı yapmışsın. Kimse fark etmez ben ediyorum mesela çünkü diş sorunu yaşadım.

Kız yok dişlerinde birsey gayet hoş ve güzel duruyor ve eminim ki daha tatlı oluyorsundur sen biraz hayatında öz güven eksikliği yaşıyorsun o bendede oluyor ama takmıyorum ama bazen takıyorum önce kendimizi sevmeliyiz bunu sende bende unutmamalıyız kı bazı doktorlarada güvenmemeliyiz herşey öz güven

Tel tedavisi görürken mi yamuldu? Geçmiş olsun. Şeffaf plağa başlamadan bıraktım doktorum parayı aldı bir daha ses soluk çıkmadı sinirlendim ben de

Tel tedavisi görürken mi yamuldu? Geçmiş olsun. Şeffaf plağa başlamadan bıraktım doktorum parayı aldı bir daha ses soluk çıkmadı sinirlendim ben de
E gidip sen konuşacaksın doktor peşinde koşmaz. Hayır ben ergenlikte kullandım çıkardım 4 sene sonra yamuldu

Ne kadar naziksiniz sağ olun özgüvenim gitgide düşüyor haklısınız. Her şeyden önce galiba benim psikoloğa gitmem gerek. Zaten o plaklara verdiğim parayı psikoloğa verseydim kaç kere giderdim

E gidip sen konuşacaksın doktor peşinde koşmaz. Hayır ben ergenlikte kullandım çıkardım 4 sene sonra yamuldu
İşte onu diyorum ben de. Doktoru arıyorum ulaşamıyorum. Gidicem klinik kapalı doktor yurtdışında diyorlar. Planlama yapılmadı 3 hafta geçti. Yapınca atıcam sana dedi atmadı. Şimdi planlamayı yaptık paranı geri veremem diyor

Tamam tedaviye devam et işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…