Kendinden küçük erkekle evli olan var mı?

Yani kızları takip eden tipler bana abaza gibi geliyor benim içim almazdı

Aynen beni de bu düşündürdü işte...yani stres anında yemeğe saldıran bi erkek güçlü olmuyor gözümde
Yeme problemi yastan daha önemli bencede. Benim ablam kendinden genc biriyle evlendi 3 yas sanirim. Adami hala büyütmeye ugrasiyor adamda sorumluluk dürtüsü yok çünkü ablam büyük olduğu için başta bu sorumlulukları o yüklenmiş adama hiç gerek kalmamış adamda simdi hic umursamıyor. Habire şikayetçi bu halinden eşinin. Bosanmiyoda elalem.ne der diye. Oyle hem kiziyo hemde devam ediyo. Ama bana göre olay yas değilde karşıdakinin olgunluk düzeyi. Erkekler olgunlaşmadan evlendiklerinde birde üzerine sorumluluğu sizin almaya meyilli olduğunuz evliliklerde erkekler hala ana kuzusu halden eş kuzusuna ve rahat bir tavra bürünüyor. Oda kadını yıpratıyor. Ben olgun olmayan erkekle yas kaç olursa olsun evliliğe karşıyım yani olay yas farki degil büyümemiş adamlar

konu eski ama fikrimi söyleyeyim

Bence yas önemli değil iki taraf anlaştıktan sonra

Boyu varsa ve kilolar göbekte toplandiysa aman da aman şişman görünmüyodur. Baştan olmaz bu iş siz şimdiden yüzeysel konularda hesap kitap yapiyosunuz demek ki içinize sinmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…