kendimi sorgulatan olay

Sevimlihaydut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
111
65
48
Merhabalar..Daha önce konu açmıştım.Gittigim bir işlemenin patronuyla ilgili.Sonra mecburi bir daha gittim.Neyse işle ilgili bayağı konuştuk.1 hafta sonra beni aradı işle ilgili bir şey vardi ne yaptınız diye bende anlattım.Belki bir gün iş yerinr gelirim dedi bende dilerseniz gelirsiniz dedim ama 5ten sonra ancak müsait olurum,belki sana gelirim dedi sizzz değil !!!! Ben eve derken falan dedim lafı evirdi.Neyse 1 hafta sonra tekrar yazdı Ne yaptiniz akşam buluşalım mı diye gecistirdim o günde..Veee kapsamlı bir araştırma yaptığımda adamın evli ve en az bir cocuklu olduğunu gördüm. .Adamın hesaplarında eşi falan yok ama kadininkinde ailesi var.Ek olarak kadın hem çok muhatasip hemde çok sevimli bir tipi var.Esinin pisliklerinden habersiz .Bende bir haftadır bu saçma olayın etkisinden çıkamıyorum.Yani meylettsen ki Rabbim korusun adam göz göre göre eşini aldatacak.İlk defa hayatımda böyle bir rezaleti yaşıyorum.Kendime ayrıca çok çok kızıyorum

Sen mesafeyi koymamissin ilk önce gelirsiniz demişsin diyecektn ki benim olmadım zamanda gelirsin islerinizi halleder çıkarsınız oradan doyecektin umut yolu acmazdin kırmızı ışık yakmayacaktin sen diktatörlükugunu koycaktin sert cikisla

Evli oldun öğrendin artık daha uzatma bu mevzuyu iş ile ilgili konu varsa mesela beyefendi şunu yaoilcakmis diyin geçin kapatin rica etmeyeceksiniz iş ile ilgili olarak söylüyorum .

Buluşalım dedinde de sert tepki verdektin 5 sen sonra müsait olurum demek yerine kırmızı ışık niye yakiyon ki .

Öğrendin evli olduğunu uzak dur sana konuşması yakın geliyosa hemen olduğu ortamdan bulunduğu mekandan dahi olsa çık suratına bakma bile mecbur iş ile ilgili de olsa önüne köy ne dosyaysa veya ne haltsa tepkini koycaktin sen

Kendinize kızmanızı gerektiren bir durum yok, yüz vermemişsiniz bir şey yapmamışsınız, karşınızdaki insanın arsızlığı. Benimde başıma benzer bir durum gelmişti yeni başladığım bir iş yerinde, üçüncü gün fark edip işten ayrıldım, adamı engelledim her yerden. Malesef oluyor bunlar, olacak… Bazı adamların gözü dışardan içeri girmiyor malesef. Şeytan diyor söyle eşlerine ama susuyorsun mecbur.

Cok haklısınız ama ben kırmızı ışık falan yakmadim.Bekar olsa bile o tarz tiplere her zaman mesafeliyimdir zaten.Evli olması beni ayrıca üzdü .Neye benziyorum diye sorguladım kendimi

Yani eşlerine söylemek de ne bileyim.Anliyirdur onlarda bence sustuklari yerler vardır sadece.Ki yuva bozmak en kotu şey .Benden olmasında dedirten bir şey .

Cok haklısınız ama ben kırmızı ışık falan yakmadim.Bekar olsa bile o tarz tiplere her zaman mesafeliyimdir zaten.Evli olması beni ayrıca üzdü .Neye benziyorum diye sorguladım kendimi
Sert tepki ver Adamın yuzsuzlugu haklısın adam sana kendi numaranı verdin mi bilmiyorum vermesinden verme verdiysen de engelle

O adamın yanında mi çalışıyormusun şuan yoksa başka iş yerinde çalışıyor da adam mı siizn iş yerinize geliyor onu anlamadım

Adam müdürden numaramı alıp aramıştı.Ben vermedim numara falan .Kartını vermişti arayabilirsiniz diye .Aramadim isim yoktu.Ben bunların iş yerine gidiyorum ayda 2 kere falan.Hepsi bu.
Anladım cnm . Verdin niye verdin demiyorum kuzum aklıma takıldı özelden de arıyorsa rahatsız ediyorsa zihniyeti farklıymış diyecektim o yüzden sordum
Senin yapman gereken şuan mesafeli olmak olabildince uzak durman onun olmadı zananda gidicegin zaman git varken de gitmek mecburiyetindeysen de yanında birileriyle git yanlız sakın gitme sekreter filan varsa ona ver o varken yada anlasın eğer anlamiyosa daha da yakınlaşmaya çalışıyorsa canım cicim tarzı şeye giriyosa benimle bu şekilde konuşmaya kim sana izin veriyo dersin

Sizin tek hatanız eve gelirim dediğinde tepki vermemek evelemek olmuş. Biri size öyle bir şey dediğinde haddini bildirin ki bir daha size öyle bir şey diyemesin. Numarasını engelleyin, patronunuza rahatsız olduğunuzu bildirin. Adamın eşinden size ne, boşverin bulaşmayın. Adam sizi rahatsız ederse de peki eşiniz …. Hanımın (kadının adını söyleyin) bundan haberi var mı bence yoktur duysa da hoşuna gitmez bunu ne siz söylediniz ne ben duydum diyin. Muhtemelen hayatının şokunu Yaşar.

Aynen bundan sonra öyle bir şeyde bulunursa bir yere çağırıp acicam ağzımi.Kendimi kaç zamandır manevi olarak hicbir şeye odaklayamiyorum.

Siz bir şeye benzemiyorsunuz, onlar nefes alsa yeter diyor. Kendinizi sorgulamayın. Yanlış bir şey yapmadınız.

Benim hatam en başında yaşımı basimi hatta çocuğum olup olmadığını sorduklarinda kutugunuze mi alacaksınız hayırdır dememek oldu.Yok eşini vs.soyledigimde kendini daha önemli hisseder

Benim hatam en başında yaşımı basimi hatta çocuğum olup olmadığını sorduklarinda kutugunuze mi alacaksınız hayırdır dememek oldu.Yok eşini vs.soyledigimde kendini daha önemli hisseder
Eşini tanıyor olabileceğini düşünür bence.

Bence hiç cevap yazmayin gelirsede fazla laubali olmayin
Esini falan soylerseniz yada benim sevgilim falan var derseniz
Kendini arastirdigini anlayip ilgilendiğinizi dusunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…