- Konu Sahibi zeynepilke
-
o elma işe yararsa paylaş bizde edinelim kız :))
hehehehislerimizde hamleyiz biz
kızlar arada mı kaynıyorum yoksa hep aynı kişiler aynı kişilerlemi konuşuyor anlamadım valla 3 keredir soru soruyorum.neyse teşekkürler herkese. umarım bebeğiniz olur
Zaten var ya caktirmiyorum ama esime uzuluyorum adet olunca.
Deliriyor aslinda biliyorum ama asla caktirmiyor uzulurum diye. Hatta diyor ki hersey allahtan, eger olmazsa dunyayi gezeriz basbasa uzulme diyo. Ben de allahim kocamin altin kalbi icin ver su bebegi diye dua ediyorum.
gerçi ben henüz hissetmiyorum ama
bata 5 kala kesin burda biticem : ))))
Valla ya deneyelim. Belki bizim beceremedigimizi elma becerir
hissetmek olmanın yarısıdır dermişimmmmm
Sen de hissedersin guzelim. Buraya giren hamile ciksin İNSALLAAAAHHH
Sen de hissedersin guzelim. Buraya giren hamile ciksin İNSALLAAAAHHH
dermişim deme deeeee
canımmmm benm eşimde öyle
ama o kadar tozpembe olmıcak eğer olmassa biliyorum
oda öyle diyor ama bu çevredikiler yokmu
ben ayrılıkla sonuçlanmasından korkyorum
ya direnemzsemde bunalıma girersem
tüm korkum bu:
Tamam Dedim gittiiii
Büyük düşün olsun dimiii ..
hamileyim hamileyim hamileyimmm kafayı yediiimmmm
Sormayın yaaa.. En son kayınvalidem bana umreden okunmuş elma falan getirdi..Bu elmayı yiyorum başka bişeye gerek yok demi falan diye makara yaptık hatta.. ADam ortada yok elmayı yiyince bebek olcak sanki? Gül gül koptum.. Töbe inanmadığımdan değil de kocam yokken sadece elma yemekle olmaz yaniii
Ben de biliyorum canim. Kuzenleri vs. Hamile kaldikca ister istemez bunalima girecegine eminim.
Zaten doktor bana yok, olmaz derse ben ayrilmayi tekif edicem. Oyle siyirdim yani. Babalik hakkini elinden alamam. Ok seviyoruz birbirimizi ama adam super bir baba olur. Yazik degil mi ona?
İnsallah bunlara gerek kalmaz da allahim saglikli, hayirli bebekler kismet eder bizlere canim benim uzulmeyelim.
Valla ya deneyelim. Belki bizim beceremedigimizi elma becerir
İNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHH
burdan çıkmanın tek şartı hamile kalmak
aminnnn rüzgargülü duaa çok güzelmş İNŞALLAHEy Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafaya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
Canim pardon ya ne sordun?
Bizi su an normal sayma hepimiz panik atak yasiyoruz. Dur soruna bakayim.
Ya var ya sanki buradaki herkes hamile kalacak gibi hissediyorum. Cunku enerjisinde bir terslik yok.
Hic boyle hissetmedim valla bak.
Ay yarin sabaha nasil dayanicam? Ya psiklojik olarak adetimi erteliyorsam?
Ya bugun olursam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?