- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.741
Ben kendimi bildim bileli bebeklere hastayım ama Rabbimin de imtihanı ordan oldu : ) Çok şükür ne imtihanlar var çocuğu olupta doktorlardan çıkamayanlar Rabbim hayırlısını nasip etsin..Daha yeni evliyken bile bebek düşünmezken bebek mağazalarının önünden boş geçmezdim ..
İnanın şu anda ismi odası dizaynı neler alıncak neler yapılcak mevlüdü neler dağıtılcak hepsi hazır
Eşime sölüom gülüo ..olsun diom umut fakirin ekmeği napalım yani ..imkansız değil hiçbişy Rabbimin OL demesine bakar..BEn çok dua ederim ALLah da kabul eder diom : ) inş tabi
canım yaa aynı hislerdeyiz inan..
ama olsun vardır bir zamanı
ama erken ama geç..
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz
Allah kabul etsin canımDua demişken ben bi ikindiyi kılayım kıslar ikindi vakti bi vakit varmış duaları asla reddolunmadığı belli tuttururuz he : ))
Bacım nere kaçtınız yahuuu indirimli mağazamı buldunuz
Bizde haber verin bizde gelelim bea
aynen canım:)
eşim zırt pırt arıyor moralim bozuldu diye kıyamam ona ben(
yanarım yanarımda yine keçi boynuzu seansları başlıcak ona yanıyorum diyor:)))
aminnnn :)) hepımızın yakında ınsallah gelır hayırlı haberı :))
gel anam gel gidelim yavrularimiza ciciler bakalim
gecen bende esime iki kasik verdim ve ücüncüyüde zorla verdim dördüncüyü verecekken dedi aaaaaaaaaaaaa yeter askim yaaaaaaa beni komaya mi sokacan
hahahahaha
nedir yahu adamlarim elimizden cektigi
Allah kabul etsin canım
bizleride unutma dualarında emi
amin cnm..unutmam hep ediyorum sende moralini bozma özellikle sana edicem üzüldün sen bugün biraz ..imtihan arttıkça derecemiz artio öbür tarafta onu düşün ; )
hadi siz takılın grşz sonra..
Kızlar ben kaçar artık, hadi herkese kolay gelsin. HAyırlı akşamlar.. Rabbim hayırlısıyla yarın güzel haberler nasip etsin bizlere. Dualarınızı eksik etmeyin..
ben sogan kürü asamasındayım..ilk kez denıyorum ve kocama bulaşmadan bu işi halletmeyi düşünüyorum,dıger anne adaylarına başarılar diliyorum efenim
canım kocişinin sperm testini mutlaka yaptır,bende yaptırıcam belkide boşa uğraşıyoruz
canım kocişinin sperm testini mutlaka yaptır,bende yaptırıcam belkide boşa uğraşıyoruz
yok ben bu ay ve önumuzdekı ay son kez mudahale olmadan cabalıcam..sonrasında hersey mubahtır
aynen öyle bir tek kadın gitmemeli dktr kontrolüne sonuçta erkekteki rol da büyük..
aynen öyle bir tek kadın gitmemeli dktr kontrolüne sonuçta erkekteki rol da büyük..
evet kızlar..biz eşimle saatleri denk getiremedik onun izin alması çok daha güç sorumluluğu çok fazla çünkü işinde.
ama bir sabah geç gitsin yaptırsın valla belkide bizim sorun eşten yana..
çünkü doktorum sende kesinlikle sorun yok diyor,uyuz oldum şimdi://
evet kızlar..biz eşimle saatleri denk getiremedik onun izin alması çok daha güç sorumluluğu çok fazla çünkü işinde.
ama bir sabah geç gitsin yaptırsın valla belkide bizim sorun eşten yana..
çünkü doktorum sende kesinlikle sorun yok diyor,uyuz oldum şimdi://
negatif tatlım..hatta testin resmini bile paylaştım içime oturducanım sen test yaptırcaktın demi son durum ne oldu? moralin bozuk gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?