- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yok kinaye yapmamış cidden başarılı insanları problemsiz sanıyor ve bunda baya baya ciddiAyy sen de....o kinaye yapmış orda yaa...birbirinizi yanlış anlayıp aynı fikre geldiniz hahaha
Yok kinaye yapmamış cidden başarılı insanları problemsiz sanıyor ve bunda baya baya ciddi
Aynen öyle ben de bunu anlatmaya çalıştım. Bazı başarı hikayelerinin altında ne dramlar yatıyor haberi yokEsas aşırı başarılılar arıza haberi yok
Aynen öyle ben de bunu anlatmaya çalıştım. Bazı başarı hikayelerinin altında ne dramlar yatıyor haberi yok
Avokado da şok ..Bugun öğrendim einstein otizimliymiş ben şok
Benim ilgi alanım olduğu için çok dikkat ederim gayri ihtiyari. Mesela bazen çok başarılı bi bankacıyla falan konuşurum ya da başka biri bakarım ki tırnaklarını yiyor tırnaklar bitmiş. Terapi eğitimleri almıştım bi dönem ülkenin ve dünyanın en iyi şirketlerinde en iyi konumlara gelen obez insanlar mı yoktu alkolikler mi intihara teşebbüs edenler mi neler neler. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve evet iddia ediyorum aşırı kilolu olmak eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa duygusal açlık belirtisidir. En azından bugüne kadar hiç yanılmadım. Kendimden de biliyoru. Ne zaman tükenmiş hissetsem kilo alırım. Mideme çöp kovası muamelesi yaparım sanki yersem bi şeyler düzelecek gibiBugun öğrendim einstein otizimliymiş ben şok
Duygusal yeme bozuklugu aslında bir olayın sonucu, sebebi degıl.Aynen işte anne babası ayrı ondan mı diorum
normalde olur bir gariplik yok ancak sizinki olmaz.sevmiyorsunuz yazımınızdan belli.39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Dış görünüş farklı bir şey kaşına gözüne yorum yapmadım.Ben patolojik bir durumdan yeme bozukluğundan bahsettim.bunu da insanları aşağılamak için değil genel bir durumu belirtmek için söyledim.Peki arkadaşın bu konuya yazdıkları doğru değil mi ?
Dış görünüşe göre psikolojik analiz ne kadar doğru ?
yoo kilolu birçok aktrist ve şarkıcı var bayıldığım. Hatta adele ve Zerrin Özer in sesine aşığım. Ama ben çoookk çookkk başka bir yerden baktım. Neyse. Öyle işteYa insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.
Kimin ne olacağı belli olmaz bacım bende obezdim eşimle tanıstığimda ayrıca benden küçüktü su gibi çocuktu ama şişman olmama takılmadı sen zaten uzak dur bu kişiden kendi kafanda bir tip bulNiye yaşım 39 diye kiloluya razı mı olmalıyım
Yani şimdi burda libidomla ün yapmış bir kadınım sex başka bir olay amuda kalkıcaksanız o başkaSex te ve gunluk hayatta zor olmuyor mu? Aktif olamaz sonucta
Ya banlama lütfenHanımlar polemik olmasın, bu arada yorum yaparken noktalama işaretlerinden yardım alarak yaptığınız yazım hileleri gözümden kaçmıyor haberiniz olsun
yani kilolu olmasına takmayın kalp önemli demek istiyorumNiye yaşım 39 diye kiloluya razı mı olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?