- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.781
nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????
uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz
benim yakın bi kız arkadaşımın yumurtalıklarında sorun gördü doktorlar aylardır uğraşıyorlardı...
dün aradı beni eşi sperm vermiş 1 tanesi bile canlı değilmiş kız yıkılmış resmen çok üzüldüm ve ihmal etmeyin doktorlar şuan benim tedavimi bıraktı eşimle uğraşıcaklar diyo...
nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????
uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz
eyvah eyvaaah..kisti misti gectik şimdi sperm peşınde kosacaz desene..Allahım nolur adet olmıyım,hamıle kalimmm..nolur,noluuuuuuuuur,noooluuuuuuuuuurrr
beyazlım orda yardımcı olmaya kalkmasınlar..kan görmeyi sevmem ama bu işin sonu kanlı bıtecege benzıyor:104::104::104:
kapıda nöbet tutmak lazım kimsecikler girip çıkmasın
o hatunun son girişi olur zaten odaya:)slm ben geldım kı :))))
dusun adam ıcerı gırıo malum "sıvıyı " vermek ıcın bı bakıon ardından sarısın 90-60-90 olculerınde sarısın mını eteklı gogus dekoltelı kırmızı rujlu bı "hatuncuk" ıcerı gırıo ,,,,,,
o hatunun son girişi olur zaten odaya:)
kızlar bişey sorcam yumurtlama takibi için dokrora gidenler varmı aramızda?
kocası gelen kaçmış,kocası gelen kaçmışbı benımkı halı sahada,bı ben kaldım buralarda
ben burdayımmm :)
kız senın kocan nerde? benımkıyle aynı takımda mı yogsam
kocası gelen kaçmış,kocası gelen kaçmışbı benımkı halı sahada,bı ben kaldım buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?