- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Yani ne desem bilemedim, konuşsam kelimelerin tesiri yok sussam gönül razı değil derler ya durum bu ayın.Kızım olmasaydı inan uzulmezdim.. babaya çok fazlasıyla duskun.. Her kapı çalışında baba diye koşuyor..
İnsan evladından nasıl vazgeçer anlamıyorum.. arada tehdit ediyor kızımı alırım, seni de evden atarım diye .. o yüzden elim kolum bağlı oturup Allaha yalvarıyorum..
Yaa düşünsene gelip benim koynuma girerken gidip boşanma davası açmış..
Haberim bile yok.. sessiz çığlıklar atıyorum da kimse duymuyor
İnşaallah ..Yani ne desem bilemedim, konuşsam kelimelerin tesiri yok sussam gönül razı değil derler ya durum bu ayın.
Ama gönlünü ferah tur. Doğru olan sensin zira.
Ve Emin ol yalvardığından yerdende boş dönmeyeceksin. Allah elbette adaleti sağlayacak. Allah yardımcın olsun.
Bak "yada" diyerek iki ihtimal şeklinde yazdım orada. Yani iftiralık bir durum yok. Ayıp eden sensin burada kardeşim.Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlar
Aman siz geniş geniş takilin o zaman.. sizi tutmayalim...Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlar
Allah sanada belirsiz dertler versin derman bulama yolun yolcusu nedemek diliyorumki şu ramazan günü yolun yolcusu nedemekse onu ol.Sataşcak insan arıyorsunuz sonrada müslümanım diye ortalarda dolanırsınız ilk mesajıma iyi bak ben ne demişim onaylamişımmı iyimi yapiyosun demişimAman siz geniş geniş takilin o zaman.. sizi tutmayalim...
Bir kere ağzını toplayarak konuş... O ettiğin beddua da döner dolaşır seni bulur unutma..Allah sanada belirsiz dertler versin derman bulama yolun yolcusu nedemek diliyorumki şu ramazan günü yolun yolcusu nedemekse onu ol.Sataşcak insan arıyorsunuz sonrada müslümanım diye ortalarda dolanırsınız ilk mesajıma iyi bak ben ne demişim onaylamişımmı iyimi yapiyosun demişim
Öncelikle bu sana son mesajım. Daha fazla uzamasın.Sayın eli belinde olmayan kibarcık arkadaşım sen uzaydamı yaşıyorsun eşlerin birbirlerini aldatma sebebleri içinde ilgisizlik nezaketsizlik gibi sebeblerde var .Ayrica ilk mesajımda konu sahibinin yaptığını onaylamadim genel bir cvp yazdım zaten kadınlar aldatmaz at gözlüğüyle bak etrafa Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen mazallah başına gelmesin haa haaa
Şimdi kardeş mi olduk yazık gerçektenBak "yada" diyerek iki ihtimal şeklinde yazdım orada. Yani iftiralık bir durum yok. Ayıp eden sensin burada kardeşim.
Senin derdin boyunu aşmış zaaten kendi sorunlarınla ilgilen benimle değilBir kere ağzını toplayarak konuş... O ettiğin beddua da döner dolaşır seni bulur unutma..
Sende bi bak bakalım o lafı ben mi kullandım... Nasıl yazdıysan öyle karşılık buluyorsun.. işine gelmeyince de beddua..
Muslumanligim seni alakadar etmez...
Hadi bak işine...Mune
Sanane benim derdimden...Senin derdin boyunu aşmış zaaten kendi sorunlarınla ilgilen benimle değil
Sorma kanım sana birden çok ısındı :))Şimdi kardeş mi olduk yazık gerçekten
Saatlerdir iki kişi bir olup etmediğiniz hakaret kalmadı şimdide pişkin pişkin iyi akşamlar diyosun.Nihat hatipoğlu hocanı ara iftiranın nedemek olduğunu anlatsın sana.Bundan sonrada her yoruma cevap yazcam diye atlama bayySorma kanım sana birden çok ısındı :))
Hadi iyi akşamlar kardeşim. Tartışmaya gerek yok. Sana iftira eden falanda yok.
Evlilikte heyecan bitiyor olabilir ama her şey heyecan mı? İnsan bir süre sonra dinginlik , sevgi , yol arkadaşlığı aramaz mı? Aldatmaya yer arayanların bahanesidir bence heyecan bitmesi.Bir ömür heyecan da zaten yorucu değil mi? Güvenli liman olsun istiyor insan hayatında bir Zaman sonra. Bence hayatın doğal akışı bu.Aldatan insanlardan nefret ediyorum.Aşka , sevgiye , aile kavramına saygıları yok.Yani bir noktadan sonra evlilikte heyecan bitiyor, o zaman insanin baska heyecan aramasi, kalbini carptiran birinin olmasi cok da yadirganacak bir durum degil bence.
1. Adamdan uzaklasin gormezseniz takmazsiniz
2. Esinizle konusun, daha cok ilgi isteyin
3. Iliskinizi canli tutmaya calisin, cocugu babaanneye/anneanneye birakip bas basa romantik tatile gidin
Esinizi sevmediginizi dusunmuyorum, sadece ilgisizlikten gozunuz baska yerlere gitmis. Esiniz de bir zahmet biraz ilgi gostersin.
Yolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.Allah sanada belirsiz dertler versin derman bulama yolun yolcusu nedemek diliyorumki şu ramazan günü yolun yolcusu nedemekse onu ol.Sataşcak insan arıyorsunuz sonrada müslümanım diye ortalarda dolanırsınız ilk mesajıma iyi bak ben ne demişim onaylamişımmı iyimi yapiyosun demişim
Yemin ediyorum. Uğraşmaya değmez. Rabbim büyük... Kimin haksız olduğunu görüyor şükürYolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.
Ayrıca bunu sana açıkladım, "yada" şeklinde ihtimal olarak belirttiğim kısımdan sen istediğini üstüne alındın. Kimsenin sana iftira ettiği falan yok yani. Uzatma artık.
AyrıcaPsikolojik Deliii 'a *kendi sorunların büyük sen onlarla uğraş* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Dahada cevap yazma, muhatabım değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?