- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.761
sende bı sorun yoksa,sorun ya onda yada kafaya cok takmaktan olmuyor..stress cok etkılıyor..vede tabıkı hepsınden önemlısı Allah ne zaman ol derse ozaman olur..
negatif tatlım..hatta testin resmini bile paylaştım içime oturdu
kıyamam bn sana yaa ypma cnm nasibin bu ay değişmiş demekki hayırlısı olsun cnm hiç moralini bozma kaç sene uğraşan insanlar var cnm sabırlı olmak gerek bi şekilde ferah tutmaya çalış içini rabbim inşllh herşeyi gönlüne göre verir..
canım eşim yumurtalıklardan ameliyat olmuş ortaokulun başlarında..
doğuştan bir tanesi yukarıda doğmuş..ameliyat ile aşağı indirmişler ama o indirdikleri yumurta büyümemiş..
ama doktor kısırlık gibi bir durum söz konusu değil asla demiş o zamanlar..
şimdi kafama takılan şey,eğer kısır değilse belkide ürettiği spermler kalitesiz veya hareketsiz,yada değersiz..
ne bilim bunun gibi şeyler kafamı kurcalıyor şimdi.
test yaptırmadan anlayamayacağız sanırım
:))))benımkıde kasıktan fıtık amelıyatı olmus 10 sene önce..tabı ne yumurtalıklarla ne baska bı yerıyle alakası yok bu amelıyatının..ama aklımada gelmıyor degıl,acaba herıfımın orasını burasınıda kurcaladılar mı dıyeyoksa ben son derece dogurganımdır yaniii
benımkıde kasıktan fıtık amelıyatı olmus 10 sene önce..tabı ne yumurtalıklarla ne baska bı yerıyle alakası yok bu amelıyatının..ama aklımada gelmıyor degıl,acaba herıfımın orasını burasınıda kurcaladılar mı dıyeyoksa ben son derece dogurganımdır yaniii
Peki kizlar cok af edersinizde spermi nasil veriyor kocalarimiz??
yani evde bir kaba mi katip götürüyoruz doktora???
Peki kizlar cok af edersinizde spermi nasil veriyor kocalarimiz??
yani evde bir kaba mi katip götürüyoruz doktora???
hayır canım hemen söyliim bizzat öğrendim doktorumdan:)
4 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..
5. gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte
bende hep bunu dusunuyorum..yoksa orda mı alıyorlarnasıl yaniiiiiiiiii
peki onun için bi doktor var mı???? hangi poliklınige gitcek????
Ama artık bnde bebişim olsun istiyorum iş yerinde tam 3 tane gebe var mhşallh ama bnde ıstıyorum artık bnde gunde 7.30 saatten fazla çalışmk istemiorum onlr gibi göbüşüm büyüsün istiyorummm :)) istiyorumda istyorum :))
4 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..
5. gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte
canım direk labaratuvara gidin..
çünkü doktora giderseniz o da sizi ilk önce sperm testine göndericek boşa zaman para kaybı..
sprem testi elinizde iken üroloğa gidiceksiniz o yorumlıcak nasıl bir yol izlemenizi..
benim doktorum sperm testini direk banada getirebilirsin dedi..
ahahaha aynı odaya almazlar sanırım ama ben girerim,işi hızlandırmak için:)))))puhahahahahabizde orda olacak mıyız:92::92::92::92::92:
rica ederim canım hakkımızda hayırlısı inşlhçok teşekkürler canım. aklımızda bulunsun. 15inde adet olmam gerekirken hala olmadım. ooff çarşambayı beklicem randevum var doktorda. hayırlısı artık
nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????
uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz
3 gün ilişki yok,mastürbasyon dahi yapmayacak yani..cinsel perhiz yapacak
4 gün sabahı labaratuvara gidicek plastik bardağa şeedicek işte
düzeltme yaptım yanlış yazmışım günü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?