kendini bu ay hamile sananlar buraya

nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????

uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz

benimkide diyo ben mastürbasyon yapamam odaya girip çocuk gibi ewli barklı adamım diyoo ayyyy çok güldüm ALLAH da seni güldürsün emi

eyvah eyvaaah..kisti misti gectik şimdi sperm peşınde kosacaz desene..Allahım nolur adet olmıyım,hamıle kalimmm..nolur,noluuuuuuuuur,noooluuuuuuuuuurrr

nasil ya? idrar degil ki bu haa diye gelsin??????????

uleeeeeeeeeeeeen beni piskopata baglamayin kocam yalnizca benim sayemde cikarir o siviyi cok af edersiniz

beyazlım orda yardımcı olmaya kalkmasınlar.. kan görmeyi sevmem ama bu işin sonu kanlı bıtecege benzıyor:104::104::104:

eyvah eyvaaah..kisti misti gectik şimdi sperm peşınde kosacaz desene..Allahım nolur adet olmıyım,hamıle kalimmm..nolur,noluuuuuuuuur,noooluuuuuuuuuurrr

canım valla ben hep kaçırdım bu yumurtlama günlerini bu ay sıkı sıkıya sarılcam bu işe ve eşime yine olmassa doğru sperm testine bide spermler ölü olduğu zaman bunun bi tedavisi yokmuş direk tüp bebekmiş ( kız arkadaşım öle söledi...

vay bee olaya bak..ya bı can dunyaya getırecez ya katıl olacaz bu ne bıcım kader

kapıda nöbet tutmak lazım kimsecikler girip çıkmasın

slm ben geldım kı :))))

dusun adam ıcerı gırıo malum "sıvıyı " vermek ıcın bı bakıon ardından sarısın 90-60-90 olculerınde sarısın mını eteklı gogus dekoltelı kırmızı rujlu bı "hatuncuk" ıcerı gırıo ,,,,,,

o hatunun son girişi olur zaten odaya:)

içinizi rahat tutun kızlar. herşeyin hayırlısı. dua edin yüce rabbim kaldıramıcagımız dert vermez! dua edelim isteyelim. hayırlısıysa nasip eder. Allah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et Yarrabim!!!!!!!

kocası gelen kaçmış,kocası gelen kaçmış bı benımkı halı sahada,bı ben kaldım buralarda

bu kasık agrısında sag sol farkedıyor mu yaaa? benımkı degısıklık olsun dıye sagdan vurmaya basladı da..adet sancımda kalmadı hayırdır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…