- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.521
sen kesin hamileyim die kan testini eline almadan ümitlendirme bnce sonra insan hiç gebe kalmayacak mıyım hissine kapılıyor bir sonraki ayını ve heyecanını etkileme şu an 50 - 50 şansın unutma bnce umarım rabbim dualarını ve dualarımı kabul ederde o muhteşem hiç birşey ile ölçüümü yapılamayan annelik duygularını bizede hayırlısı ve sağlıklısı ile bizlerede yaşatır. AMİNNN
aminn canım cümlemize inşallah versin o duyguyu...
evet %50 & %50 arasındayım şu anda..
olumsuzda olsa vardır bir hayır diyip önümüze bakıcaz yapıcak bişey yok çünkü,Rabbim ol demeden olmayacak ne yaparsak yapalım...
ama ne olursa olsun hep olumlu düşün olumlu şeyleri çek üstüne cnmm
evet canım aynen dediğin gibi,olumluyu çağıralım olumlu sonuçlar alalım çok haklısın..
ay çok iyi geliyor söylediklerin,en azından karnımdaki ağrı hafifledi,Allah razı olsun...
:))) sende sağolasın arkadaşımsaolasın cnm :)
ovulasyon ( yumurtlama ) testi kullanan oldu mu??
ben kullanıyorum bu ay .. benım arkadasım o testlerle hamıle kalmıs bende ordan heveslendım
sayfanın sol ustundekı araclar kısmında hamılelık takvımı var..yapanlar ordan mı yapıyor bılmıyorum ama..henuz yapamadıgımız ıcın
ilk denemesinde hemen mi hamile kalmış oo süper hemen denemeliyimkullanımı nasıl idrar testi gibi mi?
:))) sende sağolasın arkadaşım
sen hamişmisin,benim gibi yol gözleyenlerdenmisin:)
evet evet ıdrar testı :) ya soyle dıyım duzensız yumurtluyormus bazı kadınlar bıozım 12. falan sandıgımız o 17.cı gunde yumurtlamıs onu da bu testle anladı halıyla ılıskıye de ona gore gırınce o ay da hamıle kaldı zaten ama butun umutlarınızı da buna yuklemeyın sonra uzulmenızı ıstemem bu sadece bır yontem :) ama bende dayanamadım hemen aldım kullanıyorum bu :) kullanımı da cok basıt hayırlısı :)
hiç sinir olma bildiğim kadarı ile adet dönemi belirtileri ile benzermiş ilk hafta belirtileri. inşllhh kan testin pozitif çıkar..
olur ama bence yarına kadar bekle belki gec gebelik falansa cıkmazKızlar nasilsinizz,, benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yapsam belli olurum sizce
olur ama bence yarına kadar bekle belki gec gebelik falansa cıkmaz
Kızlar nasilsinizz,, benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yapsam belli olurum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?