- Konu Sahibi zeynepilke
-
Allah işi oraya kadar götürmesin be canım öyle deme
İnşallah şu an hamilesin ve bunların hiç birine gerek kalmaz zor şeyler zor(
ben giderD dua edin bakıyım
Canim amin insallah. Hic istemiyorum bu konuda doktorlarin eline dusmeyi.
Bir de doktorum dedi ki, hormon testlerinden sonra rahim filmi isteyebilirim dedi. Yani bu isler beni cok uzuyor. İnsallah gerek kalmaz. Allahim hepimize tedaviye gerek kalmadan bebek versin insallah.
ben giderD dua edin bakıyım
benim yakınımda akrabalardan var...millet olmuş haydar dümeniye anasını satıyım...kendi şeyinize bakın bırakın milletinki oluyormu olmuyormu...bırakta onu millet düşünsün dimi..ama yok...ben yapınca o rahatlayacak ne hikmetse...
cnm benm 2 günlük bi gecikme oldu. ve ben bunu eşimin ailesiyle paylaştım.
onlarda beni kolumdan tuttuğu gibi sağlık kabinine götrdüler.
yüzde yüz doğru çıkarmış sonuçları.idrar verdim hormona bakdılar. ve bana %90 hamile olduğum söylendi.
bende inanamadım.ama sonuçları doğru denince o moda girdim.
neyse aradan 4 gün geçdi kanamam başladı.
Allahım dedim bu adet olsa bana hamile olduğum söylendi.
hamileysemde çocuk mu gidiyor yoksa diyerek hastaneye koşdum.karnıma bakdı bişe göremedi.kandan hormona bakdı. hamile değilsin dedi
doktor.işde böle bişe yaşayınca çok kötü oluyo inan. şimdi ultrasonda bebeğimi görene kadar kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
tabi bebeğim olursa
inşallah canım idrar testiyle ilgili yazdımı okudunmu?
Off fena olmus valla.
İdrar testi asla yaptirmam su olaydan sonra.
Peki ilk gidisinde niye kandan bakmadilar?
Sormayın yaaa.. En son kayınvalidem bana umreden okunmuş elma falan getirdi..Bu elmayı yiyorum başka bişeye gerek yok demi falan diye makara yaptık hatta.. ADam ortada yok elmayı yiyince bebek olcak sanki? Gül gül koptum.. Töbe inanmadığımdan değil de kocam yokken sadece elma yemekle olmaz yaniii
ben daha ilk böle bişe yaşıorum nedenini bilmioyorum. hani genelde idrardan öğrenirler bendeki düşünce 1 hafta daha beklyp doktora görünmek
daha burdaki eczacıyla bile tanışmadım bu olaydan sonra test almam yani:)))
keşke söylemeseydim okadar pişmanım kiBu arada ben de katiliyorum. Bebegin kalp atisini duyana kadar, annem ve ablamlardan baska kimseye soylemeyi dusunmuyorum.
Allah tez zamanda verir insallah canim benim.
Okunmus su duydum da elmayi duymamistim.
Ya sabirin s si yok ki bende. Yaptiralim da akkoyun karakoyun belli olsun bu ne ya
Ben de aslinda oyle hamile falan ne bileyim dusunce olarak cok uzak geliyor. Belki olmayacagina inandirdim kendimi o yuzden hayali zor.
Var yaa eger hamile kalsam esim beni ye goge sigdiramaz. Canim askim ya.
keşke söylemeseydim okadar pişmanım ki
sormaya başladılar hasta oldunmu miden bulanıyomu şuran şöylemi
buran böylemi
çok hata ettim çok gelemioyrum böyle muhabbetlere
Okunmus su duydum da elmayi duymamistim.
ahaha konu başlıgına bayıldımmm
burda kendini o kadar çok hamile (!) hissseden var kiiiiiii
Allah agzinizin tadini bozmasin,,benim esimde öyle sagolsun...
gecen sordum dedim cocuk gelse önce o mu ben mi dedi önce cocugumuz sonra sen dedim neeeeeeeeeeee o zaman ben cocuk istemiyommm
Ya iste ben de soylemeyecektim ama insan dayanamiyor.
Ama olursa cidden soylemeyelim. Kurcalamasinlar bos yere sinirimi bozacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?