kendini bu ay hamile sananlar buraya

sende bı sorun yoksa,sorun ya onda yada kafaya cok takmaktan olmuyor..stress cok etkılıyor..vede tabıkı hepsınden önemlısı Allah ne zaman ol derse ozaman olur..

canım eşim yumurtalıklardan ameliyat olmuş ortaokulun başlarında..
doğuştan bir tanesi yukarıda doğmuş..ameliyat ile aşağı indirmişler ama o indirdikleri yumurta büyümemiş..
ama doktor kısırlık gibi bir durum söz konusu değil asla demiş o zamanlar..
şimdi kafama takılan şey,eğer kısır değilse belkide ürettiği spermler kalitesiz veya hareketsiz,yada değersiz..
ne bilim bunun gibi şeyler kafamı kurcalıyor şimdi.
test yaptırmadan anlayamayacağız sanırım

negatif tatlım..hatta testin resmini bile paylaştım içime oturdu

kıyamam bn sana yaa ypma cnm nasibin bu ay değişmiş demekki hayırlısı olsun cnm hiç moralini bozma kaç sene uğraşan insanlar var cnm sabırlı olmak gerek bi şekilde ferah tutmaya çalış içini rabbim inşllh herşeyi gönlüne göre verir..

canımsın çok sağol
evet çok haklısın biz daha yolun başındayız
Rabbim verecek ben çok inanıyorum

benımkıde kasıktan fıtık amelıyatı olmus 10 sene önce..tabı ne yumurtalıklarla ne baska bı yerıyle alakası yok bu amelıyatının..ama aklımada gelmıyor degıl,acaba herıfımın orasını burasınıda kurcaladılar mı dıye yoksa ben son derece dogurganımdır yaniii

:))))
valla test yaptırmadan spermlerin halini vaktini öğrenmeden olmıcak:)))

oturdum hala guluyorum :) kızlar ya dımı yanı aslında sorun bızde degılkı

Peki kizlar cok af edersinizde spermi nasil veriyor kocalarimiz??

yani evde bir kaba mi katip götürüyoruz doktora???

hayır canım hemen söyliim bizzat öğrendim doktorumdan:)
3 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..cinsel perhiz yapacak
4 gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte

düzeltme yaptım yanlış yazmışım günü:)

Son düzenleme:
kızlar hamileyim diye diye yedim bitirdim bu ayda kendimi ve şuan kırmızılarla başbaşayım bu ayda deniycez yumurtlama günlerini kaçırmıycam olmassa bizde direk sperm testine gitcez...aslında bu ay gitmek istiyoduk ama tatile gitme durumumuz var bende yumurtlama tespiti için gitcektim şimdi doktor gün vercek illaki sarkar o günler yine tatilde...ben yanınca yanıma yaklaştırmıyorum kocayı canım acıyo güneş yanığından hem ne öle sıcak sıcak tatilde hiç çekilmiyo yaaa

4 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..
5. gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte

peki onun için bi doktor var mı???? hangi poliklınige gitcek????

bende hep bunu dusunuyorum..yoksa orda mı alıyorlar nasıl yaniiiiiiiiii

canım ewde yapılsa bile ilk 10 dakkada götürmesi gerekmiş oda imkansız yani güwenli olmaz bence...benimkide ben nerde yapcam o işi tuvalette yapamam diyo oldu dedim paşam bize özel oda ayarlarlar 5 dakkada beşiktaş yapıp çıkarız

peki onun için bi doktor var mı???? hangi poliklınige gitcek????

canım direk labaratuvara gidin..
çünkü doktora giderseniz o da sizi ilk önce sperm testine göndericek boşa zaman para kaybı..
sprem testi elinizde iken üroloğa gidiceksiniz o yorumlıcak nasıl bir yol izlemenizi..
benim doktorum sperm testini direk banada getirebilirsin dedi..

benim iş yerinde 11 tane hamile var ne diyorsun :))) bi de benden sonra evlenen eltim hamile hamileler sardı dört bir yanımı :))))))))

4 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..
5. gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte

puhahahahaha bizde orda olacak mıyız:92::92::92::92::92:

benim yakın bi kız arkadaşımın yumurtalıklarında sorun gördü doktorlar aylardır uğraşıyorlardı...
dün aradı beni eşi sperm vermiş 1 tanesi bile canlı değilmiş kız yıkılmış resmen çok üzüldüm ve ihmal etmeyin doktorlar şuan benim tedavimi bıraktı eşimle uğraşıcaklar diyo...

çok teşekkürler canım. aklımızda bulunsun. 15inde adet olmam gerekirken hala olmadım. ooff çarşambayı beklicem randevum var doktorda. hayırlısı artık

puhahahahaha bizde orda olacak mıyız:92::92::92::92::92:
ahahaha aynı odaya almazlar sanırım ama ben girerim,işi hızlandırmak için:)))))

çok teşekkürler canım. aklımızda bulunsun. 15inde adet olmam gerekirken hala olmadım. ooff çarşambayı beklicem randevum var doktorda. hayırlısı artık
rica ederim canım hakkımızda hayırlısı inşlh

nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????

uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…