- Konu Sahibi zeynepilke
-
yapdır canım hayırlısı olsun. ben idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum.
onların yüzünden 1 haftalık hamile olduğum moduna girdim
sevincimi umudumu çaldılar benden
benmde eğer geckme olursa direk kan testi yaptrmaya gdicem tabi olursa :)
valla yakomşu kahve sigara ohh ben kapalıyım diye muhattap olmuyorlar benle...tırtımın asortikleri önyargılılar... bilmiolar bendeki manyaklık derecesini...
valla annem dio iki gündür kız bebek görüyorum...gitmiş hıdrellez diye gül ağacına asmış bişeyler...iyice bağnaz oldu bu kadın
rezil olmayı boşver herşey Allah'ın elinde...benim duyduğum lafları bir duysan...bazıları isim vermiyim çocuklarıyla hava atıyor bana...bende ne diorum verende Allah alanda...neyine güvenipte böyle davranıyorlar hiç anlamıyorum...Allahtan kıskanç biri değilim vallaha o zaman öperdim onu
aa ben direkt tanış çocumm moduna girdim...varsanda yoksanda önce benim keyfim hele bir göster kendini sonra alırız önlemleri...
ben eğer olsam sevinemem heralde :)
hadi lan derim bende bebek ne arar
yani psikolojik olarak okadar fenayım
senide anlıyorum canım
Ben de burdaki merakli komsulara yuz vermiyorum diye onlar da bana kesin asortik diyolardir ama kusura bakmasinlar. Ordu gibi birbirlerine gidip gun boyu yapisik yasiyolar.
Balkonda kahve icerdik senle ya valla sigara da tabii :)
Sen simdi bana ne diyosun yarin karar verdim ya saglik ocaginda test yaptirma isine?
Hadi yaa
Kizlar ben bu aksami da kurtarirsam yarin kesin yaptiricam haberiniz olsun.
Canim nasil yani buradan mi hava atan arkadaslar var?
aynen sonucta Allah verip o aliyor,biz sadece hayirlisini isteyebilir ve bolca dua edebiliriz..
Güzel Allahimin hikmetine kartisilir mi,,,bakma biz caresiz kalip oflayip pofluyoruz ama insaniz iste....fakat hava atmakta neyin nesi
Aa yanlis sonuc mu verdi?
kız onla alakası yok...karşı komşuma iyilik olsun die küçük çocuğu vardı kurabiye verdim tabağımı vermedi ...böyle ilk adımı pek ben atmamda insanlığım tutmuşbende ordu gibi sevmem...klasik komşu günlerini...kafama uygun biri olacak o zaman forever içerdik valla ya...
bence git ...valla ben gidicem kocamı bekliyorum...bir delsinler kolumu bakıyım ne var ne yok...ben kendime hamileliği yakıştıramıorum ya hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi olsamda hissetmem heralde kıpraşmadan...git yaptır...valla ben sabırsız insan modeli...
kız onla alakası yok...karşı komşuma iyilik olsun die küçük çocuğu vardı kurabiye verdim tabağımı vermedi ...böyle ilk adımı pek ben atmamda insanlığım tutmuşbende ordu gibi sevmem...klasik komşu günlerini...kafama uygun biri olacak o zaman forever içerdik valla ya...
bence git ...valla ben gidicem kocamı bekliyorum...bir delsinler kolumu bakıyım ne var ne yok...ben kendime hamileliği yakıştıramıorum ya hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi olsamda hissetmem heralde kıpraşmadan...git yaptır...valla ben sabırsız insan modeli...
Canim valla aslinda ben de cok fenaydim. Sonra benim beceremedigimi kuslarim becerdi. 8 tane yavru yaptilar, onlara bakinca kafam cok dagildi aslinda.
Hala da soyle dusunuyorum. Doktor orama burama birseyler sokmadan ben bebek sahibi olamam gibi geliyor. Aci cekmem lazim sanki olmasi icin.
benim yakınımda akrabalardan var...millet olmuş haydar dümeniye anasını satıyım...kendi şeyinize bakın bırakın milletinki oluyormu olmuyormu...bırakta onu millet düşünsün dimi..ama yok...ben yapınca o rahatlayacak ne hikmetse...
git yap bacim yaaaa Insallah biran önce alalim hayirli mutlu haberini göbecikler atalim yaaa
Canim nasil yani buradan mi hava atan arkadaslar var?
aynen sonucta Allah verip o aliyor,biz sadece hayirlisini isteyebilir ve bolca dua edebiliriz..
Güzel Allahimin hikmetine kartisilir mi,,,bakma biz caresiz kalip oflayip pofluyoruz ama insaniz iste....fakat hava atmakta neyin nesi
kızlar arada mı kaynıyorum yoksa hep aynı kişiler aynı kişilerlemi konuşuyor anlamadım valla 3 keredir soru soruyorum.neyse teşekkürler herkese. umarım bebeğiniz olur
benim ayın 9unda yani bugün ya da 12 sinde (3 gün içinde) adet olmam lazım. kasıklarım ağrıyor,karnım ağrıyor bugün. ayrıca sinirliyim. idrar testinde 2. çizgi silik çıktı. tecrübeniz varmı bu konuda acaba?
Eki Görüntüle 410720
bilen varsa eşimin sperm sonucuna yorum istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?