• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden küçük erkekle evli olan var mı?

Eşim benden 3 yaş küçük, evlendiğimizde ben 27 o 24 yaşlarındaydık. Şimdiye dek yaşla ilgili hiç problemimiz olmadı, konusu bile geçmedi yani..

Bugun öğrendim einstein otizimliymiş ben şok
Benim ilgi alanım olduğu için çok dikkat ederim gayri ihtiyari. Mesela bazen çok başarılı bi bankacıyla falan konuşurum ya da başka biri bakarım ki tırnaklarını yiyor tırnaklar bitmiş. Terapi eğitimleri almıştım bi dönem ülkenin ve dünyanın en iyi şirketlerinde en iyi konumlara gelen obez insanlar mı yoktu alkolikler mi intihara teşebbüs edenler mi neler neler. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve evet iddia ediyorum aşırı kilolu olmak eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa duygusal açlık belirtisidir. En azından bugüne kadar hiç yanılmadım. Kendimden de biliyoru. Ne zaman tükenmiş hissetsem kilo alırım. Mideme çöp kovası muamelesi yaparım sanki yersem bi şeyler düzelecek gibi🤷‍♀️

Aynen işte anne babası ayrı ondan mı diorum
Duygusal yeme bozuklugu aslında bir olayın sonucu, sebebi degıl.
Sebebi ise her durum olabilir. Bence bunu sorabilirsiniz evlenme niyetindeyseniz, yani belki anlatırken “ bu olaydan sonra , yemeğe sardım .” Der . Ufak bir noktada geçirir. Siz de ufakta olsa anlarsınız.
Zevk için yiyor da olabilir. Bazıları yemekten keyif alıyor

39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?

Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
normalde olur bir gariplik yok ancak sizinki olmaz.sevmiyorsunuz yazımınızdan belli.

Peki arkadaşın bu konuya yazdıkları doğru değil mi ?
Dış görünüşe göre psikolojik analiz ne kadar doğru ?
Dış görünüş farklı bir şey kaşına gözüne yorum yapmadım.Ben patolojik bir durumdan yeme bozukluğundan bahsettim.bunu da insanları aşağılamak için değil genel bir durumu belirtmek için söyledim.

Ya insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.
yoo kilolu birçok aktrist ve şarkıcı var bayıldığım. Hatta adele ve Zerrin Özer in sesine aşığım. Ama ben çoookk çookkk başka bir yerden baktım. Neyse. Öyle işte:eğlence:

Hanımlar polemik olmasın, bu arada yorum yaparken noktalama işaretlerinden yardım alarak yaptığınız yazım hileleri gözümden kaçmıyor haberiniz olsun Hoppa

Niye yaşım 39 diye kiloluya razı mı olmalıyım
Kimin ne olacağı belli olmaz bacım bende obezdim eşimle tanıstığimda ayrıca benden küçüktü su gibi çocuktu ama şişman olmama takılmadı sen zaten uzak dur bu kişiden kendi kafanda bir tip bul

Son düzenleme:
Hanımlar polemik olmasın, bu arada yorum yaparken noktalama işaretlerinden yardım alarak yaptığınız yazım hileleri gözümden kaçmıyor haberiniz olsun Hoppa
Ya banlama lütfen :KK68:birbirimize saygımızdan kendimizi açıklama gereği duyuyoruz:spor: zaten doğurdum doğurcam valla günah:confused::anneadayı::emir_bebek:

Selam yeni öğrendiklerimi eklemek istedim....Bu tanıstıgım cocugun anne babası ayrıymış ve annesiyle kalıyormuş...Babası ise evlenmiş...Kaldıkları evi kendi satınalmış ve 700tl kredi taksiti varmış 3-4 yıl..İstesem şu an topluca kapatabilirim ama toplu parayı vermek istemedim, kendi evimi alıcam evlenince oturmak için dedi..

Arabasını satmış(park sorunu varmış) ev ev araba alacak durumu varmış..Evlenmeyi çok istiyormuş..
Instagramına baktım 1000 kişiyi takip ediyor, baktım %90 kız profilleri...

Yorumlarınızı bekliyorum...Instagramı hoşuma gitmedi

Back
X