- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Hay ağzına sağlık.Konu basligin= Kendimi taniyamiyorum...
"Ayiplayacaginizi bilmeme ragmen"
Bunlar senin cumlelerin yani buradaki mahalle teyzeleri ile ayni dusunmus oluyorsun....
Ha senin istedigin yorum şu "aaa demek kocan biraz ilgisiz ha adamin karisi da "cirkin" olduguna gore onunla sevgili olabilirsin bir sey olmaz "ilgisiz"koca ve "cirkin" kadin bunlari haketti..!"
Biraz durust ol en basta kendine sevgin bittiyse bosan insanlari enayi yerine koymayi birakin...
Keske böyle adamlar coğalsa sevginin cesete göre gelişmediği, kalpten kalbe yol alan gercek sevgiler yasansa.Kadının yüzü çirkin olabilir ama senin kalbin çirkin.
Adam da belki bakışlarından rahatsız olduğu için gözlerini kaçırıyordur ha ne dersin?
Yani "aha karımdan daha güzel biri buna yürüyeyim" diye düşünmemiştir belki, zira tek övüntün güzelliğin!
Mahalle teyze mi, pehhhhh...
İşine gelmeyince böyle...
Midem bulaniyo sizin gibilerden...
Bak mesela ben o çirkin dediğin kadınlardan biriyim.. 13sene b.klu donlarını yikadigim sacimi süpürge ettiğim adam 24luk birini buldu değildi gitti. Kesin o da karım güzel değil yok şöyle yok böyle en önemlisi itaat etmio demiştir.. pehhhh. 2bucuk yaşında kızını bi kere bile aramdi mesela 1ay oldu gideli, . Şimdi ben sana laf ettim diye mahalle teyzesi mı oluyorum...allah ıslah etsin sizin gibileri
esinizle evlilik terapistine gidin. neden soğukluk vs olduğunu cozun bence. bence siz vicdanlı birisiniz sadece boşlukta kalmissiniz. yazınızdan vicdan azabı cektiginizi anladım. Ama esinizle saglikli bir iletişim kurduğunuzda bunun gecici bir durum oldugunu net anlayacaksınız.Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Tek merak ettiğim şey, bunları yazarken elin belindemiydi?Bana bak benim ne yazdığım seni ilgilendirmez.ee tamam o erkeklerden bi farkımız kalmasın sanane madalyamı takıyolar.ah karıcım nede güzel bekledin beni evde diye.kadın oldukta insanlığımızı duygularımızı kaybetmedik .bütün kadınların hakkı tamam mı ilgi sevgi güzel söz duymak...sonbiryolculuk cevabım sana
Sana niye sardı anlamadim... Ne yarası var acaba...Tek merak ettiğim şey, bunları yazarken elin belindemiydi?Elin belindemi yazdın bu cevabı? Nedense gözümde öyle canlandın bir an
Onun dışında söylediklerin arasında cevap vermeye değer pek bişey yok. Oldu ne güzel, eşinden ilgisiz kalan dışarı açılsın... insanlığımızı kaybetmedik kısmıda ayrıca ironik zaten!
Artık bilemem ne yarası var... Bu kadar kızdığına göre ya kendiside aynı yolun yolcusu yada baktı benim söylediklerime ve baktı doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedi öyle saldırdı. Tabi bunların hepsini eli belinde yapıyor hahhaa :)))Sana niye sardı anlamadim... Ne yarası var acaba...
Kızım olmasaydı inan uzulmezdim.. babaya çok fazlasıyla duskun.. Her kapı çalışında baba diye koşuyor..Artık bilemem ne yarası var... Bu kadar kızdığına göre ya kendiside aynı yolun yolcusu yada baktı benim söylediklerime ve baktı doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedi öyle saldırdı. Tabi bunların hepsini eli belinde yapıyor hahhaa :)))
Bu arada senin yazdığın yorumuda okudum kardeşim. Çom üzüldüm amma inan hiç acımadım zira aslan gibi şerefinle onurunla ayaktasın sen. Gurur duy kendinle.
acınacak halde olanlar ise sana bunu yapan ve bu iğrençliği yaparkende şerefinden vazgeçenlerdir.
Tek merak ettiğim şey, bunları yazarken elin belindemiydi?Elin belindemi yazdın bu cevabı? Nedense gözümde öyle canlandın bir an
Onun dışında söylediklerin arasında cevap vermeye değer pek bişey yok. Oldu ne güzel, eşinden ilgisiz kalan dışarı açılsın... insanlığımızı kaybetmedik kısmıda ayrıca ironik zaten!
Sayın eli belinde olmayan kibarcık arkadaşım sen uzaydamı yaşıyorsun eşlerin birbirlerini aldatma sebebleri içinde ilgisizlik nezaketsizlik gibi sebeblerde var .Ayrica ilk mesajımda konu sahibinin yaptığını onaylamadim genel bir cvp yazdım zaten kadınlar aldatmaz at gözlüğüyle bak etrafa Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen mazallah başına gelmesin haa haaaTek merak ettiğim şey, bunları yazarken elin belindemiydi?Elin belindemi yazdın bu cevabı? Nedense gözümde öyle canlandın bir an
Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlarArtık bilemem ne yarası var... Bu kadar kızdığına göre ya kendiside aynı yolun yolcusu yada baktı benim söylediklerime ve baktı doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedi öyle saldırdı. Tabi bunların hepsini eli belinde yapıyor hahhaa :)))
Bu arada senin yazdığın yorumuda okudum kardeşim. Çok üzüldüm amma inan hiç acımadım zira aslan gibi şerefinle onurunla ayaktasın sen. Gurur duy kendinle.
acınacak halde olanlar ise sana bunu yapan ve bu iğrençliği yaparkende şerefinden vazgeçenlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?