kendini bu ay hamile sananlar buraya

ELossam uzulme canim ... Bak bende bir hafta gecince heyecanlandim kesin bu sefer dedim .. Negatifi gormek cok kotu oldu ama rabbimize bize saglik vermesini dileyecegiz... Rabbim zamanini kararlamistir.. Etrafimda beni bu konuyla ezmeye calusan okadar insan varki... Ama ben ne diyorum verende allah alanda... Kimse boyle hassas konularda birbirine laf dokundurtmasin... Anneler gununde soylenenlerede zor tahammul ettim zaten... Asabim cok bozuk

Canımcım Allah duaLArı kabul eder ama bazen hemen bazen daha sonra..Bende bu ay çektim 4444 salatı tefriciye inanıyorum ALLah duaLarımı kabul etti ama hayırlı zamanda verecek onu ne zaman da biz bilemeyiz..
Bak Hz.Musa Pygmber olduğu haLde dua edio Firavun boğuLsun die..ALLah(C.C) buyuruyor : Ya Musa duan kabuL oLdu..Ama tam 40 sene sonra firavun suda boğuLuo..

ben herhalde cocuk icimden cikip görünceye kadar inanmam hamile kalsam

ayyyyyy kimbilir nasil bir duygudur senden bir parcanin kanli canli yaninda olmasi

kizlaaaaaaar benim hayalim düsünsenize bebgimle cikiyorum disari geziyorumonunla bol bol,konusuyorum onunla

Ve Allahtan diliyorum ki hayirli bir evlat olsun!!!!! cok önemli bu bence,Hep gönlümden diyorum hayirli olsun hayatta

Ben idrar testi kan testi yapmayalı baya oLmuş ..Bnm adetim hiç geçmez günü hep bi önceki aydan 3-4 gün önce olurm..
Zaten iki kere kan testi yapmştm birinde günüm geçmeden kendi kendime heycanlanıp yapmştm diğerinde de günüm geçti sanmıştım kesin hamileyim die meğer günü yanlış hesaplamışım sonradan anladım : )
Çok üzülmüştüm oyüzden bi daha kendimi şartladım günüm geçmeden hiç bi test yapılmicak bi seneden fazla unuttum testleri..
İnsan ne kadar üzülmicem desede hayal kırıklığı oluo onun için ne gerek var ..zaten yeterince üzülüp sıkılıoz stres yaşioz..
Artık belirtilere de takılmiorum çünkü her ay belirti yaşiorum kendimce : ) hepsi beni kadırıyo : )
Sizde erken test yapıp üzmeyin kendinizi başka bi uğraşı bulup oyalayın kendinizi yoksa olmuyor gerçekten..

kızlar ben çıkıyorum canım çok sıkıldı ağlamamak için kendimi sıkıyorum,boğazıma bişey oturdu sanki..
sonra gelirim yine Allaha emanet olun

Canım benim sıkma canını. Biliyorum ne kadar zor ve sinir bozucu bir durum ama Allahımn bildiği vardır. bu ay olmazsak anne adayı birdahaki ay.. Aylar bizim

sağolun canlarım hepinizi çok çok öpüyorum..
olsun geç olsun güç olmasın
Ben RABBİM'DEN İsterim... Verirse " YÜCELİĞİDİR" ... Vermezse "İMTİHANIMDIR" Bunuda bilirim... SABREDERİM...!!!

sağolun canlarım hepinizi çok çok öpüyorum..
olsun geç olsun güç olmasın
Ben RABBİM'DEN İsterim... Verirse " YÜCELİĞİDİR" ... Vermezse "İMTİHANIMDIR" Bunuda bilirim... SABREDERİM...!!!

aynen öyle tatlım.. Ama eminim bizde anne olucaz ve burayada yazcaz :) pozitif düşünelim

aynen öyle tatlım.. Ama eminim bizde anne olucaz ve burayada yazcaz :) pozitif düşünelim

aynen canım:)
eşim zırt pırt arıyor moralim bozuldu diye kıyamam ona ben(
yanarım yanarımda yine keçi boynuzu seansları başlıcak ona yanıyorum diyor:)))

yupiiiiiiiiiiii

iyi ki burdasin

kac yillik evlisin canim ilk cocuk mu olacak?

hic hamile kaldin mi ve kac zamandir deniyonuz?

hahahha cok soru sordum sakin kacmayasin

evet ılk cocuk olacak yenı evlı sayılırım ben :)) 6 ay olacak hıc hamıle kalmadım denıyoruz ıste esım cook ıstıyor o benden heveslı bende onu gordukce ona bunu vermek ıstıyorum :) :s :)))

Bacım nere kaçtınız yahuuu indirimli mağazamı buldunuz
Bizde haber verin bizde gelelim bea

bu yazına cok guldum ah bız kadınlar ve alısverıs merakımız :)))

Ben kendimi bildim bileli bebeklere hastayım ama Rabbimin de imtihanı ordan oldu : ) Çok şükür ne imtihanlar var çocuğu olupta doktorlardan çıkamayanlar Rabbim hayırlısını nasip etsin..Daha yeni evliyken bile bebek düşünmezken bebek mağazalarının önünden boş geçmezdim ..
İnanın şu anda ismi odası dizaynı neler alıncak neler yapılcak mevlüdü neler dağıtılcak hepsi hazır
Eşime sölüom gülüo ..olsun diom umut fakirin ekmeği napalım yani ..imkansız değil hiçbişy Rabbimin OL demesine bakar..BEn çok dua ederim ALLah da kabul eder diom : ) inş tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…