kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım yaa aynı hislerdeyiz inan..
ama olsun vardır bir zamanı
ama erken ama geç..
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz

Dua demişken ben bi ikindiyi kılayım kıslar ikindi vakti bi vakit varmış duaları asla reddolunmadığı belli tuttururuz he : ))

Bacım nere kaçtınız yahuuu indirimli mağazamı buldunuz
Bizde haber verin bizde gelelim bea

gel anam gel gidelim yavrularimiza ciciler bakalim

aynen canım:)
eşim zırt pırt arıyor moralim bozuldu diye kıyamam ona ben(
yanarım yanarımda yine keçi boynuzu seansları başlıcak ona yanıyorum diyor:)))

gecen bende esime iki kasik verdim ve ücüncüyüde zorla verdim dördüncüyü verecekken dedi aaaaaaaaaaaaa yeter askim yaaaaaaa beni komaya mi sokacan

hahahahaha

nedir yahu adamlarim elimizden cektigi

canım benimki içmemezlik edemez öyle bir şansı yok,sabah akşam içirdim 1 hafta boyunca..
sonraki haftalarda sadece akşam yatarken bir kupa keçi boynuzu çayı içirdim
her kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi yedirdim
aralarda sık sık incir,ceviz badem aklına ne geliyorsa
ama olmadı işte nasip(

Allah kabul etsin canım
bizleride unutma dualarında emi

amin cnm..unutmam hep ediyorum sende moralini bozma özellikle sana edicem üzüldün sen bugün biraz ..imtihan arttıkça derecemiz artio öbür tarafta onu düşün ; )
hadi siz takılın grşz sonra..

amin cnm..unutmam hep ediyorum sende moralini bozma özellikle sana edicem üzüldün sen bugün biraz ..imtihan arttıkça derecemiz artio öbür tarafta onu düşün ; )
hadi siz takılın grşz sonra..

Allah razı olsun canım çok haklısın inan..
Rabbim kabul etsin çar çabuk inşallah

Kızlar ben kaçar artık, hadi herkese kolay gelsin. HAyırlı akşamlar.. Rabbim hayırlısıyla yarın güzel haberler nasip etsin bizlere. Dualarınızı eksik etmeyin..

ben sogan kürü asamasındayım..ilk kez denıyorum ve kocama bulaşmadan bu işi halletmeyi düşünüyorum,dıger anne adaylarına başarılar diliyorum efenim

ben sogan kürü asamasındayım..ilk kez denıyorum ve kocama bulaşmadan bu işi halletmeyi düşünüyorum,dıger anne adaylarına başarılar diliyorum efenim

canım kocişinin sperm testini mutlaka yaptır,bende yaptırıcam belkide boşa uğraşıyoruz

yok ben bu ay ve önumuzdekı ay son kez mudahale olmadan cabalıcam..sonrasında hersey mubahtır

aynen öyle bir tek kadın gitmemeli dktr kontrolüne sonuçta erkekteki rol da büyük..

evet kızlar..biz eşimle saatleri denk getiremedik onun izin alması çok daha güç sorumluluğu çok fazla çünkü işinde.
ama bir sabah geç gitsin yaptırsın valla belkide bizim sorun eşten yana..
çünkü doktorum sende kesinlikle sorun yok diyor,uyuz oldum şimdi://

canım sen test yaptırcaktın demi son durum ne oldu? moralin bozuk gibi...

sende bı sorun yoksa,sorun ya onda yada kafaya cok takmaktan olmuyor..stress cok etkılıyor..vede tabıkı hepsınden önemlısı Allah ne zaman ol derse ozaman olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…