kendini bu ay hamile sananlar buraya

Aa yanlis sonuc mu verdi?

Canim nasil yani buradan mi hava atan arkadaslar var?

aynen sonucta Allah verip o aliyor,biz sadece hayirlisini isteyebilir ve bolca dua edebiliriz..

Güzel Allahimin hikmetine kartisilir mi,,,bakma biz caresiz kalip oflayip pofluyoruz ama insaniz iste....fakat hava atmakta neyin nesi

ben eğer olsam sevinemem heralde :)
hadi lan derim bende bebek ne arar
yani psikolojik olarak okadar fenayım
senide anlıyorum canım

Canim valla aslinda ben de cok fenaydim. Sonra benim beceremedigimi kuslarim becerdi. 8 tane yavru yaptilar, onlara bakinca kafam cok dagildi aslinda.

Hala da soyle dusunuyorum. Doktor orama burama birseyler sokmadan ben bebek sahibi olamam gibi geliyor. Aci cekmem lazim sanki olmasi icin.

kız onla alakası yok...karşı komşuma iyilik olsun die küçük çocuğu vardı kurabiye verdim tabağımı vermedi ...böyle ilk adımı pek ben atmamda insanlığım tutmuş bende ordu gibi sevmem...klasik komşu günlerini...kafama uygun biri olacak o zaman forever içerdik valla ya...

bence git ...valla ben gidicem kocamı bekliyorum...bir delsinler kolumu bakıyım ne var ne yok...ben kendime hamileliği yakıştıramıorum ya hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi olsamda hissetmem heralde kıpraşmadan...git yaptır...valla ben sabırsız insan modeli...

benim yakınımda akrabalardan var...millet olmuş haydar dümeniye anasını satıyım...kendi şeyinize bakın bırakın milletinki oluyormu olmuyormu...bırakta onu millet düşünsün dimi..ama yok...ben yapınca o rahatlayacak ne hikmetse...

Aa yanlis sonuc mu verdi?

cnm benm 2 günlük bi gecikme oldu. ve ben bunu eşimin ailesiyle paylaştım.
onlarda beni kolumdan tuttuğu gibi sağlık kabinine götrdüler.
yüzde yüz doğru çıkarmış sonuçları.idrar verdim hormona bakdılar. ve bana %90 hamile olduğum söylendi.
bende inanamadım.ama sonuçları doğru denince o moda girdim.
neyse aradan 4 gün geçdi kanamam başladı.
Allahım dedim bu adet olsa bana hamile olduğum söylendi.
hamileysemde çocuk mu gidiyor yoksa diyerek hastaneye koşdum.karnıma bakdı bişe göremedi.kandan hormona bakdı. hamile değilsin dedi
doktor. işde böle bişe yaşayınca çok kötü oluyo inan. şimdi ultrasonda bebeğimi görene kadar kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
tabi bebeğim olursa

Ooooo kankiiiiiiii sende bendensin haaaa

bende kendime hamileligi hic yakistiramiyorum ...

ama demekki hic yasamadigimiz icin vede uzun süredir olmadigi icin

ben diyorum olmaz ya benim cocugum

Ya sabirin s si yok ki bende. Yaptiralim da akkoyun karakoyun belli olsun bu ne ya

Ben de aslinda oyle hamile falan ne bileyim dusunce olarak cok uzak geliyor. Belki olmayacagina inandirdim kendimi o yuzden hayali zor.

Var yaa eger hamile kalsam esim beni ye goge sigdiramaz. Canim askim ya.

Allah işi oraya kadar götürmesin be canım öyle deme
İnşallah şu an hamilesin ve bunların hiç birine gerek kalmaz zor şeyler zor (

Hahaha haydar dümen onlarin yan komsusu olsun emiii

kızlar arada mı kaynıyorum yoksa hep aynı kişiler aynı kişilerlemi konuşuyor anlamadım valla 3 keredir soru soruyorum.neyse teşekkürler herkese. umarım bebeğiniz olur

ya bebeğin çocuğun havasını atan çok doğru söylüosun ama hiç muhattap olmayınca onlarda bırakıobu hava civa işini
havan kime güzelimmmmmmmmmmmmmm diyesim var

Guzelim bence sen hamilesin.

Kan testi yaptir bence ama sen hamilesin yani. Demedi deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…