Kendimi taniyamiyorum

Eşim ilgi göstermiyor falan bahane ne yani siz ilgi gösteremeseniz falan eşiniz gidip başkasından hoşlansa aa ben sana ilgi gösteremiyordum haklısın başkasından hoşlanmakta mı diyeceksiniz burada topa tutarsınız eşinizi

kaldı ki daha kötü bir durum adamın eşini kötülemek daha doğrusu buna kendinizi inandırmak yok güzel değilmiş de bilmem ne? gerçekten işyerinde bunlar mı konuşuluyor sanmıyorum. Adam sevmiş ki evlenmiş. Siz bunlarla kendinizi kandırıp adamın mutlu olmadığına kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz. Adamın ağzından böyle birşey duydunuz mu? Hayır..

Bir niyetim yok diyorsunuz ama şu an adamdan bir karşılık görmediğiniz için öyle diyorsunuz. Bu kadar heyecanlandığınıza göre adım gelse koşacaksınız bahaneleriniz bunu gösteriyor yazık bu kadar kolay mı yani

Hay ağzına sağlık.
Kendi kocası ilgisiz bu yüzden aldatılmayı hak ediyor, Eee göz koyduğu adamında karısı "çirkin".... O zaman neden olmasın neden bu güzel kadın ve yakışıklı adam birlikte olamasınlarki !!

Kocası ilgisizmiş.... karım ilgisiz, mutlu olmak benimde hakkım diyen, gözü dışarda olan erkeklerden ne farkı var bunun artık bilemiyorum.

bide bunun Allah korkusu varmış! bir insana çirkin demek bu korkunun neresinde o da meçhul. Kaldıki eminim kendisi o çirkin dediği kadının tırnağı dahi olamaz.

Konu sahibesinin eski konularına baktımda yani Allah ıslah etsin demekten başka söylenecek hiçbir şey yok.
Günah keçisi olarak suçlanmadık ne eşini ne çocuğunu bırakmamış. Çocuğunu ya bakın bizzat kendi evladını.. Zor çocukmuşta yaramazmışta...
Allah eşine çocuğuna yardım etsin.

Beni ayıplamayın diyor bide...
Şu ayıplama işini bir açığa kavuşturalım. Haksıza haksızsın demek, yaptığı iğrençliğe tepki göstermek onu ayıplamak değildir.
Ayıplamak dediğimiz şey mesela bir insana "çirkin" demektir. Tıpkı konu sahibesinin göz koyduğu evli adamın karısına çirkin demesi gibi. İşte bu ayıplamaktır. Ve evet insan ayıpladığı kişinin durumuna düşmeden ölmez.
Kaldıki tekrar söylüyorum konu sahibesi o çirkin dediği kadının tırnağı bile olamaz.

Eski konulara bnde baktim.
Yani siz soyle en az 2 senedir kendinizi taniyamiyorsunuz sanirim.
Her konunuz adamdan sikayet cocuktan sikayet..
Buraya vicdan aklamaya gelmissiniz ama yemezler canim.
Kin besledigin kocandan ayril ve yoluna bak.
Kimin evliligi dort dortluk ki..
Her kocasina sinir olan kadin mutlulugu disarida arasaydi ohooo..

Keske böyle adamlar coğalsa sevginin cesete göre gelişmediği, kalpten kalbe yol alan gercek sevgiler yasansa.

üzüldüm ne değmez ne nankör insanlar var yazıklar olsun

Beyefendinin eşini daha görmeden çirkin olduğunu belirtmeniz saygısızca olmuş... belki de size karşı ilgisinin olduğuna inanmak istediğiniz için hal ve hareketlerini farklı algılıyorsunuz... mutsuz bir evliliği sürdürmek çokta doğru bir yaklaşım değil ... bir yanınız hep eksik kalacak ve onu tamamlamaya çalışacaksınız yine üzülen siz olacaksınız...

esinizle evlilik terapistine gidin. neden soğukluk vs olduğunu cozun bence. bence siz vicdanlı birisiniz sadece boşlukta kalmissiniz. yazınızdan vicdan azabı cektiginizi anladım. Ama esinizle saglikli bir iletişim kurduğunuzda bunun gecici bir durum oldugunu net anlayacaksınız.

Bana bak benim ne yazdığım seni ilgilendirmez.ee tamam o erkeklerden bi farkımız kalmasın sanane madalyamı takıyolar.ah karıcım nede güzel bekledin beni evde diye.kadın oldukta insanlığımızı duygularımızı kaybetmedik .bütün kadınların hakkı tamam mı ilgi sevgi güzel söz duymak...sonbiryolculuk cevabım sana

Tek merak ettiğim şey, bunları yazarken elin belindemiydi? Elin belindemi yazdın bu cevabı? Nedense gözümde öyle canlandın bir an
Onun dışında söylediklerin arasında cevap vermeye değer pek bişey yok. Oldu ne güzel, eşinden ilgisiz kalan dışarı açılsın... insanlığımızı kaybetmedik kısmıda ayrıca ironik zaten!

Sana niye sardı anlamadim... Ne yarası var acaba...

Evlilik çok güzel birşey birbirini seven anlayışlı eşlerin evi mutluluk dolu. Ama eşinizin sizi ilgisiz bırakması sorun

Sana niye sardı anlamadim... Ne yarası var acaba...
Artık bilemem ne yarası var... Bu kadar kızdığına göre ya kendiside aynı yolun yolcusu yada baktı benim söylediklerime ve baktı doğruyu söylüyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedi öyle saldırdı. Tabi bunların hepsini eli belinde yapıyor hahhaa :)))

Bu arada senin yazdığın yorumuda okudum kardeşim. Çok üzüldüm amma inan hiç acımadım zira aslan gibi şerefinle onurunla ayaktasın sen. Gurur duy kendinle.
acınacak halde olanlar ise sana bunu yapan ve bu iğrençliği yaparkende şerefinden vazgeçenlerdir.

Karısının çirkin olduğu ayrıntısını çok gereksiz buldum. Bence böyle konuşmayın çünkü bakın yarın öbür gün tanışırsınız kadın dünya iyisi çıkar bin pişman olursunuz.
İkinci olarak sanırım sizi anlayabiliyorum. İlgisizlikten dolayı böyle bir karmaşa yaşıyor olabilirsiniz iç dünyanızda. İş yerinizi değiştiriyormuşsunuz zaten bence bu iyi bir çözüm. Ama bu iyi olduğu kadar geçici bir çözüm. Eşinizle bol bol vakit geçirin. Sinemaya gidin haftasonu kaçamağı yapın belki birlikte spora vs yazılabilirsiniz. Eşiniz hık mık yok mok dese bile “hevesim kaçtı” diyip ipin ucunu bırakmayın. Zorlayın ta ki sizin dediğiniz olana kadar

Kızım olmasaydı inan uzulmezdim.. babaya çok fazlasıyla duskun.. Her kapı çalışında baba diye koşuyor..
İnsan evladından nasıl vazgeçer anlamıyorum.. arada tehdit ediyor kızımı alırım, seni de evden atarım diye .. o yüzden elim kolum bağlı oturup Allaha yalvarıyorum..
Yaa düşünsene gelip benim koynuma girerken gidip boşanma davası açmış..
Haberim bile yok.. sessiz çığlıklar atıyorum da kimse duymuyor

Sayın eli belinde olmayan kibarcık arkadaşım sen uzaydamı yaşıyorsun eşlerin birbirlerini aldatma sebebleri içinde ilgisizlik nezaketsizlik gibi sebeblerde var .Ayrica ilk mesajımda konu sahibinin yaptığını onaylamadim genel bir cvp yazdım zaten kadınlar aldatmaz at gözlüğüyle bak etrafa Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen mazallah başına gelmesin haa haaa

Kınamıyorum sizi ilgisiz olduğunuz için farklı bir kişiden heyecan duyabilirsiniz zaten amaç kötü değil ki işyeri değiştirmeye karar vermişsiniz. Lakin eşinizin yerine koyun kendinizi empati yapın tamamen düşünceden vazgecereiniz.

Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlar

Baskasina ilgi duymanizin bosluktan oldugunu dusunuyorum karsi taraf aklina dusurecek bir sey mi yapti?Ortamni degistirmen cozum degil o gider yarin baskasindan hoslanirsin cunku esini sevmiyorsun o yuzden esinle sorununu cozmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…