kendimi sorgulatan olay

Böyle şeylere neden bu kadar anlam yüklerseniz anlamamam hiç. Kendine kizmalar, sorgulamalar, odaklananamalar falan. Adamla mesafeni koyarsın olur biter.
Sanki adamın evli olmasına bozulmussunuz. Sosyal medyadan araştırmalar falan. Adam ilginizi cekmis de evli olmasına bozulmussunuz gibi. Ha öyle değil ben yanlıs anladıysam da mesafe koyarsın olur biter.

Diğer konusunda kısmet çıktı diye sevinmişti ama adamın elini bile sıkmamıştı.

Elini sıkmayan kadına yürüyecek evli adam dünya üzerinde yok. O yüzden sevgili konu sahibi, bir önceki konunuz da bu konunuz da muhtemelen szin kuruntunuz.

Dimi inancı gereği mi sikmamis? Öyleyse saygı duyarım.
Önceki konuyu okudum da, niye açıldığını bile anlamadım. İş hayatına adapte olamayıp buluttan nem kapıyor galiba, herşeyi bu kadar sorgulamak yorucu olsa gerek.

Valla o kısmı çok anlamadık diğer konuda da. Muhafazakarım demiş, sonra görgü kuralı kadın ilk elini uzatır demiş.

Bence kısmet bekliyor o yüzden her sosyal iletişim girişimini yanlış anlıyor.

Evet görgü kuralları gereği öyledir de, şimdiye kadar ilk elini uzatan hiçbir erkek için 1 saniyemi bile ayırıp düşünmedim neden uzattı diye .

Muhatasıp ne demek?

benım anlamadıgım adamı bırkac kere ıs ıcabı gordunuz bır muhabbetınız yok
nasıl hemen goruselım bulusalım kısmına gelebıldı muhabbet
belkı sana gelırım demıs ,bulusalım demıs falan cok ılgınc yanı ...
sız tokalasırken el bıle uzatmıyorsunuz o kadar mesafelısınız o yuzden sasırdım oyle kendı kendıne futursuzca teklıf mı ettı sana gelırım dıye
ben olsam ne munasebet ustume ıyılık saglık derdım sız ne dedınız o esnada merak ettım

evlı olup saklayan allahın cezaları var maalesef ama bu sızın sucunuz degıl kı ? bosuna kızıyorsunuz kendınıze

Adam müdürden numaramı alıp aramıştı.Ben vermedim numara falan .Kartını vermişti arayabilirsiniz diye .Aramadim isim yoktu.Ben bunların iş yerine gidiyorum ayda 2 kere falan.Hepsi bu.
Güzelim sen işyerini arayıp adamın numarasını istememiş miydin? Çalışanlar vermedi diye konunda anlatmıştın !!

Sanırım adamın iş yerine gelirim, sana gelirim gibi yaklaşımlarını sizin değiminizle geçiştirdiğiniz ve terslemediğiniz için adamın yüz bulduğunu düşünerek kendinize kızıyorsunuz.

Evet iş için görüştüğüm bir erkeğin sana gelirim tavrını doğrusu ben terslerim. Ama iş yerine gelirim, bir gün dışında buluşabilir miyiz sorularında 'adamı bekar sandığınız için' kendinizi suçlayacak bir durum yok.

Var böyle evli olduğunu saklayan pislik herifler. Bence telefonla bir iki cümleyle verin ağzının payını, telefondan ve her yerden engelleyin gitsin

Fazlaca kafanızı takıp ruh halinizi bozmaya değmez böyle mide bulandırıcı tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…