kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar arada mı kaynıyorum yoksa hep aynı kişiler aynı kişilerlemi konuşuyor anlamadım valla 3 keredir soru soruyorum.neyse teşekkürler herkese. umarım bebeğiniz olur

Aynen canim francescanin dedigi gibi fakayi yemisiz bize normal gözüyle bakma

bence git kan testi yaptir,bencede cocuk varrrrrrrr

canımmmm benm eşimde öyle
ama o kadar tozpembe olmıcak eğer olmassa biliyorum
oda öyle diyor ama bu çevredikiler yokmu
ben ayrılıkla sonuçlanmasından korkyorum
ya direnemzsemde bunalıma girersem
tüm korkum bu :

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

Ben de biliyorum canim. Kuzenleri vs. Hamile kaldikca ister istemez bunalima girecegine eminim.

Zaten doktor bana yok, olmaz derse ben ayrilmayi tekif edicem. Oyle siyirdim yani. Babalik hakkini elinden alamam. Ok seviyoruz birbirimizi ama adam super bir baba olur. Yazik degil mi ona?

İnsallah bunlara gerek kalmaz da allahim saglikli, hayirli bebekler kismet eder bizlere canim benim uzulmeyelim.

Allahtan umut kesilmez Canım ...
Duaların gücüne inanalım....

canım aynen senin gibi düşünüyorum..cümlesi cümlesine katılıyorum bende baba özgürlüğünü elinden alamam öle bi hakkım yok

İNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHHİNSALLAAAAHH

burdan çıkmanın tek şartı hamile kalmak

Ya var ya sanki buradaki herkes hamile kalacak gibi hissediyorum. Cunku enerjisinde bir terslik yok.

Hic boyle hissetmedim valla bak.

Ay yarin sabaha nasil dayanicam? Ya psiklojik olarak adetimi erteliyorsam?

Ya bugun olursam?

aminnnn rüzgargülü duaa çok güzelmş İNŞALLAH

Ya var ya sanki buradaki herkes hamile kalacak gibi hissediyorum. Cunku enerjisinde bir terslik yok.

Hic boyle hissetmedim valla bak.

Ay yarin sabaha nasil dayanicam? Ya psiklojik olarak adetimi erteliyorsam?

Ya bugun olursam?

benm bat pazardı dün sabah oldu
malesefben erteledim
ama inşalaaahhh sennk iöyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…