- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hanımlar polemik olmasın, bu arada yorum yaparken noktalama işaretlerinden yardım alarak yaptığınız yazım hileleri gözümden kaçmıyor haberiniz olsun
Selam yeni öğrendiklerimi eklemek istedim....Bu tanıstıgım cocugun anne babası ayrıymış ve annesiyle kalıyormuş...Babası ise evlenmiş...Kaldıkları evi kendi satınalmış ve 700tl kredi taksiti varmış 3-4 yıl..İstesem şu an topluca kapatabilirim ama toplu parayı vermek istemedim, kendi evimi alıcam evlenince oturmak için dedi..
Arabasını satmış(park sorunu varmış) ev ev araba alacak durumu varmış..Evlenmeyi çok istiyormuş..
Instagramına baktım 1000 kişiyi takip ediyor, baktım %90 kız profilleri...
Yorumlarınızı bekliyorum...Instagramı hoşuma gitmedi
Genelde alkol kullananlarda olan vaziyet deseneBoyu uzun ama koskoca bir göbek yapmış komple gobekte toplanmış oyle diim
Yani ne denir ki, önemli olan sizinle olduğu zaman, sizi beklemiyordu ki ona göre davransın kimseyle konuşmasın sosyal olmasın, içeriğede bağlı biraz, şans verin bence zaten vereceksinizSelam yeni öğrendiklerimi eklemek istedim....Bu tanıstıgım cocugun anne babası ayrıymış ve annesiyle kalıyormuş...Babası ise evlenmiş...Kaldıkları evi kendi satınalmış ve 700tl kredi taksiti varmış 3-4 yıl..İstesem şu an topluca kapatabilirim ama toplu parayı vermek istemedim, kendi evimi alıcam evlenince oturmak için dedi..
Arabasını satmış(park sorunu varmış) ev ev araba alacak durumu varmış..Evlenmeyi çok istiyormuş..
Okadar asalak düsünen zayif insan var ki.
Hatta bir aileyi butünüyle param parca edebilcek düsunceye ve anlayisa sahip olanlar. Bir insan zayif kilolu kategorisine iten bi surü sebebler olabilir.. görsellik için genellikle zayif insan seciliyor
bu evliliği yürutemez edemez diye kilolular es gecilmiyor herkesin iyi kötü bi alicisi olur ama bazilari gözu ela olsun teni beyaz olsun bilmem ne diye baya karpuz secet gibi davraniyor sonuç 50 yasinda bekar.
Yani gönül istemedimj bahane cook.
Diyormuş ta koskoca adam almak zorundami..Babası annesini aldatmış cok kişilerle ve lise zamanlarında annesini ve kendisini gece yarısı evden kovmuş boşanmışlar...Bu da onda travma olmuş..babası maddi durumu iyi oldugu halde, ben seni okuttum odeyeceksin diye para istemek için işyerine gelip rezalet cıkarmış geçenlerde...Kredi çekeceksin diyormuş...Babası su an baskasıyla evliymiş...
Kendisi iyi biri ama babası böyle biriyle karsıkarsıyayım...Sürekli huzursuz eden bir baba var...Ne diyorsunuz
Selam yeni öğrendiklerimi eklemek istedim....Bu tanıstıgım cocugun anne babası ayrıymış ve annesiyle kalıyormuş...Babası ise evlenmiş...Kaldıkları evi kendi satınalmış ve 700tl kredi taksiti varmış 3-4 yıl..İstesem şu an topluca kapatabilirim ama toplu parayı vermek istemedim, kendi evimi alıcam evlenince oturmak için dedi..
Diyormuş ta koskoca adam almak zorundami..
Bide insan okuttu diye karşilik beklermi bu kadar.. beklese de guzel bir dille anlayişli bir sekilde dile getirir oturur istişare yapar o nasil babaymis öyle. Cocugunun geleceğini hicmi dusunmuyor iş yerine gelip rezalet cikarmak ne demektir.evet evlenince sizi de buyuk ihtimal huzursuz edicektir ama eş adayinin tavri da onemli..
Evlenince toz pembe sayfalar acilmiyor az ya da cok hepimiz bu para mevzulariyla karşilasiyoruz ya da baska seylerle.
Onemli olan evini ailesini ihmsl etmeden anne babaya zor durumda ise yeteri kadar katkida bulunmak veya bulunamiyorsa imkan yoksa kendini cekebilmek.
Yani iletisim onemli. Ama ailesi bozuk bi yapida sanirim illaki sorun cikacaktir dedigim gibi duruşunuz onemli. Evlenince arizalar oluyor eşler anlayişla iletisimle hareket ederse evini iyi idare edebilirse olabilir.bi gozlemleyin bakalim
Benim gibi mide balonu yaptirsin yada mide amleyati oldu bitti kilo bence sorun olmamali herkez kilo alabilir sen simdi kiloyu sorun ediyorsan bakmisin kendin kilo aldin o zayiflamis sen sismisssin nolcak ? Ben sisman degilim normalimda ama sismanlari seviyorum nedense bi yumusacik geliyorlar bana tamam kilo versinler akil veriyorum ve 110 kiloda cok kilo degil bence bi ekmegi pirinci makarnayi kessin bak nasil 15 kilo iniyor eminim yaniEvet kilo problemi ile uğraşmak istemiyorum sürekli zorla falan...Adam kendine bakmalı bu yaşta 100 kilonun üstüne cıktıysa verse de yine cıkar kafamı kurcaladı biraz...16 kilo vermiş yine geri almış...hatta baya kilo dert olmuş ..tatile gitmiş orda kilo almamak için yememiş güneş açlık vs bayılmış orda...yani dert olacak gibi geldi
Duygusal olmasi bana sorarsan iyi sana karsi hep duygulu manevi olarak hep yakin olucak bence zamaninda yasamis duygusal olmus gucsüz olmus oyle damgalama bence cunku hepimiz duygulu sevkatli sicak olan bi eşi istiyoruz unutma bunuAynen beni de bu düşündürdü işte...yani stres anında yemeğe saldıran bi erkek güçlü olmuyor gözümde
Duygusal olmasi bana sorarsan iyi sana karsi hep duygulu manevi olarak hep yakin olucak bence zamaninda yasamis duygusal olmus gucsüz olmus oyle damgalama bence cunku hepimiz duygulu sevkatli sicak olan bi eşi istiyoruz unutma bunu
Yahu bu konuşma tarzı bi sleng yani kötü anlamda değil ben kendime bile damga vurdum herkezin bi damgası vardır bi sorunu yada bi takıntısı bu kötü anlamda değildi hani şuan gücsüz de olsa gözükdüğü gibiysede yeni bi sayfa actığında farklı olur elbetteKimseyi damgaladıgım falan yok...nerde damgalamışım..fikir danışmaya da gelmiyor burası aaaaa
sanırım o bir soyguncuSelam yeni öğrendiklerimi eklemek istedim....Bu tanıstıgım cocugun anne babası ayrıymış ve annesiyle kalıyormuş...Babası ise evlenmiş...Kaldıkları evi kendi satınalmış ve 700tl kredi taksiti varmış 3-4 yıl..İstesem şu an topluca kapatabilirim ama toplu parayı vermek istemedim, kendi evimi alıcam evlenince oturmak için dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?