kendini bu ay hamile sananlar buraya

aminn canım cümlemize inşallah versin o duyguyu...
evet %50 & %50 arasındayım şu anda..
olumsuzda olsa vardır bir hayır diyip önümüze bakıcaz yapıcak bişey yok çünkü,Rabbim ol demeden olmayacak ne yaparsak yapalım...

ama ne olursa olsun hep olumlu düşün olumlu şeyleri çek üstüne cnmm

ama ne olursa olsun hep olumlu düşün olumlu şeyleri çek üstüne cnmm

evet canım aynen dediğin gibi,olumluyu çağıralım olumlu sonuçlar alalım çok haklısın..
ay çok iyi geliyor söylediklerin,en azından karnımdaki ağrı hafifledi,Allah razı olsun...

sayfanın sol ustundekı araclar kısmında hamılelık takvımı var..yapanlar ordan mı yapıyor bılmıyorum ama..henuz yapamadıgımız ıcın

inş cnm en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun bende varmı yokmu diye muallaktaydım ama dünkü testten sonra kesinleşti darısı senin başına inş

ilk denemesinde hemen mi hamile kalmış oo süper hemen denemeliyim kullanımı nasıl idrar testi gibi mi?

evet evet ıdrar testı :) ya soyle dıyım duzensız yumurtluyormus bazı kadınlar bıozım 12. falan sandıgımız o 17.cı gunde yumurtlamıs onu da bu testle anladı halıyla ılıskıye de ona gore gırınce o ay da hamıle kaldı zaten ama butun umutlarınızı da buna yuklemeyın sonra uzulmenızı ıstemem bu sadece bır yontem :) ama bende dayanamadım hemen aldım kullanıyorum bu :) kullanımı da cok basıt hayırlısı :)

yoncamel yavrum senin için resimler ekliyorum şimdi. Daha yoksun sen ama gelince görürsün inşallah

Umarım resimler iyi gözükür de halledersin canım

ay yaa demekki gerçekten kendi kendimizi etkiliyoruz..
o zaman gayet relax dolaşmak lazım ortalarda

benim düzenli şükür adetim deneyeceğim ama bende

hiç sinir olma bildiğim kadarı ile adet dönemi belirtileri ile benzermiş ilk hafta belirtileri. inşllhh kan testin pozitif çıkar..

evet cnm aynen öyle benimde 2 3 günüm gecti kasıklarımda bi agrı ve kramp oluyodu bu yüzden pek ümitli diildim öyle göğüslerimde hassasiyet falanda olmadı normal adet olacakmışım gibiydi ama bugun 6 günüm gecti ve hamişim

Kızlarr Günaydın. benim 15 mayısta adet olmam gerekiyordu hala gelmedi. kasıklarım 3-4 gündür hafif hafif ağrıyor! bu kırmızı benimi kandırıyor. yoksa hamişmiyim. haftaya çarşamba doktor randevum var. ALLAHIM yardım et kafayı yicem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…